Buna ideea! si eu ma gandeam ca aici nu am gasit deloc acest subiect. De o luna am si eu un Marele Alex de la dl. Balanoiu, este puiut, acum o sa implineasca 5 luni si este adorabil. Am avut un micul alex...a avut probleme etc. Baiatul meu este foarte rasfatat, pretentios, jucaus. De vorbit zice ceva, dar in afara de "mama", un "eeeee" intrebator si "da, da" nu am reusit sa descifrez ceea ce spune. Este foarte pofticios si curios. Nu exista sa stea cineva pe canapea langa el, sa manance ceva, si sa nu vina in "inspectie". In prima seara a dormit cu mine pe perna...ce a iesit dimineata din lenjeria de pat...nu mai povestesc;))
Il ador, de abia astept sa scap de la serviciu sa ajung acasa si sa il rasfat. Aveam pe biblioteca mea muuulte jucarii de plush...le am si acum, dar fara ochi...nas...nasturi...
Am descoperit ca intr-adevar se cunoaste acea mica diferenta de creierash in plus fata de alte rase mai micute... Sfat pentru toti: mai bine strangeti de-a lungul timpului niste banuti si mergeti la un crescator adevarat si va luati o rasa mai blanda...decat sa suferiti pentru un papagal mai mic. De fapt si ei sunt foarte draguti si iubitori, atata timp cat nu-i luati dintr-un Pet Shop. Am patit-o si nu mai vreau. Nu ma vait pe mine ci bietele pasari.
ma rog, cer este ca sunt foarte fericita cu noul meu Alex.
SA va traiasca tuturor micutii vostri si sa va bucurati de ei. O sa incerc sa pun si eu poze de indata ce-mi amintesc cum!
Adaugat: 01-07-2008 14:49
aici se rasfata! ai grija la alimentatia lui, in sensul de a nu fi prea pretentios. nu il imbuiba cu vitamine din comert cand el si le poate lua din fructe sau legume. rade-i legumele sau fructele, o sa vezi ca-i plac mai bine! 
mai vorbim!
Adaugat: 01-07-2008 14:51
iti recomand cu mare caldura un marele alexandru. este foarte istet si, in functie de sexul stapanului (gelos, protector, egoist in ceea ce priveste atentia). de abia astept sa reusesc sa-i iau o colivie muuuuuuuult mai mare!