Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Suana, perusii tai sunt tare draguti :heart: ...imi place mult coloritul lui Lori.
Bubu e perus standard nu? Se impaca bine cu astia mai mici?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Suana, perusii tai sunt tare draguti :heart: ...imi place mult coloritul lui Lori.
Bubu e perus standard nu? Se impaca bine cu astia mai mici?
Bubu &Lori... :perus:
foarte frumosi sa-ti traiasca
buna...
Am avut pana acuma 7 perusi da eu n-am vazut perusi ca asta pe care il am.
Nu e bolnav dar de cate ori se cuarata dupa ce isi scoate ciocul dintre pene stranuta ff mult:))
buna...
Am avut pana acuma 7 perusi da eu n-am vazut perusi ca asta pe care il am.
Nu e bolnav dar de cate ori se cuarata dupa ce isi scoate ciocul dintre pene stranuta ff mult:))
Ii intra puf pe nasuc :hihi: asa face si al meu uneori :k:
Adaugat: 18-02-2012 14:01
In pozele astea se vede nasucul putin. Eu zic ca e baietel
Iusty ce crezi?
da intradevar ai intra puf pe nasuc :hihi: asha face si coco uneori :rusine:
Adaugat: 18-02-2012 14:20
In pozele astea se vede nasucul putin. Eu zic ca e baietel
![]()
Iusty ce crezi?
eu zic ca este fetita
anny1997 wrote:In pozele astea se vede nasucul putin. Eu zic ca e baietel
![]()
Iusty ce crezi?eu zic ca este fetita
e baiat :cry:
cate luni are?
cate luni are?
Nu stiu cred ca vreo 5 - 6 luni
Coco al tau cate luni are?
coco are 8 luni.. si are ceromul albastru de 1 luna sau 2
..in poza este coco la 5 luni..dupa cum vezi are ceromul albastru
Adaugat: 18-02-2012 14:47
ce culoare are Daisy ceromul?
e baiat :cry:
Anny , dar daca ar fi fetita ce? O fetita e mult mai inventiva ca un baietel , mai prietenoasa cand ajungi sa ii castigi incredere , pana la urma sexul nu conteaza ,
o/ il iubesti mai mult daca e baietel decat daca e fetita ? Toata lumea isi doreste baietei ca se spune ca ei sunt mai prietenosi si invata sa vorbeasca , nu vi se pare umpic fortata sintagma? Pai sunt cazuri cand si o fetita poate vorbi , si pana la urma nu stiu de ce toti isi doresc ca perusii lor sa vorbeasca , bucura-te de el/ ea fara sa iti mai pese ce este , conteaza atat de mult? Important e sa fie sanatos si bland . Si eu care credeam ca acest complex al lui Oedip se aplica numai la oameni , stiti voi cum mamele si doresc mereu baieti atunci cand sunt insarcinate , asa e si cu perusii , bucura-te de el / ea si iubeste-o orice ar fi . SEXUL PERUSULUI NU CONTEAZA
Nu o dezamagi ! Iubeste-o si daca e fetita
pe mine nu ma intereseaza sa vorbeasca ...eu am vrut sa stiu ce sex este sa vad ce pereche ai cumpar (femela sau mascul
)..putea sa fie si fetita..dar eu am vrut sa fie baiat deoarece am inteles de la o prietena ca baietei (perusi :perus: ), se inteleg mai bine cu fetele (oameni)..si femelele (perus :perus: ) se inteleg mai bine cu baieti (oameni
)
de ce papagalita mea inca are ochii negri??Are 5 ani si nu ia aparut inelul alb iar masculul are inel
Anny, e fetita..are ceromul alb cu albastru si e tanara, deci e fetita :heart: .
Mihaela, nu e o regula :hihi: . Depinde de personalitatea perusului. Unii sunt mai speriosi si vin doar la cei care l-au dresat, altii sunt foarte prietenosi. La mine Popica e mai timida si nu se apropie de oricine, in schimb Cipy daca ar putea sa salute pe toata lumea..asta ar face . Cu Piciu facem progrese :hihi: .
:perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus:
Eu am doi perusi
Masculul il am de 7 ani si femela de 5 ani.Ii cheama Poly (masculul) si Toto (femela).
Ce ziceti de ei??Sunt frumos??Voi ce pasari aveti?? :perus:
buna! intradevar sunt pereche :k: ,...am si eu un perus de aproape 8 luni am avut 2 dar fetita a zburat,se numeste coco si este de culoare verde inchis :d foarte frumosi perusi tai..sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei :perusi:
el este coco :perus: :perus: :perus:
Adaugat: 18-02-2012 18:49
acum cateva minute coco ma facut cea mai fericita mamica din lume :heart: .. a venit la mine la manuta si a stat sa al scarpin pe caput :heart: :hug: :perus: ..pacat ca nu am putut face poze :perus: :heart: :perusi:
Liviualex, si eu am o fetita la care cercul din jurul ochiilor nu este bine conturat. Nu cred ca este ceva grav. Stai linistit.
Si ai grija cu betele pe care stau perusii. Nu sunt recomandate cele din plastic! Poti sa ai unul in colivie..dar restul sa fie din lemn sau din material textil. Sa le pui si niste jucarii . Trebuie sa aiba si os de sepie.
Mihaela..ma bucur :bravo: . Din pacate singura pasare care m-a lasat vreodata s-o scarpin pe cap a fost nimful meu Angel :heart: . Cum perusii mei nu sunt singuri si se au unul pe altul nu sunt asa de apropiati de mine.
Iusty ma bucur ca perusi tai se inteleg bine :heart: :heart: ...o vecina are 3 perusi 2 fete si un baiat si nu se inteleg bine deloc..nici femelele cu masculul ..dar acesta vecina nu are grija de ei deloc...cand le face curatenie le spala decat tava...poate sunt si afectati din cauza neglijentei stapanei..
Perusii par usor de ingrijit...dar adevarul este ca sunt foarte sensibili. Ma simt norocoasa ca perusii mei au aproape 4 ani. Nu oricine poate tine perusi pana la o varsta inaintata...
o prietena dea mea avea 2 perusi, si fetita nu putea sa zboare..si dupa 9 ani a murit femela prima data si baietelul a murit la o sapt dupa ia :cry: :cry: ..dar sa fiu sincera nu avea nici ia grija mare de ei..papagali ei din primavara pana in iarna dormeau afara...decat iarna dormeau in casa..si totusi au trait 8 ani.... :perus: :perus:
Adaugat: 18-02-2012 19:22
9 ani :rusine: pardon
Pai daca au trait 9 ani... e ceva , cred totusi ca a avut grija de ei daca au trait 9 ani
Si gogoshica mea ma lasa sa o mangai pe caput , cel mai mult ii place seara , inainte de culcare , cand ii spun noapte buna , sa tin mana pe ea , dar nu strans , doar cat sa ii fac caldurica si sa o mangai prin mustati , e o dulceata :iubareti:
papagali ei nu aveau nimic....le pusese deasupra coliviei un acoperis si stateau afara si cand ploua...si cand ai ziceam sa ai bage si ia in casa cand ploua zicea ca are acoperis colivia.. si pe ei nu ai ploua...
Adaugat: 18-02-2012 19:54
:perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus: :perus:
Eu am doi perusi
Masculul il am de 7 ani si femela de 5 ani.Ii cheama Poly (masculul) si Toto (femela).
Ce ziceti de ei??Sunt frumos??Voi ce pasari aveti?? :perus:
daca Ii ai de 7 ani de ce nu leai pus cuib pana acum?
Pai poate nu doreste pui. Eu n-o sa le pun perusilor mei cuib ..adica nu vreau pui de la ei. Nu are rost sa-i solicit fara motiv + este o responsabilitate mare + nu as avea cui sa dau puii, la pet shop nu am de gand sa-i dau.
Pai poate nu doreste pui. Eu n-o sa le pun perusilor mei cuib
..adica nu vreau pui de la ei. Nu are rost sa-i solicit fara motiv + este o responsabilitate mare + nu as avea cui sa dau puii, la pet shop nu am de gand sa-i dau.
ok //..mai pune si tu poze cu pui tai..nu iam mai vazut de mult..
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus