401

Re: Iepuras Pitic

Incep sa se imperecheze la 4 luni,dar recomandat este dupa 6 luni,cel putin asa mi-a zis tipa de la care i-am luat si are peste 70 de femele  :hihi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

402

Re: Iepuras Pitic

Am un iepuras de angora de aproape 2 luni si a inceput sa faca niste excremente foarte ciudate. In loc de cele sferice mici, acum excrementele lui seamana mai degraba cu cele ale unei pisici - mari, fara forma, ca si cum face deodata un conglomerat de bilute mici. Este normal? Daca nu, ce trebuie facut? sad help please

403

Re: Iepuras Pitic

Buna. Am si eu un iepuraș cap de leu pitic si daca sunt iubitori de acest tip de animăluțe aici as avea nevoie urgent de un sfat.
De aproximativ 6-7 zile iepurașul nu mai mănâncă aproape nimic, abia reușesc sa ii dau cu forța putin morcov. Ii cade extrem de tare parul si din cauza lipsei de energie e apatic si caută sa il mângâiem. S-a confruntat cineva cu vreo situație asemănătoare?
Menționez ca doctorul ii stie situația si mi-a recomandat Rodicare Appetit.
Va multumesc anticipat!