Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Ale mele sunt vesele si ciripesc toata ziua,iar 2 se pregatesc sa le marit :wis:

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Ale mele sunt vesele si ciripesc toata ziua,iar 2 se pregatesc sa le marit :wis:
Vad ca ale emle se inteleg bine. Zizi si Cindy impart acelasi cuib, ceea ce ma bucura. Insemana ca am doua perechi de zebrutze. Le dam drumul pe rand: o zi Zizi si Cindy, o zi Zuzu si Happy. Altfel, Happy e in stare sa-i bata pe toti trei. :sol:
P.S.: Multumesc, Rares, pentru sfat! Da roade!
ma bucur ca aud de bine ... si ale mele sunt foarte vesele, am vazut ca si lu kiki a inceput sa-i mai treaca umflatura la piciorus, ale mele nu prea mai vor sa iasa , stau mai mult in colivie :heart: au si mai mult spatiu si mai frumos amenajat acum decat cum a fost inainte saracutele le-am chinuit putin (aproximativ 2 luni ) pana mi-am luat colivia asta mare
:k: :sol:
Adaugat: 07-01-2010 22:47
va mai pun poze noi cu zebrutele mele, le-am facut de dimineata ca imi erau atat de dragi, le-am dat drumul in camera si atata zburau si kroco nu s-a mai oprit din cantat .... sunt minunate
danuta , ai ornamentat foarte frumos colivia zebrutelor. bravo. se simt ca in mediul lor natural.
multumesc :rusine:
Adaugat: 08-01-2010 12:36
stiti ce am observat? le place foarte mult grapefruit-ul alb, este bine sa le dau? din cate stiu eu are foarte multe vitamine si de aceea le-am dat, acum nu stiu daca este bun si pentru ele, poate cineva sa ma ajute?
mai bine nu pentu ca este probabil sa fie injectate cu tot felul de substate pentru a rezista cat mai mult
zebrutele mele sunt toate bine si sanatoase 3 dintre ele sunt acum afara
acum si ale mele sunt ok, dar mi-as dori tare mult sa mai faca oua, au avut 5 si le-au clocit 16 zile, apoi le-am luat si aveau galbenus toate ... acum am observat ca se mai calca din cand in cand dar deocamdata nu am vazut nici un ou ... o sa mai dureze ceva timp pana sa faca alt rand de oua? :heart: :sanatate:
O sa mai dureze putin, ai ornamentat colivia aia superb! parca e un basm.. :heart:
Elifie oricand :pup:
si ma tot gandesc ce sa le mai pun , sa nu le lipseasca nimic ... cred ca le rasfat cam tare
E minunata colivie aranjata sa-ti traiasaca zebrutele si succes la oute
azi le-am pus la reprodus pe zebrutul alb si perechea sa dabia astept sa vad ce culori vor avea puii
bafta la puiuti si sa ne pui si noua poze? ... abia astept si eu sa vad daca si cand se mai apuca si ale mele zebrute sa faca oute, se calca de ceva vreme, 3 - 4 zile mai exact , dar mai asteptam sa vedem ce se mai intampla :k:
Succes la amandoi cu outele :k:
va anunt cu foarte mare bucurie ca azi dimineata am vazut primul ou in cuib , sunt foarte happy , de mult timp asteptam asta :heart: :pup: :angel:
Si eu trebuie sa verific cuibul lui Zuzu si al lui Happy. Am vazut ca Happy are lipsa niste pene si arata cam smoticita,d esi nu s-au batut si parca are funduletzul unflatzel. Nu am indraznit sa ma uit in cuib, dar am s-o fac, sa nu ma trezesc ca-mi ies puiutii la zbor iar eu traiesc intr-o ignoranta totala.
Sa mai pun si eu 2 poze cu zebrutele mele
Sunt foarte frumoase Gaby :pup:
Iupiii ai masculul ca al meu si cred ca si femela este la fel ca a mea ... pot sa zic ciudat? au un singur out in cuib si mai stau din cand in cand pe clocit bineinteles fac cu randul , dar acum spre exemplu mananca impreuna .... la cealalta tura de oute au stat pe clocit mai tot timpul , acum banuiesc ca nu stau tot timpul pt ca este un singur out :sol:
Sunt foarte frumoase sa va traiasca mult ... :pup:
Sunt foarte frumoase
Va multumesc
Si eu trebuie sa verific cuibul lui Zuzu si al lui Happy. Am vazut ca Happy are lipsa niste pene si arata cam smoticita,d esi nu s-au batut si parca are funduletzul unflatzel. Nu am indraznit sa ma uit in cuib, dar am s-o fac, sa nu ma trezesc ca-mi ies puiutii la zbor iar eu traiesc intr-o ignoranta totala.
Asta ar fi cea mai tare faza ...sa auzi f multe ciripituri, sa te uiti la zebrute..si HOPA
...sare un puiut unu cate unu afara
...doamne, ce as rade
!
Chiar ca ar fi tare
ai mei sunt constructori mari sa vedeti ce se chinuie albus sa bage o sforicica mai groasa in cuib
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata