1,876

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

revin dupa o lunga perioada de timp... eu si Paco. Oricum calculatorul meu e cam stricat poate il repar mai repede. Paco al meu sigur e baiat, ii iese gulerasul, am sa pun poze intr-o zi. Multa lume noua ... bravo... si papagali frumosi....

1,877

buna sa stiti ca si lui riko ii plac capacele dar bilele colorate din lemn il atrag cel mai tare cum ii fac o jucarie cum se pune pe munca si nu se lasa pina nu e roasa toata ,azi am fost de i-am cumparat o colivie mai mare si miine mi-o aduce acasa abia astept sa vad daca o sai placa noua casa o sa pun si poze sa vedeti si voi pupici pa smile

http://asia.sunphoto.ro

1,878

intr adevar mare mare nebunie cu capacele,si eu sunt maniaca..la serviciu,in oras....orinde merg nu uit de capace.Coco mai nou foloseste capacele sa bea apa...e tare caraghios.
Dimineata cand se trezeste vorbeste la inceput mai incet in soapta,si daca nu i se raspunde incepe sa ma strige din ce in ce mai tare...poate ma ajuta cineva cum se posteaza filmuletele sa l auziti. :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

1,879

F frumos maretul tau big_smile app cum il tii afara din colivie fara sa zboare? ma refer la pozele facute in aer liber big_smile de cand il ai?

1,880

Pai le pui pe youtube, si dupa bagi adresa aici iar adminii il editeaza ca sa-l putem vedea,oricum e uimitor faptul ca-l poti lasa asa afara pe Coco.

1,881

apropo de alexei care beau cate ceva. koku'tzu meu bea si manaca tot ceprinde. e disperat fratilor . parca e sfarsitul lumii si ramana fara mancare si sucuri. disperat rau . zau asa

koko cu k

1,882

comiashi wrote:
deyseby wrote:

Ce papa koko bun?  Sper sa ne invite si pe noi  la castronelul lui.   :hihi:

mamaliga cu smantana branza / muraturi. carne oua, legume fierte crude, pot spune ca aproape orice, omnivor, si e lesinat de pofta cind ai da sotia din gura ca la pui. daca vede pe cineva in camera ca maninca, chiar daca ne prefacem , cind aude plescait daca nu-i dam ceva cred ca lesina.

Buna,frumos exemplar,as vrea si eu sa fie si al meu asa bland....
Din cate am citit eu pe net,papagali nu au voie sa manance lactate,teoretic......imi poti spune te rog de cat timp mananca micutzul tau lactate si daca a avut  vreo reactie mai ciudata dupa ce a a mancat.
As vrea sa ii dau si eu lui COOKIE,astept sfaturi ca suntem incepatori.....
Multumim!

1,883 (edited by suana 09-11-2010 21:40)

Rashana bun venit.Din poza pe care ai postat-o Cockie e micul alexandru.In general nu e indicat sa manace lactate dar si eu ii mai dau la Alexi branza dulce de vaca.In rest daca ar fi dupa capul ei ar manca orice.Cate putin asa de gust i-am dat si carnitza de pui si din tot ce mancam noi si nu a avut nimic.
@kriss-e o nebunie cu pozele alea,zau.Ce-mi plac.Ce fain sa poti merge in parc cu marele alex si sa stea in aer liber.Si Alina a facut asta-vara treaba asta si s-a declarata foarte multumita.Si eu am fost tentata la un moment dat sa-i tai din aripi dar inca nu m-am indurta.Cine stie ,poate cand ne vom muta la casa  o sa-i fac un loc special ......

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,884

rashana wrote:
comiashi wrote:
deyseby wrote:

Ce papa koko bun?  Sper sa ne invite si pe noi  la castronelul lui.   :hihi:

mamaliga cu smantana branza / muraturi. carne oua, legume fierte crude, pot spune ca aproape orice, omnivor, si e lesinat de pofta cind ai da sotia din gura ca la pui. daca vede pe cineva in camera ca maninca, chiar daca ne prefacem , cind aude plescait daca nu-i dam ceva cred ca lesina.

Buna,frumos exemplar,as vrea si eu sa fie si al meu asa bland....
Din cate am citit eu pe net,papagali nu au voie sa manance lactate,teoretic......imi poti spune te rog de cat timp mananca micutzul tau lactate si daca a avut  vreo reactie mai ciudata dupa ce a a mancat.
As vrea sa ii dau si eu lui COOKIE,astept sfaturi ca suntem incepatori.....
Multumim!

de cind l-am luat, avea 6 luni, acum are 1an si 3 luni i-am dat sa manince orice. este omnivor fara exceptie. daca-i place maninca, daca nu-i place nu maninca. nici o reactie urita, nu s-a imbolnavit niciodata

koko cu k

1,885

am voie sa ii dau sa minince orice ,ce mincam si noi??? suc are voie? eu i-am dat sa pape doar fructe ,legume si seminte

1,886

Sucurile nu sunt bune nici pentru noi.Doar cele facute in casa din fructe proaspete.Alexi papa si mamaliga,popcorn,orez fiert sau expandat.Am observat ca nu-i place nimic ce e rosu.La inceput manca ardei sau rosie,acum se uita si nu intotdeauna are chef sa guste.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,887

multumesc suana dar mamaliga sa ii dau fara sare nu? eu asa stiu ca nu are voie cu sare si cu zahar

1,888

la baita. nimeni nu poate face baie dus sau simplul spalat pe dinti fara ca koko sa zboare la baita si a..a..a..iha ...koko. kokokoko...mama.mama. apoi stropiciul ( fis fis ) si baita

koko cu k

1,889

Coco,un nebunatic.l am obisnuit de ceva timp asa in aer liber,nu are nici o problema,ce i drept are si taiate din aripi,asta la recomandarea crescatorului.a avut binenteles o tentativa de a zbura...dar acum e foarte haios atunci cand ma indepartez de colivie ,,alearaga dupa mine.
In ceea ce priveste mancarea ii place foarte mult sa manance mamaliguta(nu i fac special fara sare),orez fier,ou,dar in topul preferintelor ramane carnea de pui.
la baita si la noi e jale mare adora pur si simplu apa si mai ales cand vine partea cu feonul...ridica aripile chiar si atunci cand aude doar zgomotul.
Adevarul e ca doar papagali frumosi avem p aici.Cum sa nu i adori?
:dans:

1,890

foarte frumos...sa va traiasca minunatiile!!!

LORA & LORD

1,891

si frumosii tai :dans:

1,892

ce frumos fac ei baita smile ieri a sosit noua casuta a lui riko si i place la nebunie  a inspectat-o de sus pina jos a gustat fiecare bara sa vada daca o poate papa smile

1,893

xxy wrote:

ce frumos fac ei baita smile ieri a sosit noua casuta a lui riko si i place la nebunie  a inspectat-o de sus pina jos a gustat fiecare bara sa vada daca o poate papa smile

sa-l vedem si liber smile

koko cu k

1,894

coco isi uraste colivia...mai ales dimineata cand trebuie sa plec la serviciu...in schimb pe cea mica de voiaj o adora ,stie ca plecam undeva daca il bag in ea   :dans:
bine ca i ai luat patrata  ,e frumi oricum...ce cadou de casa noua???

1,895

da am mai pus poze cu el cind nu e in colivie ,sau te referi sa-i fac poza cind sta pe mine? sad inca nu a venit niciodata singur sa se aseze pe mine

1,896

poti sa lasi gentuta aia langa el???nu il tenteaza???esti tare norocoasa...langa Lora si Lord nu poate sta nimic fara sa roada ei big_smile

LORA & LORD

1,897

iti zic sincer inca riko nu mi-a ros nimic inafara de jucariile lui si ce iam mai dat eu il am de aproape jum de an dar niciodata nu mi-a distrus nimic e cuminte dar stau cu el totdeauna cind il las liber dar il atrage doar jucariile copiilor a o singura data a vrut sa guste telefonul in timp ce ii faceam o poza smile

1,898

comiashi wrote:

la baita. nimeni nu poate face baie dus sau simplul spalat pe dinti fara ca koko sa zboare la baita si a..a..a..iha ...koko. kokokoko...mama.mama. apoi stropiciul ( fis fis ) si baita

Frumos koko la o baiţă ...  :hihi:  ce draguţ e când face el singur baie  smile

Eu l-am văzut de multe ori ... este cel mai frumos papagal care l-am văzut eu in realitate.

Gestul Conteaza !

1,899

Buna ziua all smile Coco pupa fetele pe cioculet  wink  eee astazi eu am papat cu tati al meu grefa big_smile m-am strambat eu putin la inceput dar pe urma m-am obisnuit cu acel gust amar big_smile  fac numai prostii si vb pana obosesc smile) v-am pupat :*

1,900

spuneti-mi si mie lui riko cind i se va face penajul acela rosu complet? el are foarte putin rosu fata de ai vostrii oare din cauza ca e pui inca are cam 9 luni