Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Va multumesc
de cat perechea chenusie au un ou... cele 2 perechi din pacate vor pleca la alti stapani
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Va multumesc
de cat perechea chenusie au un ou... cele 2 perechi din pacate vor pleca la alti stapani
zebruta mea nu a mai facut nici un ou in afara de cel gasit miercuri pe fundul coliviei , dupaia nu a mai facut nimic
nu cred ca mai face ,,,
stai linistit ca o sa vina vremea sa faca oua in cuib.... inca nu sunt ele pregatite ai rabdare.... stiu cum e sa astepti sa vezi niste pui in cuib dar o sa vina si timpul lor
mult bafta :k:
Gaby, foarte tare faza cu outzul. Felicitari parintilor!
Poze Dubla 1
Adaugat: 07-02-2010 16:35
Dubla 2
Adaugat: 07-02-2010 16:37
Tripla 3
Multumesc Iusty de apreciere :rusine:
Astazi vad ca nu prea a fost fregventat acest topic :bang:
Buna!Sunt noua pe site, ma cheama Raluca si ieri am cumparat o zebra australiana.Am citit pe net semnalmentele masculului si femelei si am aflat ca daca o zebruta e singura,se poate sa moara.Azi am cumparat o alta zebruta de la acels magazin,doar ca nu stiu sigur daca e fata,fiinca nu are ciocul chiar portocaliu,ci mai rosu. Ce pot face ca sa aflu daca e fata?
Sa pui poze clare pe forum si iti spunem noi. :k:
multumesc mult, dar mi-a spus pana la urma un prieten care are si el zebrutze ce e fiecare.Inca o data,multumesc.:):D:hug:
Dar totusi nu vrei sa ne pui si noua poze cu ele? :angel:
As mai avea o problema:eu am facot un cuib pentru ei dintr-o cutie de carton.Unde trebuie sa fac intrarea?
Adaugat: 08-02-2010 17:29
Deocamdata nu am poze cu ei,ca de-abia i-am luat.Dar sa stii ca arata exact ca cele din avatarul lui rares93,doar ca femela are ciocul o idee mai rosu.
SURPRIZA! a venit al 2-lea out :sanatate: si niste poze
Edit: @raluky4 mai bun ar fi un cuib din pet shop
Sa speram ca vom avea si puiuti din cele 2 oute de pana acum :nimfa:
:bd:
minunat , gabi , trebuie sa fi tare fericit , asa cum am fost eu cand am vazut a doua pereche de oute , insa am fost si mai fericita cand am vazut iesind rand pe rand puisorii . sunt o minunatie
:aga:
Adaugat: 09-02-2010 10:15
la cat timp dupa ce au iesit din ou , ies puisorii din cuib? la mine au 15 zile acum , sunt foarte maricei si glasurile lor la fel :maimuta:
normal ca sunt fercit
mie puisori la prima serie de pui au iesi din cuib la 21(primul)-24(al 2-lea) de zile , iar la a 2-a serie tot cam asa
masculu meu saracu a muncit de zor la cuib si ziua mai intra si mai aranjeaza in el si ea nu a facut nimic a stat ca o puturoasa
o sa atasez si niste poze ... culmea e ca ei nu dorm in cuib seara intra in el se ciugulesc si se iubesc si daca le sting lumina ies de acolo si se duc pe bara , unu intro parte si unu in cealalta parte.acuma astept sa vad daca mai face vreun ou ca a facut decat unu singur acu 1 sapt lam gasit pe jos era spart.
mersi mult gabi , inseamna ca as mai avea de asteptat aprox 1 saptamana .... va atasez cateva poze facute astazi
wow pui maro (din ce vad de acolo ) din parinti zebrati ??!! woow...sau sunt tot zebrati :rusine:?
Sunt foarte frumosi Danutza ... sa-ti traiasca... :lma:
ce ghemotoace mici sa iti traiasca! :sanatate: :lma:
Adaugat: 09-02-2010 21:56
poze cu pui din prima serie
Adaugat: 09-02-2010 22:34
si poze cu pui din a2-a serie
ce fain , foarte frumosi prichindeii , sa-ti traiasca si sa fie sanatosi... abia astept si eu sa iasa din cuib , sa-i vad pe toti zburand prin colivie .... iupiii :hihi: :hug:
Sa ne pui Danutza si noua poze cu micutii cand ies din cuib :heart:
va place mutatia asta? mie imi place
Adaugat: 11-02-2010 20:02
uitati si mini nimfa asta motata
Adaugat: 11-02-2010 20:03
am uitat poza :ill:
dati-mi si mie un sfat in afara de oul gasit acum 1 sapt pe jos ei nu au mai facut niciunul ... sa le scot cuibul sau sa il mai las o mai face ceva??
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata