ionut, eu zic sa te mai gandesti, poate iti va trece supararea pe ea in timp, si vei suferi enorm daca vei face acest pas.
hai sa iti spun ispravile lui coco: sifonierul , marginea de sus, e cu valuri[ ros de coco], cablurile din camera sunt su banda adeziva, toate, nu i-a scapat niciunul, zilnic, cand iese afara din voliera, stau cu ochii pe el secunda de secunda si cu servatele umede sa sterg imediat dupa el, scaunul de la birou care m-a costat 1500lei, e DISTRUS, i se vade buretele pe oriunde, USA de camera deasupra e cel putin un sfert DISTRUSA, am usi duble, m-au costat 2500 lei, anul trecut inainte sa il iau pe coco...etc.....
am muncit MUUUUULT pt lucrurile distruse de coco, special usa si scaunul de birou, dar .... NICI O CLIPA, NICI O SECUNDA, nu m-am gandit sa il dau, sa il vand ...... NU concep viata noastra de mai departe FARA COCO!!!!!!
indiferent ce ar face,,,,,,,toate distrugerile le-a facut in fractiune de secunda, cat mi-am intors privirea de la el, .
cand il scot mai tarziu decat de obicei, zboara direct pe lucrurile distruse,,,,,,si isi infige ciocul,,,,in semn se razbunare,,,,ce sa ii fac?.....cand l-am luat stiam la ce ma pot astepta din partea lui........ este al 4-lea membru al familiei mele, nici nu vreau sa ma gandesc ca i se poate intampla ceva rau.......
Hai sa va spun ce a mai invatat; ma striga COCA, pt ca sotul meu i-a spus de cateva ori cand il ciupea de nas; du-te la coca; iar eu l-am luat si l-am rasfatat, ; spune ,, asta mica'', cand il necajeste fetita mea, dar spune tipand, iar eu ma duc la ei si o cert pe fetita ca il necajeste, il iau, si el imi sopteste;; cocaaaaaa''',,,
si ma inmoaie cu totul,,,,,
cum am mai spus,, NU VAD UN VIITOR FARA COCO!!!!!!!!!!
mai gandeste-te ,ionut, mai tarziu vei regreta, dar nu va mai fi nimic de facut.........