676

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Ei sunt foarte curiosi cum au spus-o multi si vor incerca sa vada ce e si ce pot face cu ele .....  mai nou mie asera mi-au dat jos de pe masa un pahar ...  :sanatate:   vroiau si ei sa cioneasca ... asa ca mare atentie  si sa nu tipi la el chiar daca face prostii... are o scuza e inca mic   :wis:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

677

Costelliny asteptam vesti despre micutul tau...
ceva progrese big_smile

LORA & LORD

678

http://cap35.caption.it/10039/captionit0125201133D31.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

679

http://img30.glitterfy.com/39/glitterfy0160047110D30.gif

LORA & LORD

680

ce frumoase. si ne intrecem in poze ochioase. :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

681

mananca din mana .. cam tremura... cineva mi-a spus ca e din cauza stresului. Treb. sa-l las sa zboare, dar face cam moale treaba... si vreau sa se repare; probabil din cauza drumului, a mers putin cu masina duminica. mai scoate cate un sunet ... cam linistit. Trebuie sa-l las liber...

682

Poate ii este frig.... dar dupa cum spui sa acomodat destul de bine

683

NU cred ca ii este frig... Aseara i-am dat drumul, am deschis colivia sus si a cercetat, dar nu a zburat.  yikes    S-a urcat sus pe colivie, a mers de jor-imprejurul coliviei si dupa un timp a intrat inauntru. cred ca va fi bine ...  big_smile

684 (edited by ionutfinch 10-02-2010 11:53)

Lora si acum mai are momente cand tremura...nu stiu de ce...
cat despre cercetat o sa inceapa incet incet si din ce in ce mai indraznet...o sa vezi...
cu siguranta o sa fie bine big_smile

aaa...si ieri seara pe la vreo 11...a incercat sa vb ea ceva acolo...parca era un copil mic,incercand sa se faca inteles...si parca a zis ceva de genu "coco"...m-am distrat pe cinste cand am auzit-o big_smile

LORA & LORD

685

ce minunat , cred si eu ca te bucuri cand ii auzi , sunt fascinanti :fluture:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

686

deci....am invatat sa vb.....asta mik a mea....imi face manevra....cand plec din camera...tipa de 2 ori....dupa care incet incepe.....CooooCoooo.....CoooooCoooooo:)))))))e super tare....si vin in camera si tace:)))))))))

687

:bravo:   e o dulce

688

cand o sa-mi creasca penele de la aripi si coada o sa fiu si mai frumoasa :heart:

LORA & LORD

689

Ce frumoasa e ... :floare:

690

multumesc frumos !!!
frumoasa ca toate animalutele si pasarelele de pe acest forum :hug:

LORA & LORD

691

mai, ii dau drumul dar nu vrea sa zboare ...aaa... a zburat o data ca s-a speriat , si se invartea in cerc apoi a dat o data in geam de la o vitrina , a stat putin jos , apoi s-a  dus deasupra coliviei. In rest iese dar sta deasupra.  Azi a incercat sa zica ceva ...  big_smile   nu prea am inteles ce. Face progrese... Mai tipa el insistent si da din aripi... ce inseamna?  Este foarte curios cand ma vede mancand... se uita , mai tipa... si-i dau si lui o bucata de mar sau ceva ...

Adaugat: 12-02-2010 15:08

POate ii fac o poza sa o pun diseara...   big_smile

692

si Lora da din aripi...nu stiu ce inseamna...dar am inteles ca fac asa cand sunt in calduri...asteptam poza frumuselului vostru big_smile

LORA & LORD

693

lemnul de salcie poate sa fie verde?/ Vreau sa-i fac un mic copacel pt. catarat, sa fie un disnayland  smile

Adaugat: 12-02-2010 17:13

poze ...

694

sa iti traiasca minunatia...
inca nu a distrus jucarica aia din colivie...trebuie sa ia si Lora exemplu...

LORA & LORD

695

mda... e cuminte ... big_smile deocamdata ....

696

smile deocam data se acomodeaza, Costelliny. Nu a pris "tupeu" cum zice Suana, dar chiar si dupa perioada asta de "liniste" vei avea o minunatie de Marele Alex haios si activ. Asa ca nu o sa te deranjeze sa te duci regulat la pet sa-i iei jucarii. smile

Adriana

697

E o frumusete de papagal si curios ca nu a inceput sa rupa din jucarie ... dar in curand drumul la magazin pentru jucarii va fi mult mai des ... big_smile

698

sunt adorabili cand se duc ei pe oricine vine pe langa ei cu mancare in mana...mie imi vine pe umar si nu ma lasa sa mananc pana nu ii dau...ma apuca de ureche foarte incet si ma gadila...dak nu ii dau nu pot sa mananc,asa ca mai bine impart decat sa mor de foame smile

Adaugat: 13-02-2010 10:54

stam in fund si rontaim dintr-un telefon smile

LORA & LORD

699

jucarii am sa-i fac eu ...   big_smile  . roade dar cam timid ...

Adaugat: 13-02-2010 12:39

ionutfinch, nu scoate butonasele de la telefon? poate iti cumperi altul... o data pe luna  smile

700 (edited by suana 13-02-2010 15:37)

Nu se poate ca Lora sa nu aiba telefonul ei personal.Ce daca il strica?Primeste altul,lunar ca oferta si bonus. smile
Costellyni e un dulce ,cum sta el acolo si se uita.Va veni ziua cand va trebui facute provizii de jucarii si capace,inca tatoneaza terenul.Ce poate face si ce nu.....Mai vorbim noi si o sa ai cu ce te lauda,crede-ma. smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: