10,726 (edited by anny1997 13-02-2012 21:25)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Nu esti singura care vrea un puiut, Ancas. big_smile  Sunt superbi,  :heart: Setris, sa iti aduca numai bucurii ghemotoacele.  :pup:  :pup:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,727

:rusine:  Multumesc frumos de urari...puiutii nu sunt ai mei, sunt a unor colegi de munca ce au luat fetita de la mine acum doi ani...bucuria mea este sa aflu vesti de la fosti mei puiuti si sa stiu ca sunt bine si iubiti.  :pup:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,728 (edited by Latifa 13-02-2012 21:58)

setris wrote:

:k:  Nu pot sa nu va spun...Kimmy de anul acesta este " unchiulet "...una dintre surioarele lui din seriile din 2010 a facut 5 puiuti, doi in ton cu " unchiu ", doi verzi si unul albastru ( la fel de intens ca si culoarea "bunicului" Micu )  tongue  va pun aici poze cu surioara si puiutii .

Setri=> sunt din brasov!!! Nu vinzi un puitz ? te rog :X:X:X

De foarte mult timp caut un pui!!!!  :heart:  :heart:  :heart:

10,729

Rowena s-au oprit nu mai mananca asa ca nebunii  smile cred ca au dat de papa buna si le-o placut.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,730

Setris..sunt superbi :heart: . Mi-ar placea si mie unul :hihi: ..sunt tot din Brasov.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,731

numai codite frumoase sunt pe aici..DIA mea s-a lipit de sufletul  persoanei cu puisori..nu stiu daca are grija de ei..cert e ca..a ramas acolo.. :k:   eu am ramas cu SISI si nimful    tongue

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,732

foarte frumosi puiuti setris...sa-ti traiasca smile  :perus:  :malex:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,733

oo do do do do ce minunatii !!!! :pup:

Adaugat: 14-02-2012 17:14

de la morcov se fac excrementele mai  portocalii? sunt bine formate numai ca sunt mai portocalii , si le dau morcov de cateva zile

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,734

mereana28 wrote:

de la morcov se fac excrementele mai  portocalii? sunt bine formate numai ca sunt mai portocalii , si le dau morcov de cateva zile

Da, asa este, excrementele isi pot schimba culoarea in funtie de culoarea pe care o are mancarea care o primesc.

Roro esti parte din sufletul meu!

10,735

Eu le-am luat la ai mei "Frutti Cocktail" de la Vitakraft. Sa vad de acum daca le place  :hihi:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

10,736

Interesant, eu nu am incercat niciodata din ala..sa-mi spui cum e big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

10,737

Frutti Cocktail e numai din fructe nu?? am cautat si eu sa le cumpar dar nu am gasit la mine in oras.
Sunt curioasa daca le vor manca...Sa ne anunti, ca as fi si eu tentata sa le comanda sa vad daca le place :perusi:  :perusi:
mereana28 asa am citit si eu pe net ca excrementele isi pot modifica culoarea in functie de ce mananca wink  wink
Fetitza mea e bine, cam face galagie dimineatza ca vrea afara, dar in rest mananca si zboara. Sper sa continue tot asa smile  smile
Azi am ramas surprinsa de Roger care venea la mine si statea la mine, dar azi  asi dormit pe mine in timp ce invatam :ok:  :ok: e tare dragastos :hihi:  :hihi:

10,738

Ancas, ma bucur ca fetita se simte mai bine :pup: . Sper sa se insanatoseasca.

Iusti

10,739

Buna! in vara o sa ai iau lui Coco o pereche :heart:  :perusi: ..dar nu stiu inca daca este fata sau baiat  :perusi:  :perus: stiu ca vam mai intrebat dar i sa mai schimbat ceromul si eu zic ca este baiat.. :malex:  :perusi:  big_smile  smile

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,740

Are si seminte prin el si fructe uscate. Le-am pus dar ca de obicei mananca doar semintele si fructele le arunca jos  :hihi: uf uf ce ma fac eu cu mofturosii astia  big_smile

-Marina-

10,741 (edited by anny1997 15-02-2012 19:00)

mihaela97 wrote:

Buna! in vara o sa ai iau lui Coco o pereche :heart:  :perusi: ..dar nu stiu inca daca este fata sau baiat  :perusi:  :perus: stiu ca vam mai intrebat dar i sa mai schimbat ceromul si eu zic ca este baiat.. :malex:  :perusi:  big_smile  smile

Este un cavaler foarte frumos  :hihi: Ii mai lipseste cum zici si tu o fetita  :k:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,742

mihaela97 wrote:

Inainte am zis ca e baiat, dar acum cand ma uit la poza asta noua nu mai zic la fel. Acum e deja un barbatus in toata regula.
Mamico, sa imi aduci o fetita dulce, pentru ca m-am facut baiat mare si frumos!

10,743

o sa ai cumpar dar vreau sa ai cumpar la vara..din constanta ptc aici nu prea sunt perusi si daca sunt sunt batrani..:d..si trb sa invat sa fac diferenta intre mascul si femela  tineri  ca cei ce vand la petshopuri nu prea  stiu care cum sunt :heart:  :hihi:

Adaugat: 15-02-2012 19:18

mihaela97 inceteaza cu scrierea de tip messenger/chat!!! De cateva zile atrag atentia continuu pe aici cu privire la acest subiect! Daca mai scrii asa primesti ban direct, fara avertizare!
Valabil pentru toata lumea!

Adaugat: 16-02-2012 00:03

imi puteti spune si mie care este diferenta intre fetite si baietei la perusi tineri?..ok latifa wink

10,744

mihaela97 wrote:

imi puteti spune si mie care este diferenta intre fetite si baietei la perusi tineri?..ok latifa wink

Vezi ca e un articol pe Latifa unde este descrisa diferentierea sexelor la perusii adulti si la pui. Daca mai ai dubii dupa ce citesti, mai vorbim. :malex:

10,745

Latifa wrote:

mihaela97 inceteaza cu scrierea de tip messenger/chat!!! De cateva zile atrag atentia continuu pe aici cu privire la acest subiect! Daca mai scrii asa primesti ban direct, fara avertizare!
Valabil pentru toata lumea!

atata vreme cat scriu ”miau” in loc de ”mi-au” sau ”cârna-ţi”, parca mai conteaza chiu şi capa smile)

oare o sa iau ban de la postul asta?  yikes

10,746 (edited by dana1 16-02-2012 12:46)

eu sper ca nu....stiu ca pe un forum [unde multi utilizatori sunt trecuti de 25 ani] sta scrisa  o tema  LECTIA DE GRAMATICA.. tongue   deschisa bineinteles de moderatori..sau gasesti corecturi direct la greselile din mesaje  ..daca as pati si eu asa ..cred ca mi-ar crapa obrazul de rusine... :nani: mai ales acuma..ca sunt in clasa 1-a cu abecedarul[fiului] in mana zilnic.. :k     [ nu spun ca nu se mai scrie cate o greseala din graba sau tastarea gresita a unei taste..dar cred ca astea sunt acceptabile]..scuze LATIFA pentru  on-topic...

10,747

dana1 wrote:

eu sper ca nu....stiu ca pe un forum sta scrisa  o tema  LECTIA DE GRAMATICA.. tongue   deschisa bineinteles de moderatori..sau gasesti corecturi direct la greselile din mesaje  ..daca as pati si eu asa ..cred ca mi-ar crapa obrazul de rusine... :nani: mai ales acuma..ca sunt in clasa 1-a cu abecedarul[fiului] in mana zilnic.. :k:

suntem off topic. sa o rugam pe latifa sa mute posturile astea la sectiunea de administrare ca poate mai invata si altii gramatica, macar de pe forumuri daca nu la scoala big_smile

10,748

littlebig wrote:
dana1 wrote:

eu sper ca nu....stiu ca pe un forum sta scrisa  o tema  LECTIA DE GRAMATICA.. tongue   deschisa bineinteles de moderatori..sau gasesti corecturi direct la greselile din mesaje  ..daca as pati si eu asa ..cred ca mi-ar crapa obrazul de rusine... :nani: mai ales acuma..ca sunt in clasa 1-a cu abecedarul[fiului] in mana zilnic.. :k:

suntem off topic. sa o rugam pe latifa sa mute posturile astea la sectiunea de administrare ca poate mai invata si altii gramatica, macar de pe forumuri daca nu la scoala big_smile

Nu e cazul sa dramatizam  smile
Dar totusi, sa nu facem de ras limba romana  :k:

10,749 (edited by dana1 16-02-2012 12:56)

ANNY..daca nu crezi ce am scris..iti trimit mp cu link-ul acela cu cea mai mare placere... :pup:

10,750

ei...se mai intampla sa ne grabim  si sa nu mai punem cratima , sau sa apasam tasta gresita ,dar trebuie sa avem totusi grija , ca pana la urma unii ajung sa scrie asa si pe la scoala , stiu eu destule cazuri , se lupta profesoara de romana cu ei sa renunte la comunicarea de tip messenger  big_smile

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)