701

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

vai doamne draguti sunt atat Costellyni cat si Lora , adevarate comori vi :heart:       Ramona mai pune si tu poze cu Alexi ca tare mi-e dor de ea :hug:

702

e frumusel, nu? mersi.  Am facut ceva pt. el , sa-mi spuneti daca e bun. E teren de joaca ... e mai inalt decat se vede in poza ...  big_smile

Adaugat: 13-02-2010 17:03

aaa.... pe al meu il cheama Paco... noua ni s-a parut dragut numele.

703

Vaaai Paco e foarte frumos :heart:
Locul de joaca cred ca e bun dar din cate am citit pe aici, crengile trebuie decojite. Mai bine iti spune cineva mai experimentat big_smile

704

aveti idee ce crengi de copac trebuie sa evitam sa punem la Alexei in colivie???

LORA & LORD

705

da fara visin si cires!!!!!!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

706

Sunt permise pt pasari crengile de salcie si pomi fructiferi in afara de cires si visin. sa nu folosesti nuc, brad etc. ii face rau wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

707

treb. decojite ca sa nu aiba ceva sub coaja, dar am inteles ca pot fi lasate si asa. Este de salcie... nu stiu sigur cu decojitul... cine stie sa-mi spuna ...   wink

708

Eu am la Alexi copacelul decojit dar mai are un bat la intrare care nu este decojit si nu s-a apucat de el.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

709

acum i-am pus alta creanga, prima de sus o pun alta data... iutati ce i-am pus... aaa... e si iesit din colivie...   big_smile

Adaugat: 13-02-2010 20:51

aaa. pozele ... smile  am iutat ...

Adaugat: 13-02-2010 20:53

si inca doua ...

Adaugat: 13-02-2010 20:54

a si zburat azi...  wink    acu tipa de zori... are glas ... big_smile

Adaugat: 13-02-2010 20:55

el a incercat crenguta , a decojit in trei locuri, putin ...

710 (edited by ionutfinch 13-02-2010 21:09)

frumos foc... smile

ms de raspunsuri big_smile

LORA & LORD

711

Ei,da...baiat de baiat Paco. :bravo: Are colivie frumoasa si terasa unde poate sta.Super frumos ai facut.Sa se bucure Paco si sa va distrati pe cinste de acum incolo. :sanatate:

Adaugat: 13-02-2010 21:34

Va salut..... :hug:                                                 http://i46.tinypic.com/2egh7ax.gif

http://i50.tinypic.com/ifbbds.jpg

Adaugat: 13-02-2010 22:15

Mi-am pregatit frumos linguritza.....

http://i50.tinypic.com/25unzeu.jpg

...sa vad ce pot fura de la astia micutzi  tongue

http://i47.tinypic.com/j5bbio.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

712

Si noi te salutam , ne era dor de tine :heart:                                 iubita de ea cu cata curiozitate se uita la colivia celor mici ,  si poza cu lingurita e f faina   ...cumintzica de ea cum asteapta ea sa primeasca masa  , oare ce avea bun in meniu  ? pupici multi pt Alexi  :pup:

713

smile Perusii cred ca sunt cat capul lui Alexi big_smile
Costelini, cat de mic e Paco :heart: Ce codita :heart:

714

Paco are 6 luni ...
frumos ... Alexi ... draguta...  wink

Adaugat: 14-02-2010 20:38

inca nu vine pe mana... cum sa fac... iar gherutele nu prea se tocesc... betele abrazive cat le las...

715

E o dulce .... chiar imi era dor de ea :pup: 

Costel betele le lasi pana se tocesc ... nu isi va toci gherutele in cateva zile asta va dura si se va intampla in timp .... :fluture:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

716

e superba Alexi. poza cu perusii e super :k:. " lasa ca va prind eu"  smile smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

717

eu le-am pus crengi de zarzar big_smile

718

Vaii sunt niste scumpi Alexeii vostri sa va traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

719 (edited by ionutfinch 15-02-2010 22:39)

Oti te rog din suflet...cica are in jur de 2 ani...si nu stie ce sex este...mie imi pare mai mult ca este fetita...te rog sa imi spui u ca esti mai in masura decat mine sa iti dai cu parerea...multumesc

LORA & LORD

720

Poate sa-mi spuna cineva daca dezinfectarea coliviei se face si cu spirt? Scria undeva sa se faca cu putin clor amestecat cu apa... dar ... mi se pare mai bun spirtul medicinal ... voi ce spuneti ...?

721

Colivia poti s-o speli cu detergent de vase si apoi s-o clatesti bine-bine cu apa fierbinte.Daca necesita eventual o dezinfectie(folosita sau daca au stat alte pasari in ea),poti s-o speli,s-o cureti cu spirt si apoi s-o clatesti bine tot cu apa fierbinte.Clorul nu e indicat.

722

ok , mersi. smile

Adaugat: 16-02-2010 14:25

da... puteti sa-mi spuneti de ce tremura... cred ca s-a acomodat cu noi... tremura si cand e singur ...si nu vrea sa vina pe mana ....stiu treb. sa am rabdare ...dar...  big_smile

723

si Lora tremura cateodata...nu stiu de ce...pot sa o duc si langa soba...tot tremura...nu stiu ce sa zic...sper sa nu fie vreo problema...

LORA & LORD

724

Buna Ionut, daca are doi ani atunci sunt 99 % ca e femela.

Costelliny: Se intampla sa tremure pasarile nu numai cand le este frig, in casa nu are cum sa tremure de frig ca doar nu sunt e sub 0 grade.

Crescatorie papagali. Oti

725 (edited by suana 16-02-2010 19:54)

Eu sunt curioasa de un lucru......Alexi are coada lunga impresionanta.Toti pe care i-am vazut prin poze(nu numai aici) au coditele cam pe jumatate cat o are Alexi.Au naparlit si le vor creste sau?Si Alexi isi schimba penele deci ma astept sa-i cada si ei cele 2 cozi lungi?