Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Felicitari pt out :bravo: cat despre "gainusa" ta :heart: cred ca ar trebui sa le iei un fanar..cum are elfie si sa pui multe materiale pt fan :k: poate asa o sa-i treaca
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Felicitari pt out :bravo: cat despre "gainusa" ta :heart: cred ca ar trebui sa le iei un fanar..cum are elfie si sa pui multe materiale pt fan :k: poate asa o sa-i treaca
Felcitari pr out , au materiale de constructie a cuibului perechea ta? deoarece inlipsa acestora masculul zmulge pene de pe femela si captuseste cuibul, pune-le la discretie vata medicinala, pene , sfoara, ate , lana orice materiala moi care iti sunt la indemana ! Iar dupa aceasta generatie de pui, daca masculul nu inceteaza din a chinui femela iti sugerezi sa-i divortezi , cumparandu-le alte perechi si problema nemaiaparand! ori sa schimbi masculul cu altul daca nu dispui de spatiu!
Succes! :pup:
offff...dupa cum am mai zis e normal ca masculu sai smulga femeli penele daca el nu are materiale necesare pentru a pune in cuib....daca nu ii pui la indemana el o sa continue sa faca asa mereu...cumparai un cuib ajutator ca nu costa asa mult :rusine: ...sau ca sa nu le mai cumpar luam sforicele,puf de la perna,iarba uscata si le puneam la indemana lui ca sa care si isi aranja culcusu foarte frumos si foarte comod din cate vazusem...bafta!!!
Asta am zis asi eu Bogdan! :music:
pai am scris amandoi in acelasi moment doar ca ai fost mai rapid ca mine cu 2 secunde
ok :k:
Felicitari pentru primul au Moni si imi pare rau ca masculul o chinuie pe femela nu e frumos din partea lui .... asculta sfatul lui Rares si Bogdan si sa speram ca nu mai fura pene de pe femela...
Am omorat un pui acuma.. :cry: l-am calcat din gresala in timp ce le faceam poze :cry: :cry: :cry: :cry: si era cel pe care l-am vindecat oooff :cry: :cry: era al 2 nascut al familiei.. nu am nici o scuza.. poze in care l-am surprins in ultimele lui momente de viata.. cand era cu ai sai frati si parinti :cry: :cry: cat is de prost
Ce draguti sunt imi pare rau ca a murit
Da.. si mie :cry: :cry: :cry: :cry:
Pacat stiu cum te simti....
Am facut tot ce ati spus dar tot ii smulge penele au tot ce isi poate dori o pasare(mai putin gramezi de aur)
Masculul nu vreau sa il schimb e prea nebun..si imi place de el asa cum e.. :sol:
Apropo am 2 oute la zebre
Of, Rares, imi pare atat de rau!!! :cry: Tocmai vroiam sa-ti scriu ce gashca minunata ai. Suntem alaturi de tine! :pup:
Mony, pasarile nu-si doresc gramezi de aur. ) POate libertatea este aurul lor. Imi par rau pt micuta.
Rares, imi pare ff rau, e greu sa-ti sa spui in cuvinte cat de gre poate sa iti fie intr-un moment ca sta, stii ca tu ii iubesti si tot tu ii omori. :cry: IMi pare sincer rau.
Am omorat un pui acuma.. :cry: l-am calcat din gresala in timp ce le faceam poze :cry: :cry: :cry: :cry: si era cel pe care l-am vindecat oooff :cry: :cry: era al 2 nascut al familiei.. nu am nici o scuza.. poze in care l-am surprins in ultimele lui momente de viata.. cand era cu ai sai frati si parinti :cry: :cry: cat is de prost
DOAMNE.RARES IMI PARE ATAT DE RAU PT UH.. :cry: ASTA E ...AQM TREBUIE SA FII MAI ATENT..CA SUNT ATAT DE MICI SI NOI ATAT DE MARI..SI .....TREBUIE SA AI GRIJA........ CHIAR IMI PARE RAU......DAR TOTUSI E BN CA CEILALTI SUNT OK........
Chiar vroiam sa te intreb daca nu ti-e teama ca nu ai sa ii vezi si sa calci pe el .... imi pare sincer rau... ei sunt foarte micuti si nu stiu sa fuga din calea noastra... imi pare rau ... :cry:
Rares imi pare rau
@monyxme
cred ca trebuie s-ai desparti pt o vreme
Multumesc de incurajari nu imi vine sa cred ce am facut, sunt un nendemanatic si atata l-am iubit pe acest puiut l-am tratat ca avea piciorusele bolnave si sa vindecat era sprinten si eu l-am omorat :cry: sunt un ticalos :cry:
Rares imi pare rau
@monyxme
cred ca trebuie s-ai desparti pt o vreme
Nu pot,mai ales acum cand au oua
cate oua au? 2 sau 3?
Au 2 oua
Aha chiar ca nu poti atunci
Trebuie sa existe o solutie. Saraca zebrutza o sa ajunga cheala de tot. Ceva nu e in regula.
Da.. cert nu e ceva in regula, cred ca sunt incompatibili si trebuiesc divortati si sa le cumpere alta pereche ambelor pasari!
Pana atunci, biata de ea va fi cheala sau nici macar piele nu va avea.. ai avut pui de la ei vreodata? au fost ingrijiti bine? :einstein:
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata