726

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

gabyosm14 wrote:

ai mei sunt constructori mari sa vedeti ce se chinuie albus sa bage o sforicica mai groasa in cuib smile

ce adorabil. oricum sunt scumpei tare.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

727

Am verificat. Nu avem in cuib decat multe atze. Zuzu mi-a terminat un fanar in 2 zile, iar cand le-am dat drumul la zbor am observat ca fura din fanarul celorlalti. :sol: Rusine, rusine, rusine! :sol:

Adriana

728

Vrea si ea sa aiba ceva al ai... acum nu poti fi si tu asa rea ....  :nani:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

729

Eu nu sunt rea, dar nu e frumos sa furi de la altii. :sol: O sa-i cumpar inca un fanar. cred ca se pregatesc de pui. Am eu o presimtire. :bravo:

Adriana

730

elfie wrote:

Eu nu sunt rea, dar nu e frumos sa furi de la altii. :sol: O sa-i cumpar inca un fanar. cred ca se pregatesc de pui. Am eu o presimtire. :bravo:

super.

- Mary-

731

Succes ELfie sper sa iti faca cat de curand oute :k: tinem pumnii :pls:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

732

miam luat si eu de 3 zile o pereche de zebre australiene!am vazut la cineva cantau foarte tare ale mele canta cam incet.leam pus si un recipient cu apa ca am citit ca ele adora sa se scalde dar deocamdata nu vor sa se scalde deloc si leam pus azi si niste galbenus de ou si nu sa atins de el deloc.o sa pun si niste poze cu ele:D

By BarBonE

733

Sa speram ca o sa avem puiuti in curand Elfie...

Barbone din cate stiu eu le ia ceva vreme pana se obisnuiesc cu noua lor casa si mananca foarte putin in perioada asta...  sa le stapanesti sanatos...

734

ella_costan wrote:

Sa speram ca o sa avem puiuti in curand Elfie...

Barbone din cate stiu eu le ia ceva vreme pana se obisnuiesc cu noua lor casa si mananca foarte putin in perioada asta...  sa le stapanesti sanatos...

Cu mancatu sau obinuit nu am probleme cu ele chiar si cu noua colivie sa obisnuit.le pusesem si un cuib dar mia zis cineva ca nu e bine si sa il scot ca ele dormeau numai acolo si mia zis ca atunci cand o sa aive pui nu o sa stie sai ingrijeasca si o sa ii arunci din cuib sau se poate la femela sa i se blocheze oul in cloaca si de aceea leam scos cuibul!am facut bine??o sa pus si poze

Adaugat: 15-01-2010 13:51

aici sunt poze cand leam scos cuibu dar ele tot akolo dorm pe betele alea le place big_smile ce ziceti sunt imature ca sa le las cuibu??

By BarBonE

735

bine ai facut cand ai scos cuibul. sunt probabil inca pui si de asta dormeau acolo.

- Mary-

736

barbone bine ai venit ai niste zebrutze foarte dragute sa iti traiasca si sa fie sanatoase si sper sa se acomodeze repede cu noua lor locuinta si cu tine :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

737

Frumoase pasari barbone, doar ca acel cuib nu este bun, te sfatuiesc sa-l schimbi cu unul din comert, nu e mult e 13 lei cam asa smile

Adaugat: 16-01-2010 09:31

Si nu sunt pui, au cel putin 8 luni , deci poti sa le bagi cuib mai ales ca acuma e perioada lor de reproducere, nu doar la zebre ci la toate exotice smile

:hamster: My name is COdY tongue

738

bun venit noului venit smile , frumoase pasarele , sunt exact ca ale mele din cate observ , frumoasa alegere :angel:   :merci:
va dau si o veste noua , zebrutele mele s-au apucat din nou ppe ouat si am 4 oute deja ... in prima tura am avut 5 acum sa vedem daca mai face sau se opresc la 4 .... :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

739

:sanatate: Felicitari!! Danutza  :pup:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

740

:rusine:   :heart:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

741

Foarte bine! sa speram ca acuma ai mai mult noroc smile

742

chiar am fost azi si leam luat doua cuiburi nu unu ca eram nehotarat nu stiam pe care sa il iau:)) si leam luat pe aman2:))) leam luat si o cadita, ma dus super ieftin si nush pe care sa il pun!o sa pun poze sa ziceti si voi care merge mai bine poza 1 sau poza 2!sunteti sigur ca e bine sa faca oua acu??ca unii zic da altii nu chiar nu stiu ce sa mai fac:(:(!ast pareri

By BarBonE

743

eu cred ca este cel mai bine sa-l pui pe primul , este ceva mai incapator si putin mai usor de curatat as spune eu ... sa ne mai ti si pe noi la curent

744

zebrele mele au inceput sa se "iubeasca" wink) stau una langa alta si se ciugulesc foarte finut pe cap e o imagine super frumoasa big_smile dar oricum mai are pana o "calca" smile))

By BarBonE

745

Primul cuib este bun, al 2 nu e bun, e doar ornamental, si eu am avut desta si nu intrau nici cum in el, nici nu incapeau in el.. deci.. smile

746

atunci o sa il pun pe primu big_smile sa votat wink) si tu zici sa il pun rares93 ca nu fac greseala nu??si ce materiale ar trebui sa le mai pun jos ?? paie,fulgi,hartie facuta franjuri si mai ce??

By BarBonE

747

Dca tu crezi ca sunt prea tinere poti sa le lasi cuibul dar sa nu le lasi sa scoata pui.Adica sa le scoti ouale cand incep sa le cloceasca

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

748

Sunt mature da,  si il poti pune linistit smile

749

le-am pus cuibul aseara dar nu a intrat in el cred ca erau si putin agitate pana se obisnuesc , au dormit pe el sus smile sa vedem daca o sa intre astazi big_smile se tot ciugulesc

By BarBonE

750

O sa se obisnuiasca incet incet...