Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Ce s-a mai jucat el cu ursuletii! sidupa atata joaca, merita si-o capsunica!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Ce s-a mai jucat el cu ursuletii! sidupa atata joaca, merita si-o capsunica!
Un video in care Coco se prosteste, fluiera, vorbeste, incearca sa rada, miauna...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NFZ-dXUUokI[/youtube]
Raluky, toata ziua isi calareste ursuletii, dupa ce le smulge ochii, in prealabil. A avut mai mult jucarii de plastic, dar le-a dezmembrat in 2 min. Doar cele din poza au rezistat. )
Bia-super dragalas....Se vede deja gulerasul.Si noua ne place tare branzica.... :hihi:
Claudia,normal ca ne-ati lipsit amandoi.Ce de jucarii are in dotare Coco. :k: E un alintat.Daca se vad cateva pene roz inseamna ca totusi se formeaza gulerasul.La Alexi se vede foarte clar gulerasul dar e de un verde mai deschis decat restul penajului,ca la femele.Si daca totusi ar fi Coca,nu are mare importanta,nu?
in ce priveste aparitia guler la 2-3 ani, daca va uitati la koko pag.60 il vedeti are 9 luni si se vede gulerul dunga neagra, in realitate este mai strident negrul.
pe koko il am de la dl balanoiu. da este ok si cunoaste foarte bine. daca vrei baiat pui asa iti da . daca vrei fata iti da fata.
nu se poate sa aiba guleras la 9 luni
Al lui Biavacar are inel din 2010 (desi cei ai lui Oti din 2010 sunt mult mai mici), si are deja guler, se vede clar in prima poza de pe aceasta pagina - totodata se vede si faptul ca e puiut. Eu nu mai inteleg nimic... :wow:
Adaugat: 27-05-2010 08:48
Suana, ti-am trimis MP, se pare ca cineva incearca sa ti-o vanda pe Alexi...
Multumesc claudia.Se pare ca da,poza ei este postat de un anonim,caruia i-am si raspuns.Ce oameni neseriosi.
Eu nu inteleg ce ar putea urmari. Bun, sa zicem ca cineva vrea sa il cumpere... Ce face sarlatanul ala? Ii spune cumparatorului ca ii trimite papagalul prin curier, si baga in colet ziare (hai sa zicem ca ar merge, daca era vorba de un obiect)? Oare la ce anume s-a gandit? Ai vazut ca are acolo un nr. de tel? N-ai incercat sa-l suni, sa vezi ce zice? Eventual sa pari interesata de papagal...
nu se poate sa aiba guleras la 9 luni
cel mai important . este al familiaei si nu suntem crescatori. inel august 2009. cum arata foto pag 60 asa are gulerul cum il vedeti. nu l-am vopsit eu
Pe inel scrie si luna in care s-a nascut? Eu la Coco am vazut doar 2009, si nu m-am uitat la restul literelor si cifrelor..
nu stiu dak este tocmai o problema cu Lora...inainte sa doarma isi scutura aripile...ca si cum ar tresari...nu stiu cum sa explic...voua vi se intampla??? stiti ceva despre asta...este normal???
Nu e problema, Coco face asa de mai multe ori pe zi, de regula cand se relaxeaza. Ma asculta fascinat cum ii vorbesc, intra intr-un fel de transa, si brusc se infoaie si isi scutura penele, de ma sperie cateodata.
Claudia,din cate vad azi anuntul nu mai e disponibil.Probabil astepta sa i se vireze sau sa i se trimita niste bani si apoi disparea cu anunt cu tot.Cartele telefonice cu nr.sunt o gramada si nu-i poti urmari.Eu n-am sunat ca n-amavut timpul necesar si vad ca s-a rezolvat.
Ionutz,si Alexi face la fel.Nu e problema ,se infoaie apoi cum zice Claudia si gata.De multe ori Alexi zboara pe loc de am impresia ca pleaca cu tot cu voliera.
Probabil ca respectivul cerea sa i se trimita un avans, ca sa tina papagalul, pe motiv ca ar fi mai multi doritori...
Sa stii ca si Coco zboara pe loc, uneori ma sperie crezand ca si-a prins un piciorus, si nu isi poate lua zborul. Nu-i inteleg gestul, ca doar poate zbura in camera fara probleme. Prefera insa sa stea lipit de mine... :ironic:
Si eu m-am speriat intr-o zi.Era in colivie si a tipat o data incepand sa dea din aripi.N-am stiut cum sa ajung mai repede la ea sa vad ce-a patit.Cand colo.....ea avea chef de joaca.Asa ca acum m-am obisnuit.Sta pe loc si isi desface aripile,cine stie de ce simt nevoia sa faca asta,doar pot zbura cand doresc prin camera.
Coco e un artist foarte talentat.Si are si specatori pe masura.E un scump si la cati pupici a cerut ii trimitem cu drag. :pup:
Pe inel scrie si luna in care s-a nascut? Eu la Coco am vazut doar 2009, si nu m-am uitat la restul literelor si cifrelor..
la koko scrie asa 08 2009 SK. m-am interesat si inseamna : nascut 08 ( august ) 2009 ( anul ) SK ( NASCUT IN SRILANKA )
in afara de betele abrazive mai exista ceva pt tocitul ghearelor???
ca ieri seara era foarte cald la mine in camera...si stateam fara tricou...deodata am auzit-o pe Lora ca zboara si ghici unde a aterizat??? da...pe spatele meu...acum am spatele parca am fost biciuit :sol:
Coco , foarte frumus vorbesti tu acolo... :bravo:
Alexandra am intrat si eu pe adresa de web... felicitari :bravo:
pai mai sunt si pietrele pons pentru ghiare
Coco , foarte frumus vorbesti tu acolo... :bravo:
Alexandra am intrat si eu pe adresa de web... felicitari :bravo:
Multumesc! Este o adevarata incantare sa ma pot bucura de toti!.
Adaugat: 29-05-2010 13:42
pai mai sunt si pietrele pons pentru ghiare
Incearca sa-i pui bete ceva mai groase, astfel ca papagalul sa nu cuprinda cu totul betele ci unghiile sa fie plasate pe la mijlocul batului. Cele mai bune sunt cele de salcie sau salcam (ai grija sa le cureti de spini). Asa isi va toci singur gherutele, fara sa-i afecteze si pielea de pe picioare, lucru care se intampla cu betele abrazive. Si mai are si "jucarie" noua, pe care sa o strice - ceea ce le place lor la nebunie!
Papagalii nostri sunt foarte incantati cand le schimbam betele - au materie prima pentru confectionat scobitori ...
Buna seara si bine v-am gasit
sunt si eu posesor de Marele Alexender si de micul alexender si vreau sa mai invat si eu cateva treburi.
Bun venit ionutz.O sa vezi ca toata lumea va dori sa-l vada pe Coco al tau,asa ca asteptam poze......
:d multumesc de primire suana
gata acum am sa bag o poza de inceput :d
el ete Coco
Adaugat: 30-05-2010 00:22
O poza mai buna
Adaugat: 30-05-2010 00:25
Oare merge?
O poza mai buna
foarte frumos . sa-ti traiasca noul prieten. sa-ti spun cum a invatat koko al meu primul cuvint in 2 zile: aiua 1 . 10 minute l-am tinut pe mina in fata mea si i-am spus cuvintul. ziua 2 cind am plecat in parc i-am pus cd cu acel cuvint . seara in ziua 2 statea pe colivie si a inceput coco coco cocococo.
pt cd m-am inregistrat pe telefon am transferat fisierul , copi paste de 40 50 ori si scris pe cd format audio 1 ora. acum spune mama invatat in acelasi mod. urmatoarea etapa " ce faci "
e frumos alexul tau
Adaugat: 30-05-2010 09:18
ionutz84 wrote:O poza mai buna
foarte frumos . sa-ti traiasca noul prieten. sa-ti spun cum a invatat koko al meu primul cuvint in 2 zile: aiua 1 . 10 minute l-am tinut pe mina in fata mea si i-am spus cuvintul. ziua 2 cind am plecat in parc i-am pus cd cu acel cuvint . seara in ziua 2 statea pe colivie si a inceput coco coco cocococo.
pt cd m-am inregistrat pe telefon am transferat fisierul , copi paste de 40 50 ori si scris pe cd format audio 1 ora. acum spune mama invatat in acelasi mod. urmatoarea etapa " ce faci "e frumos alexul tau
scuze : copy:
Un papagal daca vrea sa vorbeasca,repeta ceea ce lui i se pare interesant sau ce ii place. de ce il chinui sa faca ceva ce poate nu vrea? mai bine lasa-l sa invete de la tine cuvinte care ii plac. Cum sa ii pui o caseta sa invete un cuvant doar pentru satisfactia ta ce a-l auzi vorbind...?!
Imi cer scuze daca te-am suparat dar nu sunt de acord cu asemenea practici pentru a invata un papagal sa vorbeasca...
Hehe multumesc la fel comiashi:)
app coco al meu stie sa vb l-am invatat eu cateva cuvinte,stie sa spuna: ce faci coco,ne pupam,coco,ce faci ma,stie sa fluiere cum ii fluier eu,latra precum cateii mei
,pupa mama si cam atat
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria