Buna sunt noua in site, am si eu de doua luni un marele alexandru , l.am luat de la mol timisoara , ei mi.au zis ca are 7 luni cand l.am luat acum 2 luni , nu stiu daca este adevarat cert este ca are deja gulerul in formare si ca este mascul , in fine nu conteaza conteaza ca.l iubesc enorm de mult , este copilul meu , ce sa va zic despre el ca il iubeste pe sotul meu mai mult decat pe mine care stau toata ziua cu el si vb cu el ma joc cu el si ii dau ziua drumul din colivie , partea proasta este ca atunci cand vine seara sa.l bag in colivie trebuie sa.l alerg un pic sa.l prind si nu ii convine .vine si la mine cand este liber in pat , dar sta putin si fuge, ee cand vine sotul acasa parca vine dumnezeu , vine la el imediat ma oftic de mor,dar nu stiu de ce ca el nu sta cu el prea mult decat seara,eu stau tot timpul cu el.Spuneti.mi va rog cum il invat sa se urce pe mana si sa vorbeasca sau sa intre singur in colivie la el , ca asa se supara pe mine cand il bag inapoi .... :furios: eu l.as lasa afara dar mi.e ca nu se odihneste cat trebuie , cu mine in camera vb sa.l las dar eu stiu vede lumina de la tv si nu mai doarme si am citit ca trebuie sa doarma 9-12 ore asa este?si baie il ud cu un pulverizator ca nu face in cadita,va multumesc si astept raspuns va pop
Adaugat: 07-09-2011 23:38
soare_rxn wrote:Buna ideea! si eu ma gandeam ca aici nu am gasit deloc acest subiect. De o luna am si eu un Marele Alex de la dl. Balanoiu, este puiut, acum o sa implineasca 5 luni si este adorabil. Am avut un micul alex...a avut probleme etc. Baiatul meu este foarte rasfatat, pretentios, jucaus. De vorbit zice ceva, dar in afara de "mama", un "eeeee" intrebator si "da, da" nu am reusit sa descifrez ceea ce spune. Este foarte pofticios si curios. Nu exista sa stea cineva pe canapea langa el, sa manance ceva, si sa nu vina in "inspectie". In prima seara a dormit cu mine pe perna...ce a iesit dimineata din lenjeria de pat...nu mai povestesc;))
Il ador, de abia astept sa scap de la serviciu sa ajung acasa si sa il rasfat. Aveam pe biblioteca mea muuulte jucarii de plush...le am si acum, dar fara ochi...nas...nasturi...
Am descoperit ca intr-adevar se cunoaste acea mica diferenta de creierash in plus fata de alte rase mai micute... Sfat pentru toti: mai bine strangeti de-a lungul timpului niste banuti si mergeti la un crescator adevarat si va luati o rasa mai blanda...decat sa suferiti pentru un papagal mai mic. De fapt si ei sunt foarte draguti si iubitori, atata timp cat nu-i luati dintr-un Pet Shop. Am patit-o si nu mai vreau. Nu ma vait pe mine ci bietele pasari.
ma rog, cer este ca sunt foarte fericita cu noul meu Alex.
SA va traiasca tuturor micutii vostri si sa va bucurati de ei. O sa incerc sa pun si eu poze de indata ce-mi amintesc cum!
sa va traiasca el este poli si l.am luat de la mol din timisoara zic ca are 7 luni , l.am luat acum doua luni dar nu stiu ce sa zic are gulerul deja format voi ce ziceti?cum il invat sa se urce pe mana?si sa vorbeasca sau sa faca baie?eu il stropesc cu pulverizatorul ,il iubesc mult numai ca se supara pe mine cand il inchind in colivie seara ca mi.e frica ca daca il las cu mine in camera nu doarme ca vede tv si am citit ca trebuie sa doarma 9-12 ore asa este?si spunetimi inca ceva ai vostrii se scarpina?al meu c.am da si l.a. dat si cu pudra si spray ectocid pt paduchi ca m.am gandit ca poate are dar degeaba tot asa face, o naparlii?sa stiti ca ii cade din puf si pene va rog mult sa.mi raspundeti va pop si sper ca nu v.am plictisit cu mes meu
Adaugat: 07-09-2011 23:46
suana wrote:alecs,atata vreme cat sta pe umarul tau si papa de la tine si te puapa,eu zic ca stai foarte bine.Pasarilor nu le place sa fie mangaiate ,ca doar nu sunt catelusi ,cum bine zicea cineva.Dar va veni si ziua aceea,pentru ca prinde tot mai multa incredre in tine.Sa pui si tu poze cu alex al tau. 
darius,Star este chow-chow.Multumim pentru pupici. :pup: :pup:
Marius,foarte frumos decorul.E de apreciat ca ai atata rabdare si ai facut ca Alex sa aiba conditii cat mai bune.Incet,cu rabdare se va acomoda si se va obisnui cu voi.
Pai sa stiti ,eu una, nu ma satur sa o tot laud pe Alexi....Imi vine s-o mananc de drag cand vorbeste. 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VdsSytlWGXQ[/youtube]
vreau si eu sa.l invat pe al meu si nu stiu cum sa.l fac sa vb