Mari, se poate ca cei din timisoara sa fi citit ce se scrie aici, si revin,,,,,,,,,,,,,ionut nu ne-a spus ce a facut Lora, ci a transmis fff hotarat ce s-a decis sa faca cu ea si ca nu revine asupra hotararii....dar.......cei din timisoara ar trebui sa citeasca forumul si cu multe pagini in urma, unde Ionut spune cat de mult o iubeste pe Lora,,,,,,,,,cum se distreaza cu ea, ce inteligenta e,,,,,si grija ce i-o poarta......
Hai sa va spun ce am vazut ieri : intr-un restaurant din centrul Bucurestiului, afara , in soare,,,,era o colivie cu un marele alexander. Normal ca m-am dus sa il vad, sa vb cu el, ....o dezamagire TOTALA!!!!!!! e adult, e femela, are o culoare a penelor fff pala, micuta rau fata de alexeii nostri, nu avea coada [am intrebat daca i-a cazut de curand si au spus ca ii creste putin si ii cade], APA ERA FFFF MuRDARA SI SE VEDEA CA E VECHE, M-AM OFERIT SA II SCHIMB APA SI NU M-AU LASAT,,,,,,nu e blanda, se repede la orice......ce ziceti, sa sun la protectia animalelor?>????????? ar trebui , nu? e tinuta in conditii groaznice,,,,,am cautat un nr de tel de la pr, anim si nu am gasit....stie cineva ????
mi-au dat lacrimile cand m-am apropiat si am vazut-o,,,,,,,, :wow: :sol: