451

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Vitaminele de la Padovan sunt foarte bune dar cum spune ella e posibil sa nu gasesti peste tot.De la Vitakraft sunt multe sortimente.Eu le iau Vitolino forte,e o sticluta care contine un fel de ulei vascos din care pun 3-4 picaturi zilnic in mancare.Sunt si pliculete cu seminte amestecate pentru tonus,penaj ,cu iod.Seminte de polen+ fructe si legume zilnic,completat cu unele suplimentare din timp in timp,le asigura o dieta echilibrata.Apa de la robinet nu e indicata,atat Alexi cat si ceilalti micuti primesc doar apa plata.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

452

aa:x..

super :pup: ..

eu ii dau lu' rocco apa plata..dar  spal recipientul cu apa de la robinet big_smile ...

n'are nimic big_smile ..nu?

Ana :heart:

453

ionut sa iti traiasca fetita , e o scumpa  smile . pe zi ce trece ma gandesc tot mai serios sa imi iau si eu un marele alex , adica planul e facut, mai lipseste partea economica :cry: ... sper ca pana in vara cel tarziu sa se inmulteasca si familia noastra cu un pasaroi alex . pana atunci o sa ii admir pe ai vostri asa ca puneti cat de multe poze cu ei  :heart:

454

multumesc frumos !!!
Este o dragalasa Lora...mai face stricaciuni...dar tot nu pot sa o tin numai in colivie...mai ales cand o vad cum face cand sunt in camera si o tin inchisa...se uita la mine da din aripi si tipa smile)
e comica tare...
o sa mai pun si poze...momentan nu am baterie la aparat si nu am posibilitatea sa o incarc sad

LORA & LORD

455 (edited by suana 21-01-2010 16:57)

Recipientele si coliviile ,de fapt toate le spal cu apa de la robinet,e clar.Doar apa de baut e plata.Nu risc sa bea impuritati,eu una nu beau apa de la robinet de foarte multi ani,de ce sa le dau la pasarele....

http://i50.tinypic.com/14141z4.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

456

Ce adorabili sunt :pup: sa-ti traiasca Suana :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

457 (edited by suana 21-01-2010 19:27)

multumesc :pup:  Ii tin la distanta ca nu vreau altercatii,Alexi are ciocul destul de puternic si nu vreau sa-l incerce pe Star.
Alexi are tot felul de activitati.....ii place sa ma sacaie cand scriu,tot umbla dupa tastatura.Si trebuie sa confectionez din hartie cate ceva sa rontaie  sau sa ii dau dopuri ,sticle etc....sa pot si eu scrie,pana ea are alta ocupatie ...   smile

Daca dai ceva,te las sa  scrii..... :wis:

http://i47.tinypic.com/2mdf6ur.jpg

Daca nu,aici ma postez si vanez tastatura......   :blb:

http://i50.tinypic.com/4uxrma.jpg

458

Este foarte scumpa multi pupici de la cioculete foarte mici :pup: :pup: :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

459

smile  numele lui este lung si de fitze....  smile smile smile
Chaitan Legend Chow Starfire.....dar pentru prieteni :Star.  :k:

460 (edited by suana 21-01-2010 21:15)

smile smile smile Nici mult mult are.......o s-o invat la ce butoane trebuie sa lucreze...  :k:

Adaugat: 21-01-2010 19:48

http://image.blingee.com/images17/content/output/000/000/000/653/558621684_598843.gif
Glitter Graphics

461

Este prea fumoasa nu e corect :sol: :sol:  ti-o fur :angel:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

462

Da.....dar trebuie sa treci prin mari incercari s-o poti fura...   :blb: Hmmm si cand ajungi trebuie sa treci de Star :k:  Merita????         smile smile smile

463

star, si tipul ala mare, stai ca-mi scapa...ah, nu mai stiu cum il cheama(cauzazianul)... smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

464

Bruno smile smile smile Hai ca cu Star te mai intelegi daca mami aproba apropierea dar cu Bruno......mai greu.

465

Bag mana prin monitor si tot o iau smile

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

466

Daca bagi mana pn monitor ajungi la fire si alte chetsii care mai sunt in el. :pls: smile smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

467

cum lipseste Lora putin din peisaj...cum pozeaza Alexi in ipostaze provocatoare...lasa ca de maine se rezolva...poze dupa poze o sa apara aici...atunci sa vezi concurenta..."oglinda oglinjoara" :heart:

LORA & LORD

468

suana..

vrei sa mor?!?!?!

ce'i cu pozele astea? sad((((

ioaaa...

poi ..star.. e atat de.. nici nu am cuvinte..deci ma jur. e adorabil!!! .. iar alexi.. zici ca este din filmele alea cu papagali.. daia care stau pe umarul stapanului chiar si afara.. daia smecheri smile) care stiu sa parasca ce face hotul sau smile) ... na smile) ..

deci ai niste animale.. :heart:

nu mai zic de ghemotocu' ala de puf!! ..iepurashu'

:heart: :heart: :heart:

Ana :heart:

469

Daca bagi mana in monitor,dai de fire si pe urma de mine,eu fiind prima pe care o intalnesti.Alexi e bine pazita in spatele meu. tongue

He,he,eu am vazut-o azi pe Lora pe web,e o somnoroasa scumpica.Asteptam poze multe-multe cu ea.Si infiintam si oglinjoara.Tu esti in avantaj,ca Lora are o oglinda in fata ei.Eu trebuie s-o duc pe Alexi pe umar sa se admire la oglinda.
Sunt frumoase amandoua...   :heart:

Adaugat: 21-01-2010 22:28

capshunik ,ma distrez si eu copios cu animalutele mele.Si incerc sa le prind in ipostaze hazlii si frumoase,pe care le impart si cu prietenii.  :k:  :pup:

470

aici in cluj este un pet deschis de vreo 2 luni , la 3- 4 zile trec pe acolo sa iau mancare la animalutze. de obicei stau mult timp si ma uit la pasarele , au si un marele alex care cred eu ca e inca pui , e acolo de cand au deschis magazinul si acum incepe sa i se coloreze ciocul (inainte era deschis la culoare). e un dragutz si e si bland ...pacat ca costa 1500 de lei . vad in pozele voastre ca dragutzele voaste au pene lungi la coada , in schimb alexu asta de care va povestesc are coada scurta . oare e bolnav sau e prea mic sau..?   a inceput sa imi fie drag iubitul de el :heart: sper sa il cumpere cineva cat de repede, banuiesc ca e cam stresat acolo .

471

15 milioane cred ca e cam mult,e bine ca e bland dar chiar si asa..... Coada o sa i se formeze,mai ales ca  ca pare a fi pui.Incearca  sa negociezi cu iei daca iti doresti asa mult unul,poate lasa la pret.Atata costa unul care si vorbeste ,poti sa le spui.

472

:merci: mi-ai dat o idee tare buna suana. zilele astea o sa trec pe acolo sa le propun sa imi faca o reducere DOAMNE AJUTA

473

Te duci bine documentata si informata,ca sa nu te poata pacali.S-a scris aici ,cred ,despre cum arata un pui si un adult.Cei mai scumpi sunt cei vorbitori si blanzi.Cred ca si interesul lor este sa vanda alexei-ul asa ca fii tare,pe pozitie.Nu te lasa.Vrei sa-l cumperi daca daca lasa la pret pentru ca e si pui(daca e) si nu vorbeste.Doamne ajuta. :k:

Adaugat: 21-01-2010 23:09

Un filmuletz mai vechi,ca am ceva probleme cu calc,nu ma lasa sa incarc filmele pe youtube.Dar reparam si ne luam revansa.Sunt sunete,cuvinte si triluri noi asa ca ,trebuie inregistrate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TWaeZhoSZm0[/youtube]

474

e mortala Alexa,suana,si mie m,i-e dor de baiatu meu:cry:,nu mai stiu nimic de el de cand l-am dat ,ala care l-a cumparat a fost un samsar,dar macar stiu sigur ca a ajuns la o familie iubitoare
ce frumos "danseaza" Alexa:D
sa va traiasca puiutii

475 (edited by suana 22-01-2010 15:09)

liana ce ma bucur sa te ,,aud''.Ce-ti face fetitza cu funditza? Daca Oscar ar fi intr-un loc bun,ar fi foarte bine pentru linistea ta.posibil sa-l fi vandut mai departe cuiva care o iubeste acum. :k:
Alexi danseaza seara dar mi-e greu s-o filmez ca e deja lumina stinsa si e aprinsa doar o veioza.In schimb ziua are tot felul de concerte si e tare vorbareata de dimineata.
Nu se aud nimfele?Se prea poate,dar cam rar tac ele din gura smile
Ma miram eu....sunetul mai strident ,care se aude mai tare si la intervale aproape egale  e Hanny,doar n-o tacea ea.