Na hello dragi iubitori de sufletele!
Sunt nou-nouta pe aici (mai precis eu si Coco/Coca:) De o saptamana si ceva mi-am luat un Marele Alex. de la un crescator. Mi s-a spus ca are 3 luni (nu are inel, dar si daca ar fi avut, tot nu l-as fi putut citi ca o adevarata cunoscatoare). Seara, inca mai ii dau cu seringa niste vitamine/hrana care se prepara cu putina apa. Asa mi-a zis nenea acela:) Ceea ce m-a nedumerit a fost constatarea ca un papagal de 3 luni a mancat seminte din prima zi:)de cand l-am adus casa. Si cu ce pofta, nu se mai oprea:)) Se poate asa ceva la doar 3 luni?!Acum suntem inca la faza de cunoastere reciproca: lucrez la laptop, la nici 1 m de el, el se lasa pe colivie, cu capul in jos si ma studiaza, orice mananc ii trebuie, paharul cu cola mi l-a tras efectiv cu ciocul si a bagat nasucul si s-a infruptat (acum stiu si nu mai beau pe langa el:), si lista continua, pofta e mareeeeee...Am incercat sa pun mana pe el, cand sta deasupra, pe colivie, dar nu ma iarta si sare sa ciupeasca. Mai nou, seara, cand se aseaza la culcare, se propteste langa peretele coliviei, eu ma asez in genunchi, imi pun fata langa,si gangureste ceva, ca si cand ii place. Ma lasa sa-i mangai usor, aipioara, cu degetul si scoate niste sunete ca si acelea care mi le ,,ofera,,
atunci cand papa din seringa. Dar cam la asta se reduce bunavointa lui...Cand ma apropii de colivie si el e iesit si sta pe ea, vine spre mine, ma studiaza si parca se pregateste sa ma escaladeze. Adevarul e ca nu stiu ce planuri are cu mine si ii dau jucarii sau papa sau fac orice altceva ca sa nu sara ,,la mine,,,:) Asta, pt ca mama mea l-a luat pe brat de 2 ori, dar ii smulgea efectiv, in joaca, hainuta de pihama si atat de tare a gaurit-o de a ajuns sa-i gaureasca si mana, pana a sangerat rau de tot:)Cand am vazut d c e in stare gagiul, m-am lasat pagubasa:) Cand plec din camera zboara pe usa si isi lasa capul in jos, sa ma caute. Eu il iubesc, sunt lesinata deja:))sunt mare iubitoare de animale, intr-atat incat m-am gandit sa devin vegetariana. Ceea ce vreau sa va rog este (acum fac ca o femeie insarcinata:))) sa-mi ziceti daca aveti habar cat de MARE e si daca e fata sau baiat. Nu ca ar conta, ca eu raman topita pe veci:)) dar sa stiu daca e Coco sau Coca si vreau sa ma asigur de sinceritatea acelui crescator: sa-l mai recomand sau nu unor cunostinte. In rest, nu stiu ce sa zic...nu e salbatic, dar nici prietenos. S-a acomodat din prima zi, iar dupa inca 3 a escaladat camera:) Intr-o zi m-am trezit ca vine la bucatarie, unde mancam, iar in alta, in camera alaturata. Dar are tendinta aia criminala
de a musca:). Nu stiu cum sa-l imblanzesc, sa-l fac sa vina si sa stea pe deget fara sa mi-l rupa, pe umar sau in pat... Rupe tot ce prinde, iar jucarii ii iau zilnic:))Le scoate ochii, le dezmembreaza, le termina:)) Acum o sa-i fac rost de niste crengi mai groase, ca sa-i fac un loc de joaca frumos... Va pup, ma bucur ca m-ati lasat sa fac parte din comunitatea voastra si astept un semn:) Promitem ca mai punem pozeeeeee:)Astea sunt facute cu I-phone-ul si nu sunt chiar ok:(
Sarbatori Fericite!