951

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Va multumesc big_smile
de cat perechea chenusie au un ou... cele 2 perechi din pacate vor pleca la alti stapani

952

zebruta mea nu a mai facut nici un ou in afara de cel gasit miercuri pe fundul coliviei , dupaia nu a mai facut nimic sad sad nu cred ca mai face ,,,

By BarBonE

953

stai linistit ca o sa vina vremea sa faca oua in cuib.... inca nu sunt ele pregatite ai rabdare.... stiu cum e sa astepti sa vezi niste pui in cuib smile dar o sa vina si timpul lor

mult bafta :k:

954

Gaby, foarte tare faza cu outzul. smile Felicitari parintilor!

Adriana

955

Poze big_smile Dubla 1

Adaugat: 07-02-2010 16:35

Dubla 2

Adaugat: 07-02-2010 16:37

Tripla 3 smile

:hamster: My name is COdY tongue

956

Niste scumpi :heart: ...offf, daca o conving pe mama sa ne luam zebrute le voi numi Zaharica si Claxonel smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

957

Multumesc Iusty de apreciere :rusine:
Astazi vad ca nu prea a fost fregventat acest topic :bang:

958

Buna!Sunt noua pe site, ma cheama Raluca si ieri am cumparat o zebra australiana.Am citit pe net  semnalmentele masculului si femelei si am aflat ca daca o zebruta e singura,se poate sa moara.Azi am cumparat o alta zebruta de la acels magazin,doar ca nu stiu sigur daca e fata,fiinca nu are ciocul chiar portocaliu,ci mai rosu. Ce pot face ca sa aflu daca e fata?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

959

Sa pui poze clare pe forum si iti spunem noi. :k:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

960

multumesc mult, dar mi-a spus pana la urma un prieten care are si el zebrutze ce e fiecare.Inca o data,multumesc.:):D:hug:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

961

Dar totusi nu vrei sa ne pui si noua poze cu ele? :angel:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

962

As mai avea o problema:eu am facot un cuib pentru ei dintr-o cutie de carton.Unde trebuie sa fac    intrarea?

Adaugat: 08-02-2010 17:29

Deocamdata nu am poze cu ei,ca de-abia i-am luat.Dar sa stii ca arata exact ca cele din avatarul lui rares93,doar ca femela are ciocul o idee mai rosu.

963 (edited by gabyosm14 09-02-2010 09:27)

SURPRIZA! a venit al 2-lea out :sanatate: si niste poze
Edit: @raluky4 mai bun ar fi un cuib din pet shop

964

Sa speram ca vom avea si puiuti din cele 2 oute de pana acum  :nimfa:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

965

:bd:
  minunat , gabi , trebuie sa fi tare fericit , asa  cum am fost eu cand am vazut a doua pereche de oute , insa am fost si mai fericita cand am vazut iesind rand pe rand puisorii . sunt o minunatie
:aga:

Adaugat: 09-02-2010 10:15

la cat timp dupa ce au iesit din ou , ies puisorii din cuib? la mine au 15 zile acum , sunt foarte maricei si glasurile lor la fel        smile   :maimuta:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

966 (edited by gabyosm14 09-02-2010 11:51)

normal ca sunt fercit big_smile
mie puisori la prima serie de pui au iesi din cuib la 21(primul)-24(al 2-lea) de zile , iar la a 2-a serie tot cam asa

967

masculu meu saracu a muncit de zor la cuib si ziua mai intra si mai aranjeaza in el si ea nu a facut nimic a stat ca o puturoasa smile smile o sa atasez si niste poze ... culmea e ca ei nu dorm in cuib seara intra in el se ciugulesc si se iubesc si daca le sting lumina ies de acolo si se duc pe bara , unu intro parte si unu in cealalta parte.acuma astept sa vad daca mai face vreun ou ca a facut decat unu singur acu 1 sapt lam gasit pe jos era spart.

By BarBonE

968

mersi mult gabi , inseamna ca as mai avea de asteptat aprox 1 saptamana  .... va atasez cateva poze facute astazi

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

969

wow pui maro (din ce vad de acolo ) din parinti zebrati ??!! woow...sau sunt tot zebrati :rusine:?

- Bianca

970

Sunt foarte frumosi Danutza ... sa-ti traiasca... :lma:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

971

ce ghemotoace mici sa iti traiasca! :sanatate: :lma:

Adaugat: 09-02-2010 21:56

poze cu pui din prima serie

Adaugat: 09-02-2010 22:34

si poze cu pui din a2-a serie

972

ce fain , foarte frumosi prichindeii , sa-ti traiasca si sa fie sanatosi... abia astept si eu sa iasa din cuib , sa-i vad pe toti zburand prin colivie .... iupiii  :hihi:  :hug:

973

Sa ne pui Danutza si noua poze cu micutii cand ies din cuib :heart:

974

va place mutatia asta? mie imi place

Adaugat: 11-02-2010 20:02

uitati si mini nimfa asta motata

Adaugat: 11-02-2010 20:03

am uitat poza :ill:

975

dati-mi si mie un sfat in afara de oul gasit acum 1 sapt pe jos ei nu au mai facut niciunul ... sa le scot cuibul sau sa il mai las o mai face ceva??

By BarBonE