mereana28 wrote:iusty , eu stiam ca femelele adulde au ceromul alb , crem si maro in perioada de imperechere
am incercat sa o imbaiez azi pe printesa mea mica pentru ca e portocalie pe la botic de la morcov , dar a luat 2 guri de apa din castron , a bagat umpic cioculetul si a plecat , apa era calduta , credeti ca are ceva daca a baut? era apa plata incalzita acum nu are nimic se joaca si roade tot ce prinde
Stefi, eu zic din propia mea experienta. Fetitele mele au avut tot timpul ceromul maro..si foarte rar un roz mai inchis. In orice caz, este important sa-i deosebesti cand sunt pui, pt ca in principal numai pui gasesti prin pet shop-uri.
Nu cred ca are ceva daca a baut apa calduta. Fierbinte sa nu fie. Nu trebuie neaparat s-o imbaiezi daca e murdara. Si ai mei cand mananca ou si morcov se fac ca niste porci :hihi: . Si piticotii astia ai mei refuza sa faca baie
...pur si simplu nu vor. Inainte le luam nisip special de la Vitakraft, ca sa faca "baie" in nisip..dar nu le-am mai dat caci am auzit ca nu este bun.
Later edit: Sa-mi fie cu iertare :merci: ...acum am vazut ca am scris "mov" in loc de "maro"..nu stiu pe unde mi-au zburat gandurile cand am scris post-ul ala 
My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels
Jack and
Norisor :cry:....
Iusti :caine: :fluture: