Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
fiecare cu soarta lui. soarta yuka a fost sa fie koko
Adaugat: 02-05-2010 08:05
stiti cumva , marii alexei se vaccineaza ?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
fiecare cu soarta lui. soarta yuka a fost sa fie koko
Adaugat: 02-05-2010 08:05
stiti cumva , marii alexei se vaccineaza ?
am intrebat un veterinar din constanta si mi-a zis ca nu...
eu stiam ca in general pasarile nu prea se vaccineaza!
multumim ionutz[, lora, te pupam :pup:, ]alina, didika.....
nici eu nu stiu sa se vaccineze MA, CU TOATE CA UNII SPUN CA DA, DAR MAI MULTI SPUN ,,NU'',eu am preferat sa nu il vaccinez pe COCO.
Va saluta si Alexi. :sol: Din cate stiu eu pasarile nu se vaccineaza si nu se deparaziteaza,cu mici exceptii.Unde sunt crescatorii evident ca atentia trebuie sa fie sporita.
vad ca la Alexi ii plac liliecii (sa ii manance) :hihi: :hihi: :hihi:
(Vanesa)
suana, alexi al tau roade tot ce intalneste?
facea si alexi un gest frumos...ii dadea lu' ramona o floare :floare: scumpa de ea :pup:
Papagali NU se vaccineaza, se fac doar tratamente daca sunt bolnavi.
Salutari. Oti
suana, alexi al tau roade tot ce intalneste?
Daca o las,da.Dar am grija sa roada ce nu ii face rau sau ce are voie sa manance.
stima la toti
Vad eu bine sau are margele la gat?????
E cadou pentru vreo fetitza.... ? :rusine:
acei ara din avatar sunt ai tai ? super. la serviciu am un magazin pt animale si au si un ara. spune coco. d ecite ori ma duc la el al chem si a invatat. 16.900 ron. eu ma multumesc cu micul meu vultur
Adaugat: 02-05-2010 18:50
Vad eu bine sau are margele la gat?????
![]()
![]()
E cadou pentru vreo fetitza.... ? :rusine:
se juca cu ele. dupa ce le-am pus la git s-aenervat rau vulturul tot vultur
acei ara din avatar sunt ai tai ? super. la serviciu am un magazin pt animale si au si un ara. spune coco. d ecite ori ma duc la el al chem si a invatat. 16.900 ron. eu ma multumesc cu micul meu vultur
Buna,
Da aia din avatar sunt ai mei.
Sa inteleg ca costa 16,900ron ( o suta saizei si noua de milioane ) bucata ?? ara ararauna galben cu albastru ??
Salutari
comiashi wrote:acei ara din avatar sunt ai tai ? super. la serviciu am un magazin pt animale si au si un ara. spune coco. d ecite ori ma duc la el al chem si a invatat. 16.900 ron. eu ma multumesc cu micul meu vultur
Buna,
Da aia din avatar sunt ai mei.
Sa inteleg ca costa 16,900ron ( o suta saizei si noua de milioane ) bucata ?? ara ararauna galben cu albastru ??Salutari
DA DA . 169.000.000 ROL, ADICA 16,900 RON. AZI INCERC SA FAC UN FOTO LA PASARE SI LA PRET. MAGAZINUL ESTE UNUL DIN CELE CITEVA "" PET CENTER "" SCUZE NU STIU DACA AM VOIE SA DAU NUME DE FIRME DAR PRIMA GRESEALA SE IARTA
Recitalul de vineri seara - se prosteste, si incepe sa si miaune, spre sfarsit (pe fundal se aude cum tipa Rosella, aproape continuu). De atunci am progresat, l-am filmat azi-dimineata si deja miauna bine, voi uploada video cand voi ajunge acasa (n-am avut timp dupa ce l-am filmat, ca am fugit la serviciu).
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o6_rzsc8uTc[/youtube]
Suana, si eu ii dau lui Coco sa manance flori de liliac, am citit ca in libertate ei mananca asa ceva (si muuulte alte flori).
Comiashi, e total Koko cu acele margele. Cred si eu ca s-a enervat, i-ai stirbit masculinitatea punandu-i margele, si ai mai si postat poza pe forum.
ce haios e swanheart
Foarte dragut piticul vostru :bravo: , cred ca si la pisici le este drag de el, dar Atentie ca dragostea trece prin stomac , sa nu ai surprize ca par foarte interesate de el.
Salutari.
Mersi, Oti!
Da, pisicile sunt foarte interesate de el, motiv pentru care le si las in preajma lui, cand sunt eu in camera (sa se obisnuiasca cu prezenta lui, si sa nu mai reprezinte o atractie). Cand il scot pe Coco din colivie, le inchid pe pisicute in camera lor. Nu imi permit sa risc!
eu nu am un alex dasta smecher
dar vreau sa mai vad poze si sa imi oferiti mai multe informatii despre acesta.
mi se pare fascinant de inteligent si mai ales frumos ce sa mai
Lucru inevitabil, coabitand cu 3 pisici, Coco a invatat sa miaune din ce in ce mai bine.
La min. 2:09 sau 4:58 de exemplu, imita intonatia mea cand zic : "da pupic". Inca nu poate pronunta, dar se straduieste.
E acoperit, fiind dimineata, si nu l-am descoperit pentru ca doar acoperit vorbeste asa. Cand il descopar, scoate sunetele din video pe care l-am pus ieri.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KKh2tut0AI0[/youtube]
ce scump e cum miauna el.
am si eu o intrebare?marele alexandru pe la ce varsta incepe sa vorbeasca?
ce frumos vorbeste el. ce milos rosteste cuvintele, poate iese afara totusi. este un scumpic.
Deyseby, el iese din colivie, dar nu vorbeste decat dimineata cand se trezeste si e acoperit - dupa ce il descopar incepe sa tipe si sa scoata altfel e sunete. De aceea l-am si lasat asa acoperit, sa isi faca de cap.
sa inteleg ca se rusineaza sa nu fie auzit si de asta nu vorbeste cand e descoperit!
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria