Buna seara!Astazi am devenit mamica,il cheama Pacco si deja m am indragostit.Am stat azi toata ziua si m am documentat despre acesta rasa uimitoare si am dat de forumul acesta,este incredibil,m a ajutat f mult si inca nu l am terminat,am citit si despre micul Alexander dar mai am.Pacco este un mascult,nu stiu exact varsta,foarte jucaus.Nu ma lasa sa ma apropii de cusca lui decat daca am ceva sa i dau sa pape,mi a mancat din mana,a inceput sa scoata niste sunete,dar cam timid.As doriiii sa stiu si eu cum il spal sau cum il invat sa se spele?Inca nu i am dat drumul
prin casa deoarece vreau sa se acomodeze si sa se obisnuiasca cu noua lui mamica.O sa postez cat mai des si ma bucur ca am intrat in aceasta frumoasa familie de aici.Pacco al meu nu are dunga alba de la ochi,o are spre galben-maroniu...are ceva sau asa sunt ochii lui?Din pacatr am citit prea tarziu si i am dat baton cu calciu luat de la pet shop,am inteles ca nu este bun si i am mai dat seminte de floarea soarelui fara sare dar prajite.I am luat si mancare speciala de la petshop,este buna sau ii dau doar fructe si legume?Multumesc!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 00:29[/merge_posts_bbcode]
Stiu ca aceasta cusca este fffff mica dar ma repet,abia astazi l am primit si inca nu am ajuns acasa,pe luni o sa aibe o noua casuta mare.Pana atunci casuta mea v a fi casuta lui,o sa zboare prin ea,sper doar sa nu mi distruga mobila
O sa incer sa l invat sa si faca nevoile doar in cusca.Sper sa va placa copilasul meu
Smile no matter what <3