1,076

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

nu stiu ce am facut mainainte ca nu mi-a aparut ce am postat ... :bang:   cred ca m-am entuziasmat cand am vazut poza . deci care e al meu Oti ?   ala care sta in colt? sau ala care se uita la camera de fotografiat?     felicitari mamei tale :floare: vad ca ii ingrijeste cu mult drag .

1,077 (edited by ionutfinch 27-04-2010 20:33)

multumesc Oti...
eu cred ca alexul Alinei este cel cu verde smile smile smile
are voie Lora lamaie??? i-am dat putin si a mancat-o pe toata...m-am acrit eu tot cand am vazut cum manca smile smile smile

LORA & LORD

1,078

Buna Alina, Poate ai dreptate, sa vedem cand mai cresc.
Daaaa, e doica in toata regula, am noroc ca ii place. big_smile .
Ionut: referitor la lamaie, nu stiu ce sa zic, eu le dau portocale, lamaie nu leam dat nici o data, ma acresc acum cand ma gandesc. nu am auzit nici un coleg sa le dea lamaie, de aia as fi putin atent cu ea.
Saltari.

Crescatorie papagali. Oti

1,079 (edited by suana 27-04-2010 21:30)

ionutz,pupam fata asta dragutza foc.Ce frumos povesteste ea.Imi vine s-o mananc de drag. :pup: :heart: Nici eu nu vad pete doar ciocul care se cojeste ,seamana la cioc cu Alexi si nu cred sa fie vreo problema.Ai vazut de aproape ceva care sa te nelinisteasca?Din poze nu se vede.
Alina,puiutzul tau te asteapta in cosuuletzul ala.Te si striga deja,sa mergi dupa el.....  :bravo:  Mai e putin si o sa infiintam aici o gradinita cu alexei care vorbesc.

Hai sa vedeti cum povestim si noi.....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kpnUjJJwxuw[/youtube]

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,080 (edited by ionutfinch 27-04-2010 21:34)

da Oti...portocale,kiwi,capsuni,mere si alte fructe ii dau si eu si ii plac la nebunie...
dar nu ma asteptam sa manance in asa hal si lamaia...eu i-am dat doar pt ca se intindea la mine cand mancam...ma gandeam ca gusta si apoi o sa fuga de ea,dar sper surprinderea mea a continuat sa manace cu o pofta nebanuita smile smile smile
apoi si-a taiat si un coleg o lamaie...nu a scapat de ea pana nu i-a dat smile

LORA & LORD

1,081

LORA, esti o dulceata si o scumpa!!!
ALEXI, de asemenea!!
OTI, sunt minunati! Sa iti dea Dumnezeu sanatate sa faci multe familii fericite!Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut asa micuti!
Noi facem progrese din ora in ora, aseara a intrat singur in voliera din zbor, doar trebuia sa se culce, nu?

1,082

ce comica este Lora. s-ar intelege perfect cu baietelul meu cel mic. vobesc aceea-si limba. eu stiu ce spune  smile
Alexi este o alintata care se crede frumoasa si face pe ltul urat.. smile

Adaugat: 28-04-2010 08:47

Oti sa-ti traiasca puii si sa fie sanatosi.transmitem sanatate si mamei tale, este o femeie deosebita.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,083 (edited by ionutfinch 28-04-2010 10:05)

ms ms,Mary ia tradu smile smile smile

LORA & LORD

1,084 (edited by deyseby 28-04-2010 12:12)

ionutfinch wrote:

ms ms,Mary ia tradu smile smile smile

se alinta cum faceti voi cu ea... :k: . asa mi-a zis cel mic.

- Mary-

1,085

Chiar daca sunt baietel, asta nu inseamna ca nu pot fi si cochet!!!

1,086

Va multumesc, ii transmit si Mamei salutarile. big_smile
Si voua multa sanatate si puiutilor vostri.

1,087 (edited by alexaj 28-04-2010 19:35)

cand voi fi mare, cred ca voi lucra in  IT...... imi plac scaunele de birou.....

Adaugat: 28-04-2010 18:55

Asaaaaa......acum merge...

Chiar daca sunt baietel.....imi place sa fiu cochet....

Adaugat: 28-04-2010 18:57

si imi place muuult sa stau in pat .......

Adaugat: 28-04-2010 18:59

siiiii.....uitati si vila mea noua.......acum imi place.....si stau si pe terasa.......

Adaugat: 28-04-2010 19:01

scuze,,,nu prea s-a priceput mami sa le puna pe cele de inainte, dar intelegeti voi....

Adaugat: 28-04-2010 19:03

si stau pe terasa, ca m-a pacalit  cu portocala...;) si a pus si castile care imi plac la nebunie.......s-ar putea sa ma fac D.J.......

Adaugat: 28-04-2010 19:10

:bravo:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qf7v8qfRhxQ[/youtube]

1,088

si incearca sa iti editezi mesajele cu alte lucuri despre alexu tau sau ..alte lucuri smile

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,089 (edited by alexaj 28-04-2010 20:15)

Alexi si Lora, va ofer cate o bomboana Raffaello........

Adaugat: 28-04-2010 21:13

:pup: va pupa Coco pe amandoua!

:bang: didika, scuze, nu prea am inteles ce vrei sa spui......... :crede-ma..........

1,090

Alex,nu mai face 10 posturi unul dupa altul doar cu poze,incearca sa si povestesti ceva,orice,dar nu numai poze dupa poze.

:rock:

1,091

alexaj este o bijuterie de Mare Alex...sa iti traiasca si sa creasca mare si frumos...

vad eu ca coco vrea 2 sotioare,serveste ambele fetite de pe forum ... hmmm ... lol lol lol
Alexaj am o nelamurire...Coco face mizerie in toata casa???Lora face peste tot...nu e obisnuita intr-un loc... sad

LORA & LORD

1,092

Se pare ca apare si un fecioras ( in devenire ) pe aici pe forum.
Frumos.

1,093 (edited by alexaj 28-04-2010 20:49)

Ahaaaaaaaa, pai,,,,,,,,,abia azi, dupa 3 zile a acceptat si terasa, l-am pacalit cu portocala, cu castile                   , cu multe jucarii si lucruri de ros, care intr-un final i-au atras atentia. Dupa 3 ore, nu am putut sa il mai dau jos de acolo si cred ca asta va fi locul lui preferat......ha ha ha.

1,094

cinash (mandru) fecioras in orice caz :bravo:  ...    si azi maine va mai aparea un baietel mic mic :heart:

1,095 (edited by alexaj 28-04-2010 21:20)

:nb:

Adaugat: 28-04-2010 21:50

da, ionut, m-am chinuit muuulte luni sa il invat pe coco sa faca numai in anumite locuri, dar nu se poate.
si am preferat sa renunt decat sa il stresez......cumpar muuulte pachete cu servetele umede pe bebe,,,,,si ne descurcam...
Multumim frumos da urari!!!
Coco  converseaza si cu LORA  si cu ALEXI, cand vad filmuletele cu ele; el sta putin si incepe sa le raspunda, se urca pe monitor si se uita la ele:hihi: cred ca in curand va pupa monitorul cand le va auzi........

Adaugat: 28-04-2010 22:17

Sa vedem ce facem cu distanta intre localitati........daca ne indragostim........

1,096

alexaj wrote:

Sa vedem ce facem cu distanta intre localitati........daca ne indragostim........

dragostea le rezolva pe toate smile

LORA & LORD

1,097

alexaj (si nu numai) te rog fi mai atent si incearca sa editezi ultimul post in caz ca ai uitat ceva de scris decat sa pui 2, 3, ... posturi unul dupa altul. (nu ma refer la postarile care contin poze doar la cele cu text)

Multumesc!

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

1,098 (edited by alexaj 29-04-2010 06:28)

OK, scuze administratorului,,,,,,,,,,,,,dar am fost asa incantata ca am reusit sa descarc pozele cu puiutul meu.....
CRISTIME, multumesc pt explicatii............

1,099

alexaj, super poze si super cavaler.se vede cat il iubiti. este foarte rasfatat. asta e clar. Doamne ajuta la o combinatie cu fetele.
Alina abia astept sa vad noul venit.

- Mary-

1,100 (edited by swanheart 29-04-2010 13:12)

Bun gasit tuturor,

desi pana acum nu am scris, am citit intreg topicul, si am considerat ca e cazul sa echilibram balanta - erau cam multe fetite aici, si baieteii nu le faceau fatza. smile

Coco, baietelul din anuntul lui Boeing este acum al nostru (unii useri ne "cunosc" deja de pe un alt forum). S-a acomodat foarte bine, parca ne-am fi cunoscut dintotdeauna, vorbeste cand vrea el (in special dimineata si seara - intreaba "Ce faci, Coco"?), mananca aproape non-stop - cu siguranta va fi un grasan, si tipa cand ti-e lumea mai draga... Daca s-ar putea, ar sta cocotat pe noi toata ziua, mai ales pe sotul meu, pe care fara indoiala, il prefera.

Cateva poze cu nebunaticul:

Adaugat: 29-04-2010 14:04

Papam seminte germinate:

Adaugat: 29-04-2010 14:07

S-a imprietenit si cu maica-mea, desi a vazut-o doar de 2 ori. De altfel, e prietenos cu oricine... Ti se urca in cap, la propriu. smile Aseara a venit sa il vada nepotica vecinilor de jos, si s-a catarat la ea pe umar si i-a mancat seminte din palma.

Edit: Am uitat sa spun, deja are instincte de imperechere: imi calareste mana, isi impinge capsorul intre degetele noastre, scoate niste sunete specifice...

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--