1,126

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

comiashi si Koko bun venit.Ne-au intrecut baietzii????? :wow:  E destul de greu sa te desparti de un animal dupa ce sta alaturi de tine si mai ales sa ai norocul unui alex atat de dragalas si cuminte.Gheruta ,daca asa s-a nascut,s-ar putea sa nu mai creasca si totusi la una din nimfele mele i-a mai crescut la un piciorus acolo unde nu avea cand l-am luat.Si cel de la Mary(deyseby) avea lipsa dar atata timp cat nu e rana si nu-l doare e ok.Pasarile in general se odihnesc intr-un picior si cu ciocul in pene.Daca ai citit toate paginile ai vazut cam ce mananca ei si e foarte important sa ii asiguri vitamine,fructe si legume.Penele taiate ii vor creste cu sigurantza ,la urmatoare schimbare de pene.Grija mare la celelalte mancaruri,stiu ca sunt pofticiosi dar au voie sa guste doar  foarte putin din ,,delicatese.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,127

wow...ce de baietei...ce ne facem ramona??? smile smile smile
bun venit tuturor si ma bucur sa vad atatia iubitori de Alexei tongue
sunt niste bujuterii toti alexeii de pe forum...doarme cat imi plac...poate in viitorul apropiat o sa reusesc sa ii iau si Lorei un partener...cred ca pana la urma o sa ii iau unu mai mititel de varsta...
:hug: bun venit inca o data

comiashi nu are rost sa mai dau si eu raspunsuri si sa repet tot ce s-a zis pana acum...daca mai ai nelamuriri vom incerca sa le rezolvam big_smile singura chestie pe care as vrea sa o zic este sa incerci sa nu ii mai dai prajit(nu este indicat deloc)...cand mananci u prajit sa ai pe langa tine ceva si pt el si sa il fentezi tongue

LORA & LORD

1,128 (edited by alexaj 30-04-2010 05:59)

ultimele maimutareli ale baiatului meu;
cand aveam colivia, bolurile de mancare erau mai micute, dar si mai inalte.......se baga cu capul in ele si se vaita; auuuuu, auuuu, era asa haios,,,, lui ii placea, ca se auzea cu ecou, infundat.....
acum,,,bolurile de inox, nu mai sunt asa inalte, a incercat sa se vaite in ele de cateva ori si nu ii place,,,,,dar,,,,si-a gasit altceva;
ii facem la patura un fel de tunel[ am vazut ca incerca el sa caute,,],,, el se baga acolo si se striga; coco, coco.....sa mori de ras , nu alta.....si cand iese, zice;,, coco, faci , ce faci?''......::

1,129 (edited by comiashi 30-04-2010 06:27)

da asa procedez. am incercat aseara si a mers. cind mincam am luat bucati de ardei gras, rosu, si i-am dat. trebuie sa-i dau ceva ca se intinde pe batul de pe colivie, ati vazut ca sta pe colivie dar afara liber, deci se intinde de mai mai sa cada. o data s-a intins de a cazut dar s-a prins cu piciorusul de o gratie. si nuci. sparg nuca pe jumatate si ai dau o jumatate fara sa scot miezul. se chinuie el, sapa rupe la coaja aia lemnoasa.

stima la toti
cata

apropo. ma tot gindesc. CE FAC CU EL CIND PLEC IN CONCEDIU ? 1 SAPTAMANA ? Voi cum procedati ? este suficient sa-i pun 2 / 3 boluri de mincare si 2 / 3 de apa si ceva legume si sa plec linistit ? dar cu colivia inchisa

koko cu k

1,130

alexaj, chiar este haios. mi-l imaginez cum face smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,131 (edited by swanheart 30-04-2010 07:17)

biancadumi wrote:

ooo buna venit Claudia :hug: asteptam sa ne incanti cu poze si la alte topicuri smile pentru ca ai de unde la ce zoo ai :heart: :caine: :pup: un frumos Coco

Bianca, ma bucur sa te revad si aici! :hug: Care zoo? :rusine: Am doar 12... :wis:

Comiashi, va urez si eu bun-venit, tie si lui Koko (e tare frumos)!

S-a intors roata, acum au fetele de unde sa "aleaga", daca pana acum era invers.

AlinaVanesa, pisicile sunt foarte curioase, acum au ocupatie: toata ziua dau tarcoale coliviei - una dintre ele chiar se catara pe colivie, si de vreo 2 ori mi-a sarit pe umeri, de pe noptiera (de m-am si speriat), sa fie mai aproape de Coco. Bine-nteles, n-au ce sa-i faca (i-a spus lui Boeing crescatorul de la care l-a luat, ca ei se stiu apara in colivie). El nu se sperie de ele, insa le mai prinde cu ciocul de labute cand au tentativa sa ii "cotrobaie" in colivie.  Oricum, nu raman singuri impreuna, cat suntem la serviciu fiecare sta separat (pisicile - in camera lor, in sufragerie si pe un hol, hamsterul cu perusii si Rosella - in alta camera, Coco - in dormitor). Cand suntem acasa si Coco e in colivie, las pisicile in dormitor, dar sub supravegherea noastra. Cand e Coco liber, scot pisicile din dormitor. Sper ca intr-un final sa se obisnuiasca si cu el, si sa nu mai reprezinte o atractie pentru ele.

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,132 (edited by alexaj 30-04-2010 08:34)

comiashi...... IN NICI UN CAZ NU LASA PAPAGALUL SINGUR ,,,1 SAPTAMANA!!!!!!!!!
LASA PE CINEVA SA VINA ZILNIC LA EL, MACAR 1-2 ORE....
Noi de 1 an, nu am mai dormit nici o noapte in alta parte,,,numai acs,,,,cand ne ducem la parintii mei, plecam ff dim, [ 6], si ne intoarcem cat de tarziu,,,23-24h, iar atunci il scoatem pe Coco afra din colivie,,,,,ne jucam,,,,, si ne cam cearta, pt ca nu vine la noi si nu ne lasa sa punem mana pe el, de prima data,,,

1,133 (edited by cutegirl 30-04-2010 08:20)

comiashi wrote:

da asa procedez. am incercat aseara si a mers. cind mincam am luat bucati de ardei gras, rosu, si i-am dat. trebuie sa-i dau ceva ca se intinde pe batul de pe colivie, ati vazut ca sta pe colivie dar afara liber, deci se intinde de mai mai sa cada. o data s-a intins de a cazut dar s-a prins cu piciorusul de o gratie. si nuci. sparg nuca pe jumatate si ai dau o jumatate fara sa scot miezul. se chinuie el, sapa rupe la coaja aia lemnoasa.

stima la toti
cata

apropo. ma tot gindesc. CE FAC CU EL CIND PLEC IN CONCEDIU ? 1 SAPTAMANA ? Voi cum procedati ? este suficient sa-i pun 2 / 3 boluri de mincare si 2 / 3 de apa si ceva legume si sa plec linistit ? dar cu colivia inchisa

comiashi bine ai venit! :hug: In nici un caz nu-l lasi singur o saptamana wink Il lasi la o persoana de incredere care sti ca va avea grija de el sau chemi pe cineva sa stea cu el :k:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,134

comiashi nu cred ca este o idee buna sa il lasi singur...cred ca va fii tare trist...Lora mea cand plec din camera incepe sa tipe imediat...nu le place deloc singuratatea...eu cand plec de la camin, acasa...o iau cu mine...ii place la nebunie in masina sa se uite pe geam smile ba chiar in masina a dansat pt prima data smile smile smile

Adaugat: 30-04-2010 09:22

comiashi wrote:

da asa procedez. am incercat aseara si a mers. cind mincam am luat bucati de ardei gras, rosu, si i-am dat. trebuie sa-i dau ceva ca se intinde pe batul de pe colivie ...

tu scapi usor dak doar atat face...mie imi vine pe umar si daca nu o servesc si pe domnisoara Lora...ma apuca cu ciocul de ureche...si daca continui sa nu ii dau incepe sa stranga din ce in ce mai tare smile

LORA & LORD

1,135

nu cred ca va fi o problema sa-l iau cu mine. aveti dreptate iar eu m-am hotarit. al iau cu mine. imi este teama sa-l las la cineva oricit de incredere ar fi. poate vrea sa vada cum sta pe deget fara sa verifice daca are geamurile inchise . mi-e frica. asa ca-l iau cu mine

koko cu k

1,136

o decizie foarte buna big_smile
mai vede si el tara smile sau strainatatile smile

LORA & LORD

1,137 (edited by swanheart 30-04-2010 09:00)

Si noi am pus problema animalelor, cand vom pleca in concediu. Clar, nu le putem lua pe toate 12... Chiar nu stim ce vom face, mai ales ca fiecare are nevoile lui. Cand am avut doar pisicutele, a fost usor: venea maica-mea si le punea mancare si apa. Dar cu atatea, chiar nu stiu cum vom proceda...

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

1,138

swanheart wrote:

Si noi am pus problema animalelor, cand vom pleca in concediu. Clar, nu le putem lua pe toate 12... Chiar nu stim ce vom face, mai ales ca fiecare are nevoile lui. Cand am avut doar pisicutele, a fost usor: venea maica-mea si le punea mancare si apa. Dar cu atatea, chiar nu stiu cum vom proceda...

distractie nu gluma

koko cu k

1,139

Bun venit celor noi si se pare ca de data asta fetele au de unde alege ...  :blb:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,140

Si la noi concediu e fractionat de mult timp.Cand nu aveam chiar atatea animale,le mai ingrijea mamam mea,duceam cele 2 colivii cu nimfele si perusii la ea si eram linistiti.Dar Alexi  de transportat cu colivia mare e exclus .Si toti nu imi incap in masina,mi-ar trebui o rulota.Dar ne-ar confunda cu circul,la cate animalutze avem. smile smile smile
comiashi,in nici un caz sa nu-l lasi pe Koko singur o saptamana.Au fost cazuri destule cand si-au facut rau singur sau de stres si-au smuls toate penele.Daca ai posibilitatea du-l cu tine daca nu cineva foarte de incredere sa aiba grija de el.Nu e un perus care poate sa stea linistiti in colivie o saptamana ,e de talie mare si nu oricne se incumeta,mai ales cand ii vede ciocul puternic,cu care de fapt da doar pupici.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,141

Nici eu ca am 2 nu ii las singuri si intradevar nu sunt asa dari dar ii transport cu colivia mica pentru ca asta mare nu incape in masina .. cel mai bine e sa il lasi in grija cuiva caruia ii plac pasarile ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,142 (edited by swanheart 30-04-2010 11:36)

Nu stiu cum s-ar descurca mama mea cu Coco, sa il scoata din colivie si mai ales sa il bage inapoi, din moment ce noi deja apelam la fel si feld e tertipuri sa il pacalim. In primele zile n-am avut probleme, duceam mana cu el spre colivie si il bagam, pana sa realizeze ce i se intampla. Acum, s-a prins el ce si cum, nu il mai pot pacali. Ma gandesc ca totusi maica-mea (sau altcineva in afara de noi) nu s-ar putea descurca cu el - cu restul gradinii zoo e mai usor. Cred ca singurii la care as avea incredere sa-l las sunt cei de la care l-am cumparat, pentru ca stiu cum sa se comporte cu el...

1,143

mai , da ce activi ati fost... eu sunt cam ocupat si de multe ori unde mai merg nu am net asa ca.... mai rar...
   Ioanut pe al meu il cheama Paco, si e vorbaret foc... superb ... as pune si eu pe youtub dar nu stiu daca pot  , o sa vedem ... Bun venit tuturor celor noi si sa va traiasca printii. Baietii la putere...   tongue

1,144 (edited by alexaj 01-05-2010 12:55)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rTmAdAK2DKI[/youtube]

imi place la nebunie sa fiu uscat cu foehnul, sunt in extaz.....

Adaugat: 01-05-2010 13:17

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QqAIcjijG1s[/youtube]
:pup: mami lucreaza o bentita, eu nu prea vreau sa o las,,,,,,purtam o conversatie in care incerc sa o conving sa imi dea mie bentita,,,,,,,,,ii dau si pupici mai la sfarsit, dar degeaba! nu mi-o da si gata!

Adaugat: 01-05-2010 13:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=plOwZnQtvD0[/youtube]
asa ca,,,,,daca nu imi da bentita, ...ma razbun pe ghem!!

1,145

cristime wrote:

Alex,nu mai face 10 posturi unul dupa altul doar cu poze,incearca sa si povestesti ceva,orice,dar nu numai poze dupa poze.

cristime, este permisa postarea oricator poze.

Singurul aspect de evitat, precizat in si regulament, este postarea multipla consecutiva a aceluiasi utilizator cu mesaje care nu contin imagini - mesaje doar cu text.

Rugam utilizatorii sa incerce editarea ultimului post din topic daca este tot al sau in cazul in care au uitat ceva sa scrie in mesaj sau au corecturi, adaugiri, etc.

Multumim!

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

1,146

koko. s-a apucat de yuka din sufragerie. frunza cu frunza, cred ca o sa o faca cam praf

koko cu k

1,147

alexaj m-am indragostit :heart: :heart: :heart:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,148

saraca plantuta...imi imaginez cat sufera roasa de koko! :hihi:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,149 (edited by ionutfinch 01-05-2010 22:03)

alexaj este superb...nu stiu cum sa fac sa imi iau si eu un puiut de la Oti...m-ai facut sa ma gandesc serios sa iau un bietel de la Oti...nu stiu cum sa fac cu drumul...dar cred ca o sa gasesc o solutie...inca o data avem niste baietei superbi pe forum...cat despre vorbaretul de Coco nu mai zic smile

LORA & LORD

1,150

alexa Coco a tau e minunat , tare curios e el . parca ai fi la interogatoriu atatea intrebari iti pune :bravo: m-am uitat de multe ori la filmulete si o sa ma mai uit .
comiashi Koko(cu k  a tau e tare frumos ) pacat de planta aia ca e frumoasa si ea.