Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
ce scumpi sunt :heart: ... mai ales cand se joaca asa frumos...imi place cum tin ei cu gheruta diverse lucruri
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
ce scumpi sunt :heart: ... mai ales cand se joaca asa frumos...imi place cum tin ei cu gheruta diverse lucruri
Doamne cat de baieti frumosi au venit de cand nu am intrat... sa va traiasca si sa ii iubiti mult .... sunt niste scumpi ... :pup: :pup:
Buna Ziua all!!! ce va mai fac baetzeii si fetitele? coco al meu este un nebun cu acte in regula )
app am si eu vreo 2 intrebari 1: are ceva daca i-am dat migdale cumparate din comert? sunt crude nu sunt prajite sau alceva. 2: cand intind mana spre el se sperie si da sa ma muste..... oare ce sa aiba? tin sa mai spun ca se urca pe umaru meu vb ne pupam dar atunci cand intind mana spre el se sperie
aveti idee ce sa fac sa nu se mai sperie?
Ionutz, nu le place sa fie atinsi cu mana, in special pe spate. Eu il mai pacalesc pe Coco, il pup pe cioculet si il cuprind cu palma dupa capsor. Ramane nemiscat si incordat, stiu ca nu ii place. Daca insist prea mult, croncane si da cu ciocul.
Noi deja fluieram imnul Stelei (toata ziua) si apoi zicem : "hai 'eauaaaa". Sper sa il filmez zilele astea.
Ce puiut destept ai, Claudia! Aplauze pt. pitic! :bravo:
Eu mi-l si imaginez cat de scump poate fi incercand sa bombane ceva :pup:
Pe mine ma surprinde un lucru la el: am observat ca el de fapt nu imita vocea umana, asa cum fac ceilalti, ci vorbeste cu vocea lui... Nu inteleg exact de ce se chinuie sa pronunte el, si nu imita felul in care vorbim noi.
Genial Vreau si eu sa aud partea cu Steaua :heart: Claudia, si Alexi (fetita Ramonei) tot cu vocea ei de robotel cred ca vorbeste
Da, asta ziceam si eu. Ca ceilalti vorbesc cu voce de robotel, iar al meu vorbeste cu voce de papagal. :wow: Adica nu imita si reda ce aude, ci se chinuie sa pronunte el cu vocea lui.
Voce de papagal
Pai si ce .. foarte frumos :heart:
Si Alexi se prosteste cateodata si am observat ca vorbeste pe 2 tonuri.Ca un robotel,vorba Simonei dar si cu o voce mai grava.Spune cuvinte pe jumatate si apoi rade parca ar sti ca e comica.Cu rosul insa suntem in target,nu ratam nimic.....din ce ne lasa mami,evident. :hihi:
Frumoasa foc Alexi! Ea a terminat cu naparlitul? Coco nu mai are codita, i-au cazut toate penele lungi. Acum scutura fericit din codita care i-a mai ramas, parca ar fi o ratusca. In schimb, are guleras!
Da,a naparlit destul.I-au crescut cele 2 pene lungi din coada si e mandra de ele.Pai gulerasul compenseaza codita de ratusca. :hihi: Lasa ca o sa-i creasca. Pupici la baietzelul frumos.... :hug: :pup:
ce frumoasa este alexi pupam ciocu ei mare si rosu :pup:
scumpica de alexi. ce mocuta curioasa are!
Mda.... f ciudat coco al meu inca nu da niciun semn ca ar naparlii sau sai cada un fulg ceva. oare dc? stie cineva care este treaba cu coco al meu? dc nu naparleste?
este f frumoasa alexi :pup:
Poze de saptamana trecuta, cand papa cireasa, si se vede ca gulerasul nu e format decat putin, si poze de azi, cu gulerul aproape complet.
mi-a furat o pernita cu ciocolata Ola, cu care a fugit pe dulap, rontaind-o cu placere
Sa va traiasca copilasii!!! :pup: :hug: Pozele sunt superbe.
O sa pun si eu poze dar mai tarziu,acuma nu ma lasa Toffy.E la mine, si vrea pupici tot timpul .
Foarte scumpi amandoi alexeii sa va traiasca :pup:
cat am asteptat sa o vad zburand...in sfarsit...dar acum a crescut teama sa nu zboare pe fereastra...mai avem pene de cazut si crescut altele, dar usor usor o sa fim o domnisoara frumoasa foc...foarte frumosi si alexeii voistri...ce guleras frumos...
Bravo Lora :bravo: Ne bucuram ca in sfarsit poti sa zbori si sa te bucuri :pup:
ce scumpic e piticu cand papa el cireasa! :pup: Lora e o frumusica si zboara foarte gratios! :pup:
Ce dor mi-a fost de Lora. Chiar e geniala cum zboara. Claudia, nu mai spunem de baietelul tau, vreau si eu un pupic de la el si-mi place foarte mult iconita cu Maica Domnului. :angel:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria