4,151

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

grimm wrote:

Un astfel de papagal are nevoie de foarte multa atentie zilnic din partea stapanului sau.Nu am mentionat si nici nu m-am gandit ca ar putea sa ma incurce in aceea perioada.Odata cu inceperea anului scolar nu ii voi mai putea acorda atentia cuvenita.Prefer sa ii caut o noua familia decat sa devina trist.Il voi da pe Paco numai daca voi gasi pe cineva care il va iubi asa cum fac eu.Ma voi asigura ca viitori lui stapani sunt constienti de atentia pe care trebuie sa i-o ofere mai ales ca el este un papagal bland si afectos.In caz contrar prefer sa il pastrez decat sa ajunga in vitrina unui magazin sau mai stiu eu in ce alt loc. :malex:

sper sa nu regreti decizia luata...daca il iubesti cu adevarat n-o sa-l poti da...si eu m-am gandit sa-l dau pe moti si stiu ca as fi regretat...sper sa te mai gandesti

4,152 (edited by triboielena 27-08-2013 20:13)

cu c

grimm wrote:

Dupa lungi discutii cu parintii mei am hotarat ca cel mai bine pentru Paco al meu ar fi daca i-as gasi niste stapani noi.Motivul principal pentru aceasta decizie este inceperea anului scolar si nevoia de timp alocat pregatirii pentru examenul de bacalaureat.Am luat aceasta decizie pentru binele lui Paco , nevrand ca el sa ajunga sa stea suparat in colivie in timp ce eu ma pregatesc pentru examen.

Am ales acest loc pentru a face primul anunt deoarece stiu ca de mult iubesc animalele persoanele care activeaza pe acest site.Paco este un papagal sanatos , bland si jucaus in varsta de 6-7 luni.Daca cineva vrea sa il cumpere pe Paco sau cunoaste pe cineva care si-ar dori un astfel de papagal as dori sa ma anunte.Conditia pentru care il dau pe Paco este ca cel care doresti sa il ''adopte'' sa iubeasca animalele si sa constientizeze cata atentia are nevoie un astfel de papagal.Multumec mult.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-08-2013 20:12[/merge_posts_bbcode]

cu cat il vinzi?

triboielena wrote:

cu c

grimm wrote:

Dupa lungi discutii cu parintii mei am hotarat ca cel mai bine pentru Paco al meu ar fi daca i-as gasi niste stapani noi.Motivul principal pentru aceasta decizie este inceperea anului scolar si nevoia de timp alocat pregatirii pentru examenul de bacalaureat.Am luat aceasta decizie pentru binele lui Paco , nevrand ca el sa ajunga sa stea suparat in colivie in timp ce eu ma pregatesc pentru examen.

Am ales acest loc pentru a face primul anunt deoarece stiu ca de mult iubesc animalele persoanele care activeaza pe acest site.Paco este un papagal sanatos , bland si jucaus in varsta de 6-7 luni.Daca cineva vrea sa il cumpere pe Paco sau cunoaste pe cineva care si-ar dori un astfel de papagal as dori sa ma anunte.Conditia pentru care il dau pe Paco este ca cel care doresti sa il ''adopte'' sa iubeasca animalele si sa constientizeze cata atentia are nevoie un astfel de papagal.Multumec mult.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-08-2013 20:13[/merge_posts_bbcode]

cu cat il vinzi?

4,153

Il vand cu 1100 lei plus colivia lui.Sunt din Bucuresti.Pentru orice detaliu in privinta coliviei ,  a lui Paco , in cazul in care doriti poze cu el puteti sa-mi dati un pm.Sunt dornic sa raspund la orice intrebare si sa clarific orice nelamurire ati putea avea.

4,154 (edited by suana 04-09-2013 19:45)

Iubaretzii mei Alexi & Niko  :heart:  :malex:  :heart:  Cu atata iubire s-ar putea sa ne trezim cu puisori in toamna  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,155

:heart: Foarte frumosi , Suana, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei ,cred ca esti o mamica fericita si in viitorul apropiat si o bunica fericita.Asteptam in continuare poze ,sa ne bucuram si noi ,mai ales cei care nu avem asemenea minunatii. :heart:

4,156

buna tuturor ! dimintata m-am trezit auzind respiratia greoaie a lui kiki.. respira de paraca ar avea nasucul infundat si stranuta din cand in cand.. ce sa fac , ce sa-i dau.. va rog ajutati-ma .. nu am nici un veterinar macar in zona..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,157

De ieri am început sa recitesc topicul , am citit tot de la început pana la pagina 80. Am retrăit toate acele momente . Mi-am amintit cum ne-am îndrăgostit eu si vanesa de aceasta specie minunata Marele Alexandru. Si cu ce emotii asteptam ca Oti sa ne anunte ca Angel mananca singur si sa mergem dupa el. Au trecut 3 ani si aproape jumate de atunci... abia astept sa ajung acasa sa il pupacesc pe Angelutul meu iubit . Doamne ce melancolica am devenit

4,158

De ieri am început sa recitesc topicul , am citit tot de la început pana la pagina 80. Am retrăit toate acele momente . Mi-am amintit cum ne-am îndrăgostit eu si vanesa de aceasta specie minunata Marele Alexandru. Si cu ce emotii asteptam ca Oti sa ne anunte ca Angel mananca singur si sa mergem dupa el. Au trecut 3 ani si aproape jumate de atunci... abia astept sa ajung acasa sa il pupacesc pe Angelutul meu iubit . Doamne ce melancolica am devenit

ce frumos e.. sa--ti traiasca !!! si sa ne traiasca tuturor !

4,159

La table cu taty, dupa ce am stricat aerul conditionat. AM fost o fetita cuminte, dar de cand am venit din concediu am inceput sa stric cam tot ce imi sta in cale.

4,160

Noi am primit colivia cea nouă de care suntem super încântați.   La prima vedere Angel s-a speriat de ea dar intr-o jumatate de ora s-a obisnuit cu ideea ca se muta de la garsoniera la apartament  :hihi:

4,161

AlinaVanesa wrote:

Noi am primit colivia cea nouă de care suntem super încântați.   La prima vedere Angel s-a speriat de ea dar intr-o jumatate de ora s-a obisnuit cu ideea ca se muta de la garsoniera la apartament  :hihi:

este foarte frumoasa.. s-o stapaniti sanatosi !

4,162

Multumim Nicoleta  :hug:

4,163 (edited by zlauraz 24-09-2013 10:46)

AlinaVanesa te rog sa imi spui si mie de unde ai cumparat jucaria aceea din colivie pentru  :malex: imi place tare mult la mine in ploiesti nu am gasit asa ceva si caut de ceva vreme..apropo super colivia cat ai dat pe ea
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-09-2013 10:46[/merge_posts_bbcode]

http://laura24.sunphoto.ro poze noi cu cocutza

http://laura24.sunphoto.ro

4,164

Jucaria am cumpărat-o de la un petshop din cluj acum vreo 3 ani jumate. Imi pare rau ca nu am luat macar 2 atunci ca nici eu nu am mai vazut. Si eu si Angel suntem foarte multumiti de  colivie ,a costat 1000 lei + transportul , am luat-o de la Oti din Arad , userul Ramona12.        As pune mai multe poze dar nu mă lasa ca toate is mari și nu știu cum sa le fac mai mici (de pe telefon)

4,165

sal

4,166

mariusmihai wrote:

sal

hei ce frumuseti avem noi aici.. !

4,167 (edited by alex_foca 28-09-2013 06:28)

ce parere aveti?? rezista in avion un marele alexandru ??
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-09-2013 06:28[/merge_posts_bbcode]

toma nicoleta .. ai reusit a iti cumperi un marele alexandru ???

4,168

da alex_foca . cand iti doresti cu adevarat reusesti..

vroiam sa va intreb , voi cum depozitati mancarea micutilor?

4,169

ma bucur pt tine nicoleta... eu o tineam in cutie de plastic si a facut moli acum o tin in punga..

4,170

alex_foca wrote:

ma bucur pt tine nicoleta... eu o tineam in cutie de plastic si a facut moli acum o tin in punga..

multumesc .

eu am tinut si in punga si in cutie de carton si in cutie de platic, inchisa cum trebuie si tot face niste chesti micute negre/fluturasi .. nu stiu ce sa mai incerc .

4,171

vezi ca alea sunt moli nu mai cumpara mancare varsata ca de la aia si eu o tineam in cutie de plastic.. incearca sa cumperi mai des si mai putina

4,172

alex_foca wrote:

vezi ca alea sunt moli nu mai cumpara mancare varsata ca de la aia si eu o tineam in cutie de plastic.. incearca sa cumperi mai des si mai putina

nu cumpar macare varsata ..nici chiar asa .. nu am incredere.. iau cu cineva sac mare si  facem jumate jumate .. nu am incredere sa cumpar varsata , neambalata

4,173

la al meu cel mai mult ii place varsata sunt semintele mai mari.. e si mai ieftina acum de o sapt am aruncat tot ce am avut si i-am cumparat de la vitacraft park coasta si 5 euro kg si o manca fortat ca nu are ce manca

4,174

alex_foca wrote:

la al meu cel mai mult ii place varsata sunt semintele mai mari.. e si mai ieftina acum de o sapt am aruncat tot ce am avut si i-am cumparat de la vitacraft park coasta si 5 euro kg si o manca fortat ca nu are ce manca

eu le dau veselle laga mai mult insa le iau si vitalkraft si padovan .. am incredre in aceste marci ... eu trebuie sa iau cantitate mai mare avand doi.. consumam mai mult ..

incerca padovan, ei au cu seminte mai mari , doar ca cutia are 600/700 de grame.

4,175

Voua cam cat timp va ajunge un kg de mâncare ?