551

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Da sunt puiutii in primele 2 poze
La cel maro ii cresc nitel mai greu, cel gri si cel alb are tuleii pe spate, deci in maxim o saptamana sunt acoperiti cu pene, la cel maro acuma ii cresc tuleii pe spate. :heart:

:hamster: My name is COdY tongue

552

Mersi de raspuns...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

553

Rares ai niste minunatii de zebrute :bravo: sa creasca si sa fie sanatosi :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

554

Multumesc Estera de remarca big_smile

Ella_Costan, cu placere wink

555

Va multumesc tuturor big_smile

Adaugat: 21-12-2009 21:03

si mai  am inca 2 smile

556

Foarte frumosi Gabitza! dar cusca nu este cam mica pt 2 perechi? hmm

Adaugat: 22-12-2009 08:31

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/12.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/Picture001.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Pasarile%20mele/Picture002.jpg

557 (edited by poly 22-12-2009 13:59)

rares foarte dragutze zebrutele tale..... :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

558

Vrei sa zici zebrute, sunt foarte dragute, cume  sa cresti atatea? Sa-ti traiasca si s ate bucuri d ele  :wis:

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

559

uuppss..scz...ramasesem q nimfulinele in minte.... smile am editat :rusine:

560

Multumesc de remarca amndurora :pup:

561

Ce spectacol acolo la tine, Rares! Sa-ti traiasca mogaldetzele! Sunt frumoase foc!
Si daca tot esti aici, iata si doua poze cu noua mea zebrutza. Ce zici? E fetitza sau baietzel? big_smile

Adriana

562

Inca nu ma descurc prea bine la zebrute, dar imi dau si eu cu parerea big_smile ! Cred ca e fetita, are cioculetul portocaliu :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

563

Clar e fetita si inca una frumoasa.Sa-ti traiasca!

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

564

Insfarsit ai nimerit  smile sa-ti triasca si sa fie intr-un ceas bun! :sanatate:

565

elfie wrote:

Ce spectacol acolo la tine, Rares! Sa-ti traiasca mogaldetzele! Sunt frumoase foc!
Si daca tot esti aici, iata si doua poze cu noua mea zebrutza. Ce zici? E fetitza sau baietzel? big_smile

o scumpica ..sa-ti traiasca.. :pup:

566

rares93 wrote:

Foarte frumosi Gabitza! dar cusca nu este cam mica pt 2 perechi? hmm

Mersi big_smile Mai nene stiu si eu ca colivia nu este buna..... dar pentru un timp nu am ce face pt ca nu am $ :s insa sper ca luna vitoare sa ii mut intr-o colivie ceva mai spatioasa

PS: Pitici va trasmit sarbatori fericite !

Adaugat: 23-12-2009 15:11

aaaaa si app sunt 5 zebrute adica mai clar 2 perechi si un mascul singurel

567

Ce ma bucur ca am nimerit! Multumesc pentru urari! Si zebrutzele voastre sunt foarte foarte frumoase! :heart: Pana una alta, eu trebuie sa am gandesc la un nume pentru scumpetea mea.

Adriana

568

Sarbatori fericite! fie ca toate dorintele voastre sa se indeplineasca! Va pup pe toti ! si pe toate! si pe toate pasarelele!:pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup::pup:

569

Sarbatori fericite si tie! Si pupici pe cioculetze! :pup:

Adriana

570

Ai dreptate. Zebrutzele folosesc cuibul nu numai pentru a cloci, ci si pentru a dormi in fiecare seara.

Adaugat: 23-12-2009 22:05

Craciun fericit tuturor! :sanatate:

Adriana

571

Sarbatori fericite! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Vicky - Mamica fericita

572

Sarbatori fericite si sa va traiasca zebrutele....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

573

Mony, zebrutele tale vad ca au amandoi cioculetele rosii. smile Nu cumva sunt amandoi baieti?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

574

oameni buni ajutati-ma si pe mine va rog, cine stie mai bine si cunoaste problemele zebrutelor ... masculul are o problema si a mai avut , canta ragusit si are momente cand nu poate canta deloc, o perioada i-am dat antibiotic, dar parca tot mai avea scurte incercari de raguseala , acum a inceput din nou ca cante ragusit si nu mai stiu la cine sa ma duc pt ca cei de la pet mi-au spus ca mai mult de atat (de a-mi da antibiotic) nu au ce sa-mi faca pt ca sunt prea micute si fragile si nu le pot controla :ill: :ill: :ill: ; :cry:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

575

Tot ce stiu este ca antobioticul trebuie dat o data sau de doua ori pe saptamana, dat de mai multe ori repetat cauzeaza organismului pasarii.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki