901

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Acuma depinde, eu am facut pt mine destea, dar cu seminte de susan tongue a fost delicios :caine:

:hamster: My name is COdY tongue

902

rares93 wrote:

Mierea nu e sanatoasa pentru zebrutze!
Doar in cantitati f.f.f.f.f.f. mici,care se gasesc in batoane

nici vorba de miere in batoane. este apa cu zahar si peste batoane se da cu o solutie chimica sa nu se strice repede.  :sol:  :soarece:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

903

Da , ai dreptate m-am mai documentat si eu despre asta :soarece:

904

Dana sunt niste scumpi sa-ti traiasca  :lma:  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

905

spune-ti-mi si mie puii mei sunt sanatosi? nu au gusa prea mare? cum ar trebui sa arate la 6 zile un pui? daca este ceva in neregula cu ei ce pot face?  :cry:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

906

Dana, nu cred ca e bine ca ai pus mana pe ei, risti sa nu-i mai hraneasca parintii. Nu te panica, important e ca-i hranesc, zebrutele stiu cat si cand trebuie hraniti puii.

Vicky - Mamica fericita

907

ii hraneste fara probleme , sunt foarte cuminti zebrutele mele , chiar acum m-am uitat la ele ca am auzit putin galagie in cuib la ele si stateau toti cu cioculetele sus si kroko ( masculul ) le dadea papica. :heart: , sigur nu are nimic gusa? ma nelinisteste cand o vad cat este de mare si de galbena. oare sa fie de la mancare? le-am dat ou fiert foarte bine si morcov fiert amestecate , si peste am pus si putin morcov crud ras

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

908

E normal sa fie galbena gusa, daca au mancat galbenus de ou si morcov. Sunt niste pui frumosi si sanatosi, cu asa apetit!

Vicky - Mamica fericita

909

crede-ma ca sper din tot sufletul sa fie asa.

910 (edited by barbone 01-02-2010 20:10)

sati traiasca puiutii dana si sa fie sanatosi ... zebroiu meu a mai calcato o data acu seara big_smile la cat timp dupa ce o calca ies(e) oua(lele)???

By BarBonE

911

rares93 wrote:

Acuma depinde, eu am facut pt mine destea, dar cu seminte de susan tongue a fost delicios :caine:

Hey, imi faci pofta smile ! Maine ma duc sa cumpar niste susan si imi fac si eu smile ... :buzz:

Adaugat: 01-02-2010 20:49

Dana, ai niste pui f. frumosi si...mari smile ! Nu cred ca au ceva, vad ca parintii au mare grija de ei :heart:
Barbone, imi place fff. mult cuibul zebrutelor tale tongue ...chiar f. fain! De unde ai cosuletul :rusine: ?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

912

acum cred ca ar trebui sa fiu vesela :heart: ?

913

De ce nu? :blb:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

914

lam cumparat de la euromall era un magazin de cadouri ... imi rasp si mie cineva la intrebare:zebroiu meu a mai calcato o data acu seara  la cat timp dupa ce o calca ies(e) oua(lele)???

By BarBonE

915

Nu stiu exact hmm ...am impresia ca 14-16 zile smile ...sau 21 hmm ..am cifre amestecate in cap smile ! Hai ca mai facut curioasa...o sa incep sa citesc de pe net ce apuc :k: !

Iusti

916

nici eu nu stiu exact , dar cam 2 saptamani a durat si la mine pana a facut outele   :fluture:    :maimuta:

917

Dana sunt draguti puisorii vad ca ii hranesc foarte bine parintii :k: sa-ti traiasca si sa se faca mari.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

918

Oleu Dana zici ca-s purcei  asa-s de grasuni :porc: :porc: :porc:

Nu e nimic de ingrijorat tongue
Sa nu-i mai iei in mana promiti? :pls: te rog , pentru ca nu le face bine deloc.
La intrebarea cu oulale mie dupa 4-5 zile dupa ce se calca oua, dar azi vara atatea oua avea in ea, ii montam cuibul facea primul ou a 2 zi smile

919

ok nu am sa-i mai iau in mana   :angel:, dar m-am ingrijorat cand am vazut gusitele lor. dar daca voi ma asigurati ca este totul in regula , atunci ii voi lasa in pace :rusine:
Rares ai avut parte de oua multe , banuiesc.   :iepure:   :heart:

920

O gramada, cred ca a batut nr de 100 de oua depuse hmm  face un ou pe zi parca-i gaina si voi veti intampina aceasta problema dupa ce le scoateti cuibul smile

921

pe bune? de ce? asa nu pierde calciu?

922

Nu pentru ca are os de sepie la discretie si ii suplimentez eu hrana cu detoate , o iubesc pe ea cel mai mult dintre toate , este o mama devotata, atenta, si in acelas timp un animalut de casa pe cinste :heart:
Acuma va las dragii mei ne auzim maine :nb:

923

:nb:  la toata lumea   :fluture:

924

am vazut ca zicea cineva de baton cu miere,eu am luat asa ceva la canar ca ii plac la nebunie am atasat si poze sa vedeti,sunt bune astea si pentru zebre????

By BarBonE

925

Borbone@
mai bine nu le da zebrutelor

Zebrele mele sunt toate bine si sanatoase :caine: cat de curand voi ramane decat cu o pereche care se pregatesc de oute :heart: