976

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Eu zic sa il scoti si sa il pui din nou peste 2 saptamani- 1 luna

977

Va spuneam ca si Zizi si Cindy au trei outze. Ei bine, ieri am gasit doua dintre ele sparte. Au mai ramas sa cloceasca un singur ou. Sa vedem acum daca acesta este fertil.

Adriana

978

elfie wrote:

Va spuneam ca si Zizi si Cindy au trei outze. Ei bine, ieri am gasit doua dintre ele sparte. Au mai ramas sa cloceasca un singur ou. Sa vedem acum daca acesta este fertil.

:bravo:  :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

979

Sa speram ca este si vei avea un puisor   :succes:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

980

eu iti spun bafta.   :caine:    :caine:   :caine:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

981

elifie mult noroc cu zebrutele tale

Adaugat: 12-02-2010 16:44

poze

982

Nu am zebrute dar am vazut azi ceva teribil si nu stiu cui altcuiva sa zic...decat voua care aveti si intelegeti...Am fost intr.un petshop in grand arena berceni (acolo stau si cand ajung in magazin intru si in petshop mereu)...si erau mai multe colivii cu zebrute, intr.una era o singura zebruta...zbura de colo colo si cand m.am uitat la piciorusele ei erau parca rupte..nu calca cum trebuie (exact ca un copil cu handicap) mi s.a rupt sufletu m.a bufnit plansul...nu stiu ce sa fac m.as duce sa o iau nu stiu nimic despre pasarile astea...nu stiu cum sa fac da ma doare sufletul..nu stiu daca asa s,a nascut sau  patit ceva dar era o imagine horror...

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

983

Pai sa te duci sa o iei :cry: ...nu prea exista oameni care ar lua o pasare bolnava sa o trateze...exceptie iubitorii de animale :cry: ! Ai MP. (imediat)

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

984

cred ca mult mai bine i-ar fi la tine decat in pet shopul acela... informeaza-te si u de pe net , citeste topicul asta cap coada si eu zic ca va fi bine
   Multa bafta!

985

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. vom vedea acum daca avem un puishor sau nu. :bravo:

Sabrina, eu as lua zebrutza. Acum tu faci cum crezi, dar sunt convinsa ca la tine va fi foarte bine ingrijita si va simiti ce-i aia dragoste. Conteaza foarte mult pentru o pasare. Ca nu stii nimic despre specia asta, nu-i nimic. Vorba lui Gaby, ia topicul la citit si o sa gasesti multe informatii. apoi, mai suntem si noi pe aici. Sa stii ca nu sunt pretentioase la ingrijire si sunt asa de dragalase! :heart: Iti garantez ca nu o s-ati para rau. Succes!

Adriana

986

Am citit despre ele...si nu stiu ce sa fac oricum m.m distrus complet cu faza asta. Imi este rusine de mine ca nu pot sa o iau...am inteles k au nevoie de liniste, nu se ataseaza de om, ii trebuie pereche neaparat, nu prea ii poti da drumul...si eu nu stiu daca pot accepta toate astea...mai traieste si 7 ani...nu stiu sunt terminata efectiv mai bine numai intram acolo...o am pe constiinta...simt ca orice as face nu o sa fie bine :cry: :cry: :cry:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

987

1) nu au nevoie de foarte multa liniste
2) asa e nu prea se ataseaza de om....
3)nu ii trebuie neaparat pereche
4) sta foarte bine si in colivie mai ales in situatia ei
acum faci cum doresti..... in grand arena berceni sunt mai multe pet shopuri?

988

Nu...este unul singur... sad

989

parerea mea e sa o iei si sa te consulti cu un veterinar:)

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

990

Am al 3-lea ou pe care il clocesc :caine:

991

:bravo:  speram sa iti iasa puiuti din toti :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

992

iti tin pumnii  gabi sa ai puisori frumosi ca ai mei . pun si eu cateva poze cu mogaldetele mele , care ieri au iesit din cuib.
:buzz:      :iepure:     :maimuta:    sunt foarte bucuroasa , sinceer

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

993

Vai, ce mari s-au facut :heart: ..sa-ti traiasca :bravo: .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

994

multumesc        :fluture:

995

Ft Frumosi, felicitari ! sunt extraordinari big_smile:pup:

:hamster: My name is COdY tongue

996

Vaii ce adorabili sunt sa-ti traiasca smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

997

spuneti-mi si mie de ce se bat parintii puisorilor? azi i-am vazut prima data , ce pot sa fac?     :cry:   :cry:   :cry:

Adaugat: 16-02-2010 16:58

trebuie sa.i despart de pui ? pot fi ei vina? s-au inteles foarte bine pana acum

998

ce draguti sunt pui!
in legatura cu btaia si eu am avut o problema asemanatoare la prima serie de pui numai ca s-au potolit oricum daca nu se potolesc trebuie s-ai desparti

999

sper sa nu fie nevoie sa-i despart , dar de la ce apare asta? sa stiu sa evit orice le-ar face rau

Adaugat: 16-02-2010 18:10

pai si pana se potolesc sa le las asa?
mi-e mila de ele

1,000

pai nush nici eu dc fac asa daca ii desparti e greu sa creasca doar unul pui