Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce culoare are Daisy ceromul?
Bleu cu alb
Anny
, dar daca ar fi fetita ce? O fetita e mult mai inventiva ca un baietel , mai prietenoasa cand ajungi sa ii castigi incredere , pana la urma sexul nu conteaza ,
o/ il iubesti mai mult daca e baietel decat daca e fetita ? Toata lumea isi doreste baietei ca se spune ca ei sunt mai prietenosi si invata sa vorbeasca , nu vi se pare umpic fortata sintagma? Pai sunt cazuri cand si o fetita poate vorbi , si pana la urma nu stiu de ce toti isi doresc ca perusii lor sa vorbeasca , bucura-te de el/ ea fara sa iti mai pese ce este , conteaza atat de mult? Important e sa fie sanatos si bland . Si eu care credeam ca acest complex al lui Oedip se aplica numai la oameni , stiti voi cum mamele si doresc mereu baieti atunci cand sunt insarcinate , asa e si cu perusii , bucura-te de el / ea si iubeste-o orice ar fi . SEXUL PERUSULUI NU CONTEAZANu o dezamagi ! Iubeste-o si daca e fetita
Il iubesc orice ar fi :heart: , nu conteaza sexul cum ai precizat mai sus, dar nu stiu de ce am senzatia ca e baietel :wow: . Stiu ca fetele sunt mai agresive, in schimb baietii sunt mai pasnici sa zicem , dupa asta m-am ghidat si am tras concluzia ca e mascul.
Acum las timpul sa treaca ca sa descopar ce este Roco ( rochitza) mea :k:
Anny, e fetita..are ceromul alb cu albastru si e tanara, deci e fetita :heart: .
Vedem noi stiam totusi ca fetitele au ceromul mov, roz deschis iar cand ajung la maturitate se transforma culoarea in maro.. o-m trai si o-m vedea :k:
My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)