Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Hey , de ce nu a mers forumu ieri? ca facusem niste poze exceptionale
voi face altele si le voi pune prin photobuker :D
Adaugat: 19-12-2009 09:40

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Hey , de ce nu a mers forumu ieri? ca facusem niste poze exceptionale
voi face altele si le voi pune prin photobuker :D
Adaugat: 19-12-2009 09:40
Avem nevoie de o lupa!!!
Rares93, la poza asta primim gratuit si o lupa nu ? :ironic:
stai ca va pun poze calumea , dar acuma invat si eu
Adaugat: 19-12-2009 10:39
Ce ziceti acuma ? :rusine:
Adaugat: 19-12-2009 10:48
Le vedeti acuma? ce parere aveti? :blb:
acum e mai bn :sanatate: :pls: dar vad ca le-ai incarcat de pe photobuker...puteai sa le pui direct din pcul tau si asa iesea imaginea mai mare :blb: aaa frumoase zebrute :heart: poate daca erai din bucuresti luam si eu una :rusine: dar asa ...ehh oricum am inteles ca vrei sa le pastrezi... dar sa le separi de parinti cand vor fii mari si sa le separi si pe sexe ca sa nu se imperecheze frate cu sora
Voi pastra doar 2 din ei
2 masculi , pe cea alba o voi da , impreuna cu inca o femela sa le iau femele celor doi jupani
Bianca, sunt pasari de stol, din cate stiu eu nu sunt probleme daca se imperecheaza frate cu sora.
Da .. ba cum sa nu aibe nimica? :wow:
Are, daca ii imperechezi, fie mor puii in goace, fie sufara malforamtii grave puii ex: 3 aripi, 4 picioare, fara pene , fie puii sunt perfect sanatosi si vor suferi generatiile lor viitoare!
DECI ESTE STRICT INTERZISA IMPERECHEREA: FRATE SORA; MAMA FIU, TATA FIICA, SAU BUNIC NEPOATA, BUNICA NEPOT, ASTA MERGAND PANA LA A 3 GENERATIE! DE LA A 4 IN SUS NU MAI PREZINTA UN PERICOL! :einstein:
hello tuturor, sunt noua pe site ... am si eu o pereche de zebrute, de aproximativ 2 luni si am citit cat mai multe despre ele, dar nu am gasit ceva anume ... acum cateva zile masculul (koko), canta foarte ragusit, iar a doua zi nu mai putea canta deloc ... am fost la veterinar si mi-a dat un tratament pe baza de antibiotic si am vazut ca si-a revenit, imi poate spune si mie cineva din ce cauza a cantat asa?
Bine ai venit, Danutza! Poate zebroiul tau o fi fost racit...
Da a fost racit, si acuma sa vindecat ce bine!
A da Bine ai venit Danutza :sanatate:
Ce ziceti acuma ? :rusine:
Pai ce sa zic? la fel de urate asta gluma
Ps: sa iti traiasca
auz la el
ms, sa-ti traiasca si tie ,,urateniile" :sanatate:
rares93, am citit pe aici pe forum ca ai multe pasarele. Te descurci cu toate?:D
Adaugat: 20-12-2009 17:32
zebruta mea, kiki, a facut ieri un oulet si masculul l-a scoperit cu fan, cum il pot scoate de acolo?? poate sa-l cloceasca si asa, sau trebuie scos deasupra fanului?
:blb:
Da , trebuie scos deasupra materialului cu care e captusit cuibul.
Nu am chiar asa multe doar 6 zebre si da ma descurc
Adaugat: 20-12-2009 17:57
Sa scoti cu grija oul deoarece este f. fragil !
ce alimentatie trebuie sa aibe acum femela, ce trebuie sa manance maI MULT?
:rusine:
Nimic deosebit, in perioada asta nu prea mannca deoarece este ocupata cu clocitul, la eclozarea puiilor, sa ii dai ou fiert, morcov ras(odata la 3 zile) si semintele la discretie, iar cat cloceste sa aibe os de sepie , cam atata
Veste buna: Zuzu are partenera. Urmeaza sa-i luam si lui Zizi, dar nu aveau decat o fetita, asa ca el va mai astepta putin.
Poze te rog :rusine:
Nu de alta dar sa nu fie 3 baietei
Veste buna: Zuzu are partenera. Urmeaza sa-i luam si lui Zizi, dar nu aveau decat o fetita, asa ca el va mai astepta putin.
Bravo sa iti traiasca dar cum a zis si Rares sa pui poze
Adaugat: 21-12-2009 00:51
aaaa si am uitat niste poze cu ai mei
Adaugat: 21-12-2009 00:54
si ultima poza
Poze te rog :rusine:
Nu de alta dar sa nu fie 3 baietei
O sa fac poze, dar sa stiti ca m-am uitat bine la cioc. E portocaliu. Si deja a facut pereche cu Zuzu. Acum ce s azic, si Zizi mi s-a parut ca a facut pereche cu Zuzu . Oricum, nu are obrajori, cioculetzul cum va spuneam e portocaliu, chiar m-am uitat si la cioculetzele banditzilor mei, si in nici un caz nu canta ca baietii. Abia scoate un sunet gatuit. Aseara m-am tot chinuit sa-i fac poze, dar nu prea a iesit mare lucru. sper ca astazi sa am mai mult succes.
Adaugat: 21-12-2009 07:49
aaaa si am uitat niste poze cu ai mei
Cat de frumosi sunt! Sa-ti traiasca! :heart:
Gaby sunt minunate zebrutele :k: sa-ti traiasca
Adaugat: 21-12-2009 09:35
Elfie ma bucur ca ti-ai mai luat o zebruta si asteptam poze :pup:
Gabi sunt foarte frumoase sa iti traiasca .... :pup:
Felicitari pentru noua achizitie Elfie .... :sanatate:
Heh ce frumoase is Gabitza, si Elifie, sper din tot sufletul sa fie femela, portocaliu a fost si ciocul zebruzului tau, si nu avea obrajori si tot mascul a fost
Asa ca poze te rog
Adaugat: 21-12-2009 10:05
Noi suntem nedespartiti :pup:
Eu sunt mai independent :blb:
Iar noi, suntem obositi.. cu atatia nazdravani pe cap :nani:
Astea sunt poze inainte de curatenie, au facut treaba mare peste tot
In primele doua poze sunt puiutii Rares?
Asa greu le creste penele pe spate?
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata