Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Ce dragutei sunt imi vine sa ii mananc :heart: :heart: :heart:

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Ce dragutei sunt imi vine sa ii mananc :heart: :heart: :heart:
Ce mare s-a facut Angel...! Sa-ti traiasca si sa creasca si mai mare. Nu se dau in laturi nici Lora si Lord, doar sunt cuplul acestui topic, singurul ,putem spune. :k: :bravo: :bravo:
@alina-Angel e un scumpic,si asa zburlici cum e.Se aseaza frumos penele,ai sa vezi si va deveni un baietzel pe cinste. :pup:
@ionut-o pereche minunata. :pup:
Poze noi.aceeasi Alexi ..... :heart: :heart: :heart:
Uploaded with ImageShack.us
suana sunt tare tare frumoase :heart:
Ce coada mareee are Alexi. :wow:
inca e intreg papagalul ala rosu de plus? alexi e o scumpa ca intodeauna :pup:
Alexi are mania de a roade cu totul altceva.Ca de exemplu singurul loc pe mobila unde nu am reusit sa pun coliere.Stie exact ca acolo se poate rontai,asa ca avem un mic razboi de fiecare data,pana reusesc sa acopar cu un prosop.Mare smechere poate fi. Papagalului de plus ii lipsesc doar ochii,in rest a rezistat eroic pe baricade langa Alexi.
Buna seara all Coco al meu saluta pe toata lumea si pupa fetele pe cioculet
o mica intrebare: alexeii vostri tipa? adika asa din senin? al meu ma disperat ...... si cand sta pe umaru meu tipa cand zboara tipa cand este in colivie tipa cand este afara tipa ..... nu stiu ce sai mai fac sa mai taca si el
pana acum 3 saptamani nu tipa in halu asta
aveti idee dc tipa asa?
Din pacate si Toffy a mea a inceput sa tipa,si cum Kecko prinde repede si el tipa.Nu stiu din ce cauza.O sa le dau mai multe jucarii ,vedem atunci daca mai tipa.Pupicei si o zi minunata! :hug:
Din pacate si Toffy a mea a inceput sa tipa,si cum Kecko prinde repede si el tipa.Nu stiu din ce cauza.O sa le dau mai multe jucarii ,vedem atunci daca mai tipa.Pupicei si o zi minunata! :hug:
Eu stiu ca papagalii tipa mult atunci cand sunt in perioada de imperechere.
sal.cunoaste cineva crescatori de marele alex in Arges?
tocmai l-am filmat pe angel , fara ca el sa stie :wis: l-am filmat cu webcamul si nu e de o calitate foarte buna. important e ca se vede ceva ceva :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fuwI9qJ1qME[/youtube]
Se pare ca la alexeii nostri,tipatul e litera de lege.Poate fi si Alexi in perioada de calduri,ca se arcuieste ca o barca,fasaie si fluiera.O mai duc dincolo si trag storurile daca vreau sa dorm sau sa am macar putina liniste.In special dimineata tipa mult si tare.Dar vad ca acuma,chiar daca e dincolo la lumina,nefiind langa mine isi vede de ale ei.
Alina,asa se surprind cele mai bune momente,pe nestiute.Pupam pe Angel. :pup: Ce muzica frumaosa asculti. :music: Si la mine merge romantic latino.Bailamos.....
La aceasca crescatorie aveau inainte pui de Marele Alexander dar nu stiu daca momentan au dar poti suna sa intrebi http://www.papagali-blanzi.ro/ si mai e o crescatorie http://www.papagali-vorbitori.com/ Sper ca ti-am fost de ajutor
Latifa sper ca nu am facut o greseala ca am pus aici adresele :rusine:
sal,i-mi poate spune cineva cat costa un pui de marele alexander,mascul cu test adn?
Eu stiu ca costa in jur de 800 lei dar nu stiu exact poate stiu altii mai bine.
Estera.. aici e 1000 de lei.
Buna seara si pupici la fete de la coco cateva poze cu scumpul meu baietzel
ne iubeam si noi un pic
a fost foarte dragastos azi
pacat ca nu am putut sa prind imagini mai bune.
ce scumpici e frumusel foc
Ce frumos se joaca .. Sigur fetele vor fi pe faza sa vada cat e de frumos si afectuos. :k:
Vand Marele Alexander varsta 5 luni 0765273195
cu cit vinzi alexanderul?
Cu 9 mil + colivie....9 mil am dat eu pe el si 2 mil pe colivie ....e mascul are 5 luni 6 0765273195
am o nelamurire... angel a meu inca nu vorbeste, incearca el sa zica cate una alta dar nu ii iese , saracutul are doar 7 luni deci inca are timp sa invete. faza e ca daca ma vede pe mine nu zice nimic , nu scoate nici un sunet . in schimb daca e altcineva in bucatarie , tipa , fluiera , vorbeste pe limba lui si cand apar eu muteste . daca vorbesc cu el din hol fara sa ma vada vorbeste si el cu mine. deci intr-un cuvant vorbeste si fluiera cu toata lumea mai putin cu mine a avut cateva momete (putinele) in care a fluierat desi eram in zona, si de cateva ori mi-a si povestit ...dar destul de rar oare care e motivul? oare nu ma iubeste? sau oare ma iubeste prea mult si ii e rusine de mine ca nu stie sa vorbeasca ???
Alina,stai linistita.......Cum sa nu te iubeasca Angel???? :wow: Ideea este ca si Alexi vorbeste si scoate tot felul de sunete cand eu nu sunt langa ea.Cand intri in bucatarie,esti in vizorul lui si se concentreaza pe tine.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria