626

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Foarte faina colivia!Si puisorii sunt fff dragalasi
De unde ai luat planta artificiala?Eu nu am gasit pe nicaieri :sol:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

627

ati dat seminte germinate zebrutelor? de unde le-ati luat? sau ati facut voi acasa?    :rusine:    :sol:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

628

E foaerte frumoasa colivia si zebrutele sa-ti traiasca

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

629

Ce claxonei frumosi avem pe aici :heart: ...sper ca in curand sa-mi iau si eu 2 :pup:
P.S: ma bucur ca va place denumirea de "claxonei" smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

630 (edited by rares93 30-12-2009 17:02)

monyxme wrote:

Foarte faina colivia!Si puisorii sunt fff dragalasi
De unde ai luat planta artificiala?Eu nu am gasit pe nicaieri :sol:

Planta asta initiala foat de acvariu smile dar am pus-o in colivie.
Ma bucur ca va plac pozele mele, si multumesc :sanatate:
Iusty sa iti iei cat mai repede posibil big_smile deoarece primavara vei cumpara pasari batrane , care nu mai dau randament la reprodus si atunci sunt vandute, asa ca mai bine acuma, nu lasa pe maine ce poti face azi :blb:

:hamster: My name is COdY tongue

631

Pai nu cred ca le iau de la pet-shop :rusine: ...stiu un crescator din Zarnesti! De la el am de gand sa-mi iau 2 claxonei :heart: ...daca e sa-mi iau hmm (au intervenit 2 porcusori in discutie smile )

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

632

Iti recimand sa-ti iei de la crescator!

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

633

danutza10 wrote:

elfie se poate sa pui cateva poze cu micutii? tare mult asa vrea sa-i vad si eu, pe 1 ianuarie ar trebui sa-mi iasa si mie primul puisor si abia astept, iar cand am auzit ca ai si tu, m-ai facut putin geloasa :d yikes :heart:

Danutza, am pus o poza de grup mai sus. Altele nu am reusit sa le fac, pentru ca zgaibele, cum ma vad cu aparatul in mana, cum o uschesc. smile Dar perseveram si speram sa va incantam cu alte poze in curand.

Cu puishorii iti doresc succes insa nu prea am intzeles de ce te-am facut geloasa. :bang: Eu ar trebui sa te invidiez putin ca o sa-ti scoata zebrele puiutzi, iar eu pana acum nu am avut parte de pui din partea niciunei inaripate. Cand era vorba sa faca Coco, na belea ca a facut hernie. Dar ma bucur ca sunt sanatosi cu totii. Asa ca pupam cioculetze de zebrutze frumoase si asteptam vestea cea mare legata de puiuti. :pup: :heart:

Adriana

634

Am doua zebre australiene si au facut oua pana acum au 3 smile stie careve ceva despre aceasta perioada adika dak stie careva daka au nevoie de ceva special.....

635

elfie wrote:
danutza10 wrote:

elfie se poate sa pui cateva poze cu micutii? tare mult asa vrea sa-i vad si eu, pe 1 ianuarie ar trebui sa-mi iasa si mie primul puisor si abia astept, iar cand am auzit ca ai si tu, m-ai facut putin geloasa :d yikes :heart:

Danutza, am pus o poza de grup mai sus. Altele nu am reusit sa le fac, pentru ca zgaibele, cum ma vad cu aparatul in mana, cum o uschesc. smile Dar perseveram si speram sa va incantam cu alte poze in curand.

Cu puishorii iti doresc succes insa nu prea am intzeles de ce te-am facut geloasa. :bang: Eu ar trebui sa te invidiez putin ca o sa-ti scoata zebrele puiutzi, iar eu pana acum nu am avut parte de pui din partea niciunei inaripate. Cand era vorba sa faca Coco, na belea ca a facut hernie. Dar ma bucur ca sunt sanatosi cu totii. Asa ca pupam cioculetze de zebrutze frumoase si asteptam vestea cea mare legata de puiuti. :pup: :heart:

geloasa ca ai deja puiutii?   big_smile .

Adaugat: 30-12-2009 20:57

oana-denisa wrote:

Am doua zebre australiene si au facut oua pana acum au 3 smile stie careve ceva despre aceasta perioada adika dak stie careva daka au nevoie de ceva special.....

din cate am invatat eu, trebuie sa aibe os de sepie si ou fiert tare din 2 in 2 zile

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

636

mersi de raspuns... :pup:

637 (edited by rares93 30-12-2009 21:15)

Da, Danutza are dreptate, dar am mici completari big_smile apa schimbata de 2 ori pe zi , ou fiert le dai dupa ce puii ies din ou, ca altfel nu cred ca vor manca deoarece in perioada asta dupa cum cred ca ai si observat deja nu se omoara cu mancarea :wis:

Si sa le pui o cada cu apa sa se scalde pt a oferi o umiditate optima in cuib , asta daca aerul din camera unde se afla este uscat , uscat

638

Elfie, sa-ti traisca noua "claxonica" :heart: Rares, fff frumoasa noua colivie aici la noi in pet e 130 ron neutral in Bucuresti totul e scump ... neutral

- Bianca

639

Pff, zii merci ca e 130 lei, la noi probabil e dublu. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

640

rares93 wrote:

Da, Danutza are dreptate, dar am mici completari big_smile apa schimbata de 2 ori pe zi , ou fiert le dai dupa ce puii ies din ou, ca altfel nu cred ca vor manca deoarece in perioada asta dupa cum cred ca ai si observat deja nu se omoara cu mancarea :wis:

Si sa le pui o cada cu apa sa se scalde pt a oferi o umiditate optima in cuib , asta daca aerul din camera unde se afla este uscat , uscat

nu are nimic daca se uda asternutul pasarilor? eu nu le-am pus cadita deloc de cand clocesc?

641

Dana, acolo in poza ai decupat barele coliviei? Ce sunt alea agrafe? Se aseaza bine? Adica nu scapa de acolo nu? hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

642

da, sunt agrafe, deci.... initial am pus un alt cuib, dar trebuia sa le schimb pt ca nu intrau in el deloc ... a stat cam o saptamana cuibul la ele si nu au ntrat deloc ( a fost o cutie de lemn, am mai vazut pe aici pe undeva poze ... daca gasesc o sa si postez una) a fost intuneric si ma gandesc ca de aceea nu au intrat deloc ... si pt acel cuib trebuia sa sa despart baretele de la colivie si s-au cam putin rupt ... apoi le-am pus cuibul acesta si cateva materiale de constructii sa vad ce fac ... nu au asteptat nici un sfert de ora si au inceput sa si construiasca, in acest cuib este mai multa lumina si cred ca de aceea le place mai mult ... agrafele sunt bine prinse, sunt din acelea care nu inteapa , Doamne fereste , nu as face eu nici un rau zebrutelor mele ... asta am si vrut sa intreb, daca pot muta cuibul intr-o colivie mai mare atuci cand puii vor iesi din cand in cand sa mai zboare prin colivie ...

643 (edited by rares93 30-12-2009 23:00)

Multumesc Bianca pentru remarca :rusine: , Dana nu se uda asternuturile ca nu intra ude in cuib se usuca si dupaia intra dar raman vapori de apa in penele lor pt a ridica stratul de umiditate.
Nu umbla la cusca pana ce puisorii nu sunt independenti de parinti.
Si cu acea crapatura, iti sugerez sa o inlocuiesti (colivia) pentru ca nu este bine deoarce daca le lasi afara in curte sau pe balcon vine o pisica darama cusca cad agrafele zboara zebrele tu esti suparata , ele mor.. deci iti sugerez sa eviti astea prin inlocuirea custii tongue

644

bineinteles ca asta voi face, doar cand vor creste puisorii pentru ca nu am cum altfel, nu? eu colivie am, una din aceia mai maricica, dar cum as putea sa o inlocuiesc?     :rusine:

645

cu putin efort fizic si financiar smile

646

danutza10 wrote:

eu colivie am, una din aceia mai maricica, dar cum as putea sa o inlocuiesc?     :rusine:

zice ca are colivie tongue dar fiindca zebrutele au acum oua nu poate sa le mute tongue wink

- Bianca

647

eee, asta este, astept atunci pana ies puisorii si trebuie sa ii mut
:heart:

648

La multi ani si un An Nou mai bun!

649

"La Multi Ani" si sa ne auzim cu bine in anul ce vine!!!!!!

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

650

,,La multi ani!'' cu multe bucurii alaturi de micutii claxonei.

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/2599/2599452ge6n0w99du.gif

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: