3,826 (edited by triboielena 01-01-2013 19:37)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

buna,sant noua pe acest site,LA MULTI ANI TUTUROR!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-01-2013 19:22[/merge_posts_bbcode]

triboielena wrote:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-01-2013 19:37[/merge_posts_bbcode]

triboielena wrote:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-01-2013 19:22[/merge_posts_bbcode]

triboielena wrote:

AM UN MICUL ALEX,CAND LAM LUAT MI SA SPUS CA ARE 8 LUNI SI LA MINE E DE UN AN ,POTE SA-MI ZICA CINEVA CE VARSTA ARE?

3,827

La Multi Ani buni, tuturor!
Timpul a trecut, iar noi ne-am facut mari...mari scriitori:))

Va pupam!

3,828 (edited by tomanicoleta 03-01-2013 19:15)

magdalena.serban wrote:

La Multi Ani buni, tuturor!
Timpul a trecut, iar noi ne-am facut mari...mari scriitori:))

Va pupam!

mari si frumosi.. de mult nu ati mai postat nimic,, foarte frumos. sa-ti traiasca, la multi ani,.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 03-01-2013 20:15[/merge_posts_bbcode]

mihaella_ella wrote:

Buna!:)
imi puteti da si mie niste sfaturi in legatura cu marele alexander?:D
El e Rio! il am de apx 3 luni...el are cam 6-7...dar nu ma lasa sa-l mangai..cu toate ca l-am luat de la crescator...si sta mai mult la barbati!
ce sa fac?:(
multumesc!

ce dulce e.. sa-ti traiasca.. posibil sa nu fi fost crescut de mana si daia nu te lasa sa-l mangai.. dar important ar fi sa tot incerci acum cat e mic ca, cand va fi mai mare va fi mult mai greu sa-l inblanzesti..pare a fi baietel ca i se observa un pic de dungulita neagra.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,829

multumesc toma nicoleta!
cel de la care l-am cumparat a zis ca e crescut de mana! deaia l-am si luat de la el:(
tot incerc sa il mangai da ma ciupeste tare de tot smile) e nervos...:D
nu mai stiu ce sa incerc sa-l imblanzesc putin wink)

3,830

mihaella_ella wrote:

multumesc toma nicoleta!
cel de la care l-am cumparat a zis ca e crescut de mana! deaia l-am si luat de la el:(

incearca cu mancare.. sa-i faci pofta ca el sa vina la tine..nu-mi explic de ce poate reactiona asa daca a fost crescut de mana.

3,831

tomanicoleta wrote:
mihaella_ella wrote:

multumesc toma nicoleta!

incearca cu mancare.. sa-i faci pofta ca el sa vina la tine..nu-mi explic de ce poate reactiona asa daca a fost crescut de mana.

am incercat cu mancare...si cand ma vede ca mananc vine la mine:) nu pot manca nimic fara el...ca imi ia din gura smile))

3,832

mihaella_ella wrote:
tomanicoleta wrote:
mihaella_ella wrote:

multumesc toma nicoleta!

am incercat cu mancare...si cand ma vede ca mananc vine la mine:) nu pot manca nimic fara el...ca imi ia din gura smile))

pai vezi e un pas.. tin-o tot asa

3,833

tomanicoleta wrote:
mihaella_ella wrote:
tomanicoleta wrote:

pai vezi e un pas.. tin-o tot asa

pai da dar asa e de cand l-am luat....dupa o sapt el deja imi manca din gura smile) e un pofticios:D

3,834 (edited by suana 04-01-2013 11:39)

Mihaela,pasarilor nu le place sa fie tinute in mana sau constranse in vreun fel.Dar daca vine si papa de la tine e un progres frumos.Persevereaza si obisnuti-va cu apropierea si gustarile din mana.Alexi si acum daca e ocupata cu ceva si intind mana isi mareste ochii si se zburleste.Dar chiar daca ne prinde de deget nu strange,asta pentru ca legatura dintre noi e puternica si are incredere in noi.Ei au o personalitate puternica si sunt destepti,o sa vezi ca gasesc tot felul de tertipuri sa faca ce vor.
Magdalena  si voua La multi ani!!!!Cine stie poate scrie o carte...sau va desena ceva frumos smile

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0080_zpsd7c25a18.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,835

suana wrote:

Mihaela,pasarilor nu le place sa fie tinute in mana sau constranse in vreun fel.Dar daca vine si papa de la tine e un progres frumos.Persevereaza si obisnuti-va cu apropierea si gustarile din mana.Alexi si acum daca e ocupata cu ceva si intind mana isi mareste ochii si se zburleste.Dar chiar daca ne prinde de deget nu strange,asta pentru ca legatura dintre noi e puternica si are incredere in noi.Ei au o personalitate puternica si sunt destepti,o sa vezi ca gasesc tot felul de tertipuri sa faca ce vor.
Magdalena  si voua La multi ani!!!!Cine stie poate scrie o carte...sau va desena ceva frumos smile

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0080_zpsd7c25a18.jpg

multumesc suana! dar eu nu vreau sa-l tin in mana sau cv de genu`...vreau doar sa ma lase sa il mangai...din cate am inteles lor le place sa fie mangaiati...dar rio al meu knd ma apropii de el sa il mangai...ma ciupeste...:(
si cand reusesc sa il mangai pe burtica numa il vad ca e nervos si da sa ma prinda ca un  catel smile) isi intinde gatul smile) nush ce sa mai incerc cu el:(

3,836

buna...dodo nici acum nu sta la mangaiat...poti sa-i faci orice,mai putin sa-l mangai ...daca simte ca-l mangai se repede sa ciupeasca ,dar si el ca si alexi nu strange...vrea doar sa arate ca nu-i place si este foarte categoric...la multi ani si sa va traiasca puiutii

3,837

mika wrote:

buna...dodo nici acum nu sta la mangaiat...poti sa-i faci orice,mai putin sa-l mangai ...daca simte ca-l mangai se repede sa ciupeasca ,dar si el ca si alexi nu strange...vrea doar sa arate ca nu-i place si este foarte categoric...la multi ani si sa va traiasca puiutii

asa e si la mine .. tot pana la pus mana...

3,838 (edited by suana 05-01-2013 20:26)

E nevoie de timp indelungat ca sa accepte mangaierea.Depinde si de timpul petrecut impreuna,de cum a fost obisnuit inainte sa vina in familie.Insa perseverenta trebuie sa dea oarecum roade,mai devreme sau mai tarziu.Alexi a fost foarte atasata de sotul meu inca de la inceput.Dar s-a suparat pe el ca e mai mult plecat si acum isi revarsa afectiunea asupra mea.Sta la mangaiat,se face ca o barcuta,se leagana,fluiera.E o mare figura. Si sotul meu o ia in brate fara probleme.Ea oricum a fost cuminte de la inceput,a crescut la cineva care avea copil mic,o famile responsabila,pana sa vina la noi si se vede rezultatul bunei cresteri.
:malex:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,839 (edited by mariusmihai 06-01-2013 15:51)

sal,vinde cineva o fetita de marele alex?,cuby se plictiseste si vrea companie.....Cumpar femela marele alex,2...3 ani,blanda,inel inchis,ofer 800 ron
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-01-2013 15:51[/merge_posts_bbcode]

sal,sant 2 ani de cand nu am mai intrat pe acest site,la inceput si cuby musca,dar l-am dresat ca pe un catel iar dupa 2 sapt,statea pe deget,il mangaiam,pe umar,manca seminte din gura,tipa cand ieseam afara,cand ma puneam la masa,zbura din dormitor in bucatarie pa umarul meu si facea mmmmm,e un scump,acum vorbeste e ascultator,ne intelegem f.bine

3,840

suana wrote:

E nevoie de timp indelungat ca sa accepte mangaierea.Depinde si de timpul petrecut impreuna,de cum a fost obisnuit inainte sa vina in familie.Insa perseverenta trebuie sa dea oarecum roade,mai devreme sau mai tarziu.Alexi a fost foarte atasata de sotul meu inca de la inceput.Dar s-a suparat pe el ca e mai mult plecat si acum isi revarsa afectiunea asupra mea.Sta la mangaiat,se face ca o barcuta,se leagana,fluiera.E o mare figura. Si sotul meu o ia in brate fara probleme.Ea oricum a fost cuminte de la inceput,a crescut la cineva care avea copil mic,o famile responsabila,pana sa vina la noi si se vede rezultatul bunei cresteri.
:malex:

multumesc mult suana! eu cand l-am luat pe rio cel de la care l-am luat m-a asigurat ca e crescut de mana! i-am dat si eu cu seringa cand l-am luat...dar nu stiu de ce e asa de speriat...si el e mai mult cu prietenul meu...cu toate ca am auzit ca baietii trag mai mult la fete...la rio e invers smile)
e prea speriat...asa cand il scot afara vine la mine..dar daca e prietenul meu prin preajma nu sta nici 5 secunde...si zboara la el...cu toate ca eu ii dau sa manance si eu ma ocup mai mult de el...:(
multumesc de sfaturi!

3,841

buna...noi am patit-o grav...dodo pt prima data in viata lui cand i-am dat drumul in camera a intrat cu capul in geam...s-a lovit destul de tare...am crezut ca mor si eu si el...o zi intreaga nu a zis nimic,a tremurat intr-una si facea caca apa...am crezut ca-l pierd...slava DOMNULUI acum si- a revenit...ieri s-a intamplat tragedia...aveti grija cu geamurile neacoperite...noi am tras-o rau...m-am speriat de moarte...pup cioculete

3,842

Buna Mika, si Theo a patit la fel la inceput. Cand am luat-o i-au taiat o aripa (nu stiu de ce) si la prima iesire din colivie a venit cu caputul in geam. Ea a avut si o rana la caput. O zi intreaga a trremurat si nu a mancat, dar spre bucuria mea a trecut repejor. Dar sa sti ca nu s-a invatat minte (sau poate era dezorientata) si tot acolo zbura, numai ca de atunci nu i-am mai tras niciodata perdeaua, pana ce nu i-a crescut aripioara si ramanea agatata in perdea. Va pupicim pe toti cu drag

3,843

sal

3,844 (edited by rio 09-01-2013 01:02)

La multi ani dragi prieteni ! Pot spune ca relatia mea cu Rio evolueaza din ce in ce mai bine, anul asta are spemne bune smile))
In sfarsit Rio reuseste sa`si spuna numele si poceste si alte 3 cuvinte smile) sta toata ziua pe umarul meu, mai ales cand mananc sau am ceva interesant pt el in mana. Imi face semne cand vrea sa`i dau si lui ceva, impinge cioculetu pe obrazul meu prima data, daca nu primeste, continua, isi atinge si misca ciocul pe gat si daca chiar nu`i dau si lui ce mananc eu imi prinde incet urechea smile)) iar daca incerc sa`l iau imi ciupeste mana, probabil toti fac asta smile)) Se catzara pe tine daca ai vre`o jucarie pt el in mana, nu mai scapi de el smile
Am observat ca a aparut un Rio mai micutz, bun venit Rio! Singurul sfat care ti`l pot da l`ai auzit, e acelasi, ai rabdare! Si eu aceleasi probleme am avut si uite ca  Rio al meu are 10 luni si deja e foarte atasat de mine, nu trece zi sa ma vada si daca nu sta cu el plange si ma striga pana ajung langa el sau il iau cu mine big_smile

As avea si eu o intrebare, Le putem transmite raceala ? Se pot imbolnavi si ei din cauza noastra? stiti prea bine ca le place sa fure mancare si din gura noastra si imi este frica ca il vad cum stranuta din cand in cand. Multumesc frumos!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 09-01-2013 01:02[/merge_posts_bbcode]

Nu are chef mereu sa faca dus, dar cand face, o face cum trebuie!

http://youtu.be/6lSZkW6nU-Q

You know what I like most about people? Pets.

3,845

rio wrote:

La multi ani dragi prieteni ! Pot spune ca relatia mea cu Rio evolueaza din ce in ce mai bine, anul asta are spemne bune smile))
In sfarsit Rio reuseste sa`si spuna numele si poceste si alte 3 cuvinte smile) sta toata ziua pe umarul meu, mai ales cand mananc sau am ceva interesant pt el in mana. Imi face semne cand vrea sa`i dau si lui ceva, impinge cioculetu pe obrazul meu prima data, daca nu primeste, continua, isi atinge si misca ciocul pe gat si daca chiar nu`i dau si lui ce mananc eu imi prinde incet urechea smile)) iar daca incerc sa`l iau imi ciupeste mana, probabil toti fac asta smile)) Se catzara pe tine daca ai vre`o jucarie pt el in mana, nu mai scapi de el smile
Am observat ca a aparut un Rio mai micutz, bun venit Rio! Singurul sfat care ti`l pot da l`ai auzit, e acelasi, ai rabdare! Si eu aceleasi probleme am avut si uite ca  Rio al meu are 10 luni si deja e foarte atasat de mine, nu trece zi sa ma vada si daca nu sta cu el plange si ma striga pana ajung langa el sau il iau cu mine big_smile

As avea si eu o intrebare, Le putem transmite raceala ? Se pot imbolnavi si ei din cauza noastra? stiti prea bine ca le place sa fure mancare si din gura noastra si imi este frica ca il vad cum stranuta din cand in cand. Multumesc frumos!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 09-01-2013 01:02[/merge_posts_bbcode]

Nu are chef mereu sa faca dus, dar cand face, o face cum trebuie!

http://youtu.be/6lSZkW6nU-Q

e un scump!!! zici ca e rio al meu smile) asa face si el...exact ca rio al tau smile) pana si la baie se aseamana smile) si acum sta si se uita la mine ca ii e foame:))
multumesc de sfaturi!:)
si in legatura cu raceala....si eu si prietenul meu am fost raciti...si ii dadeam mancare din gura...dar rio nu a avut nimic...deci nu cred ca iau....si daca stranuta...si al meu stranuta...asa isi curata ei nasucul wink)

3,846

buna ziua...as dori sa imi cumpar si eu un marele alexander,imi puteti spune daca stiti vreun crescator de pe langa timisoara?si cam cat ar costa un pui de marele alexander?va multumesc!

3,847

ispirbogdan wrote:

buna ziua...as dori sa imi cumpar si eu un marele alexander,imi puteti spune daca stiti vreun crescator de pe langa timisoara?si cam cat ar costa un pui de marele alexander?va multumesc!

eu nu stiu numa din mures! stiu ca costa in jur de 800 lei!:) eu l-am luat cu 750 lei...dar mai multi am vazut cu 800-850 lei:)

3,848

ok,am inteles...va multumesc! smile

mihaella_ella wrote:
ispirbogdan wrote:

eu nu stiu numa din mures! stiu ca costa in jur de 800 lei!:) eu l-am luat cu 750 lei...dar mai multi am vazut cu 800-850 lei:)

3,849

ispirbogdan wrote:

mihaella_ella wrote:
ispirbogdan wrote:

poti cauta pe internet! si eu asa l-am gasit! sunt sute de site-uri! de ex...poti sa te uiti si aici http://www.publi24.ro/anunturi/animale/pasari/papagal-marele-alexandru/ bafta!

3,850

ok,o sa caut...ce vroiam sa stiu...am vorbit cu o doamna care are crescatorie de papagali,am intrebat-o daca are de vanzare marele alexander si mi-a zis ca de anul acesta nu mai creste,deoarece sunt foarte galagiosi.este adevarat,atat de "nebuni" sunt,o sa am probleme cu vecinii? smile))

mihaella_ella wrote:
ispirbogdan wrote:

mihaella_ella wrote:

poti cauta pe internet! si eu asa l-am gasit! sunt sute de site-uri! de ex...poti sa te uiti si aici http://www.publi24.ro/anunturi/animale/pasari/papagal-marele-alexandru/ bafta!