576

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

iloveanimals wrote:

Tot ce stiu este ca antobioticul trebuie dat o data sau de doua ori pe saptamana, dat de mai multe ori repetat cauzeaza organismului pasarii.

Tocmai de aceea nu vreau sa-i mai dau tot antibiotic, dar ce sa fac atunci, il las asa sa vad daca isi revine? au 5 oua saracutele pe 1 ianuarie ar trebui sa iasa primul puisor:):heart::ill:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

577

Daca e raceala ii poti da Bronchipur de la sera. Mai bine asteapta si vezi ce-ti zice Rares sau Gaby. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

578

Salut Dana, poate asa canta ea, a cantat si normal un timp? daca da inseamna ca este ragusit, si nu trb sa-i dai antibiotice neaparat deoarece ii ditrug organzimul in timp, incearca cu niste ceai de menta sau musetel in loc de apa succes :k:

:hamster: My name is COdY tongue

579

Musetelul e mai bun pt raceala, dar e mai gretos. :rusine:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

580

Din cate stiu eu si ceaiul de musetel e foarte bun ....  rares e cel care iti poate da cel mai bun sfat...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

581

Ambele sunt bune, si pentru raceala dar nu cred ca e raceala.
Sa eviti sa ii dai galbenus de ou fiert pt este ingerat mai greu smile .
Sa-i dai seminte incoltite tot din aceasta cauza, iar daca nu mannca sa renunti la ele, sa-i mai dai si morov ras la temperatura camerei.

Adaugat: 27-12-2009 18:01

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/Picture007.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/Picture006.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/Picture004.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/Picture003.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/Picture002-1.jpg

Poze big_smile

582

iloveanimals wrote:

Mony, zebrutele tale vad ca au amandoi cioculetele rosii. smile Nu cumva sunt amandoi baieti?

Baietzeii fac oua ? smile eu am avut oua de la zebre

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

583

aaa... big_smile Am vazut niste poze si mi s-a parut ca cea alba are ciocul rosu. big_smile

584

Sami ziceti daca am pus prea multe poze smile dar sa mai animam acest topic ca are tendinta de pustietate big_smile

585

Rares ai niste puiuti superbi la fel ca si parintii de altfel ...

586

ai observat ca le-au crescut penele pe spate big_smile inafara de cel maro ca are tulei inca big_smile

587

Da, asta a fost primul lucru care l-am observat cand am vazur pozele...  :pup:

588

big_smile Ma bucur atunci :pup: pune-ti si voi poze cu zebrutzele voastre smile nu doar eu si Gaby smile

589

Eu nu am zebrute... dar gasesti poze cu nazdravanii mei la kakariki ...

590

multumesc foarte mult rares, voi incerca cu ceai de menta sau musetel si voi vedea ce se intampla, am vazut si pozele tale ai niste zebrute superbe.

Adaugat: 28-12-2009 10:31

incerc sa va pun si eu cateva poze cu zebrutele mele ...

Adaugat: 28-12-2009 10:59

va mai trimit cateva poze ... am incercat sa fac si cu outele ... sper sa se vada bine

Adaugat: 28-12-2009 11:30

stiti ce am observat mai nou? masculul scoate paie din cuib si le pune inapoi, de ce? poate astupa ouale asa. mad

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

591

Frumoase zebrute :bravo: sa va traiasca :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

592

Sunt dragute si ale tale Dana ... poate nu ii place cum e amenajat cuibul..... hmm  rares trebuie sa iti raspunda ca el stie cel mai bine...

593

Rares sau Gaby big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

594

astept atunci raspunsuri
tongue :heart:

Adaugat: 28-12-2009 12:32

:heart: smile :rusine:

595

Sunt foarte frumoase zebrutele sa va traiasca la toti :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

596

Dana superbe zebrutzele tale este prea entuziasmat de rolul de tatic si poate deaia tot scoate si baga materiale, posibil si din cauza stresului provocat de tine, alti membri,alt animale tongue succes! :sanatate:

597

rares93 wrote:

Ambele sunt bune, si pentru raceala dar nu cred ca e raceala.
Sa eviti sa ii dai galbenus de ou fiert pt este ingerat mai greu smile .
Sa-i dai seminte incoltite tot din aceasta cauza, iar daca nu mannca sa renunti la ele, sa-i mai dai si morov ras la temperatura camerei.

Ai luat vreodata legatura cu vreun crescator de ai raspunsuri la toate intrebarile? sau au patit si zebrutele tale la fel?
Sper sa nu te deranjeze intrebarile mele, dar eu sunt mai curioasa de fel  big_smile :angel:

598

si din propria experienta si din experienta altora iti zic ceea ce stiu tongue este normal sa intrebi de unde stiu pt k nu poti da orice de la un necunoscut tongue :sanatate:

599

ok, ma bucur ca nu ai inteles gresit .... abia astept sa vad daca imi ies si mie puisori :heart: , pentru ca nu au mai avut pana acum , este prima tura

600

I-am gasit in sfarsit un nume sotzioarei lui Zuzu: Happy. big_smile
Din nefericire pentru Zizi, nu i-am gasit inca o consoarta. Mititelul sta singur intr-un cuib, se da el cocos la Zuzu si Happy, dar simte si el nevoia sa aiba o sotzioara. sad Azi am sa dau o tura iar prin piata sa vad daca gasesc o Ziziloaie. smile
In rest copii se simt bine. Zizi si Zuzu au descoperit intreaga casa si nu au nici un stress. Happy mai incearca sa se tina dupa ei, dar ramane uneori intr-o caera si trebuie s-o ajutam sa vina inapoi la ceilalti. Oricum, suntem cu ochii in patru ca nu umva sa cada pe undeva si sa nu stim. Asa ca e sub continua supraveghere. Avem doua cuiburi acum, de fapt chiar din ziua in care am luat-o pe Happy, asta ca sa nu se certe intre ei. Le-am schimbat, evident, colivia. Acum e mai mult spatiu, dar pentru ei nu conteaza ca au toata casa la dispozitie. smile In concluzie, am copii fericiti. :heart:

Adriana