926

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nu este nici o problema ca papa asa mult.ai mei papa de vreo 3-4 ori pe zi seminte plus fructe si biscuiti speciali pentru papagali,dar zboara de dimineata pana seara cu o mica pauza dupa-ameaza pt ca fac nani.

927 (edited by lolly89 28-01-2009 02:30)

big_smile:D....mc mult snow si dan :merci:........
el este P_tza....cand l am adus acasa....era fff suparat....:((

928

Ma bucur sa vad ca la capitolul "NIMFE" sunt cele mai multe mesaje. Acum ca se pot pune si poze, cred ca vom bate recordul si vor fi si altii amatori sa-si cumpere nimfe. Sunt intr-adevar minunate, iar noi, iubitorii de nimfe (si nu "nimfomanii" - cum ar putea rade unii), vad ca ne putem ajuta intre noi cu sfaturi utile, asa cum am fost ajutat si eu de o luna si ceva incoace. Ma amuza copios si limbajul generatiei voastre cu "tz", "sh" si "k" si desi mie mi se pare ciudat sa scriu asa, va inteleg perfect, mai ales ca am si eu o fata de 18 ani care "vorbeste" pe mess exact lafel. Avem acest numitor comun - nimfele - si iata ca ne putem intelege perfect.
TUalina si Lolly aveti niste nimfe superbe, sa va traiasca !

929

Ce nimfuline superbe avem noi pe aici! Eu o sa-mi iau o baietel nimfa cool! Sper sa se impace cu perusii mei dragi! :heart: :bravo:

Adaugat: 28-01-2009 20:57

Cat despre mesaje, ai dreptate, 54 de pagini si 1.341 de mesaje! Asta-i recordul forumului smile!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

930

Mersi Dan... si sper sa mai punet`i si voi alte poze cu nimfele voastre smile toate sunt dragutze...

931

Observ o chestie interesanta la Jackie a mea. De 4-5 zile sunt foarte ocupat cu serviciul si nu am mai avut atata timp sa ma ocup de ea. Deja accepta mai greu sa vina pe mana sa manance, e mai apatica si isi schimba foarte repede atitudinea fata de mine - se reseteaza intr-o secunda (cum va place voua sa spuneti) - asa ca trebuie sa o fac atenta prin diferite mijloace sa revina la starea initiala (sa-i dau eu alt "reset"). Altfel ma urmareste cu privirea prin camera, ceea ce inteleg ca este deja un semn de interes, de apropiere si de recunoastere. Abia astept sa scap de saptamana asta foarte incarcata (ma omoara EUROVIZIONUL) si sa ma ocup mai mult de ea.
Succes la toti !

932

Sa inteleg ca faceti parte din juriu? :rusine:
Fara suparare dar vreau sa va spun ceva despre marele Eurovizion: eu am ascultat toate piesele de la eurovizion si m-am simtit la Festivalul de la Mamaia.Sunt intradevar 2-3 piese care ar putea sa ne reprezinte dar nu vor ajunge in primele cinci ca sa ne calificam direct in finala pentru anul viitor.Din punctul meu de veder Eurovizionul nu mai este ce a fost nu se mai caut slagare ci ceva care sa aduca foarte mult cu comercialul.Oricum ce o fi o fi, si mult succes atat dumneavoastra cat si concurentilor.

Adaugat: 29-01-2009 13:04

snow (fetita),sunny (galbiuta) si sunny&snow (iubareti)

933

Stie cineva vreun crescator de nimfe din hunedoara? smile

si nimfa mea smile

934

Nu, nu sunt in juriu (din fericire !!!), dar muncesc acolo, chiar in domeniul muzical. Parerile despre Concurs sunt impartite: cei care au acasa posibilitatea sa asculte direct de pe satelit, spun ca suna excelent. Cei care sunt "legati" prin diverse societati de cablu se plang de calitatea sunetului de la TVR - si a muzicii implicit. Concluziile le puteti trage singuri, eu atat pot spune, fara pretentia ca am o pozitie "oficiala". Dar hai sa lasam problemele acestea, fiindca aici vorbim despre dragutele noastre NIMFE ! - altfel, organizatorii se vor supara pe noi si ne vor muta la alt Capitol. Iata ca avem si o nimfa superba din Hunedoara ! Bine ai venit ! Cum il/o cheama ?

935

Este un baietel si e din Gl big_smile crescatoru din Hunedoara era pentru un amic care doreste si el nimfa
Il cheama Riki

936

F. frumos Riki al tau! :k: :ironic:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

937

Bine ai venit Riki printre noi. Sa cresti mare si frumos ! Poate "vrajesti" vreo fetita de-a noastra... Mai stii...
Jackie a mea a inceput sa ciuguleasca din morcov si mar. Deocamdata doar de curiozitate, imediat ce i-am pus bucatelele pe marginea coliviei, prinse cu (ha! Ha!) carlige de rufe ! De asemenea, a inceput sa-si ascuta seara ciocul pe bucatica de BCA. O aud cateodata dupa ce ii pun carpa pe colivie: Harrrrr, harrrrrrr.
Va doresc la toti un week-end mai usor ca al meu !

938 (edited by suana 31-01-2009 22:03)

ANGY wrote:

Stie cineva vreun crescator de nimfe din hunedoara? smile

si nimfa mea smile

Exista un crescator serios la Soimus.Daca te intereseaza poti sa iei legatura cu mine pe mess.:ramo_ramik@yahoo.com
Ne laudam si noi cu poze,Hanny si Silver:

http://i43.tinypic.com/2sbvn6s.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

939

ce frumoase sunt nimfele tale , mai ai si alte pasari ca se vede acolo o cusca sau e tot a lor

940

Frumoasa pereche Hanny si Silver. De cat timp sunt impreuna ? Arata foarte zdraveni, probabil nu fac deloc mofturi la mancare...

941

MUltumim de aprecieri....Da mai am doi perusi,o sa pun o poza sa-i vedetzi.Sincer,de cand ii am(si am papagali de 12 ani) le dau numai mancare premium,pentru ca sunt mofturosi,daca pot sa spun asa.Scot semintele care nu le plac si le arunca afara.DAr eu intotdeauna am fost pe principiul mancarii premium si la ei si la iepuras,sa nu mai vorbesc de caine.Pe Hanyy o am de 6 ani si pe Silver doar de un an.Am  mai avut o nimfa care s-a dovedit a fi tot femela si l-am luat pe Silver pereche pentru Hanny.
http://i42.tinypic.com/2qs6yb6.jpg

Adaugat: 01-02-2009 16:33

Prieteni.....Star e un gentleman,o lasa pe Hanny sa pape prima:)

http://i44.tinypic.com/33a9mhv.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

942

Felicitari Suana ! Esti intr-adevar un exemplu pentru toti iubitorii de animale. Felul in care le-ai amenajat un spatiu confortabil, si in care ii ingrijesti, arata grija ta pentru ei. De catel ce sa mai spun ? Este adorabil !
Felicitari inca o data !

943 (edited by suana 01-02-2009 20:29)

MUltumesc din suflet.Dintotdeauna am iubit animalele si din fericire am avut si posibilitatea sa-i si intretin.Daca e sa ai un animal ori il ingrijesti si ii asigur tot ce are necesar ,plus iubirea neconditionata,ori mai bine te multumesti sa-i admiri la altii.Toata lumea e la mine fericita ,animalutzele traind in armonie unele cu altele,fara se fie stresati unii de prezenta altora.Si pe toti ii iubesc la fel de mult.

944

nimfele tale sunt S-U-P-E-R-B-E!!! mai ales culoarea lui silver o iubesc sa nu mai spun ca argintiul se potriveste la orice

945

ce de pasari frumoase s-au adunat pe aici! sa va traiasca si sa fie sanatoase si din ce in ce mai frumoase!

946

Am si eu tot 2 perushi pereche , 1 nimfa urmeaza sa ai i-au si lui pereche si 1 cantator tot asa urmeza sa ai i-au pereche.

Adaugat: 02-02-2009 13:50

O sa pun poze cu ei

947

Salutare la toata lumea... Suana sunt super nimfele tale si animalutzele tale... auzi poti sa imi zici si mie cum ai pus betele alea ca si eu as vrea sa le agatz ceva de genu ca sa aiba unde sta sa nu mai imi rontzaie dulapul

948

Dragii mei prieteni. Va scriam intr-una din interventiile anterioare ca ma amuza copios limbajul vostru " de mess" , si sunt foarte de acord cu el, atunci cand este folosit ca sa spunem cat mai multe, cu cat mai putine cuvinte, deci pentru economie de timp si spatiu. De asemenea, este si o "marca" a generatiei voastre, pe care o respect. Asta insa nu are nicio legatura cu greselile mari de ortografie pe care le observ. Nu vreau sa dau exemple, ca sa nu supar pe nimeni, dar este chiar in interesul celor care fac asemenea greseli sa le corecteze, mai ales ca, probabil, sunt inca la scoala si urmeaza teze nationale, sau, mai rau, Bacalaureatul. As fi bucuros sa se supere pe mine ACUM 2-3 dintre voi, dar sa-mi multumeasca in gand MAI TARZIU. Asa cum ma bucur sa vad ca iubiti din toata inima micile sufletele pe care le ingrijiti, tot asa m-as bucura sa vad cum va respectati pe voi insiva, folosind corect singura metoda prin care ne putem face intelesi : limba romana. Inca o data, nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa fiu "moralist" , este doar o incercare timida de a ajuta pe cei care, altfel, ar putea avea mari probleme la scoala si in viata mai tarziu. Sper ca am fost bine inteles si ca ma veti privi mai departe ca pe un prieten mai mare. Va sarut cu drag pe toti iubitorii de nimfe !!!

949

TUalina wrote:

Salutare la toata lumea... Suana sunt super nimfele tale si animalutzele tale... auzi poti sa imi zici si mie cum ai pus betele alea ca si eu as vrea sa le agatz ceva de genu ca sa aiba unde sta sa nu mai imi rontzaie dulapul

Betele alea....sunt de fapt un copac luat din padurea de langa noi.Am ochit un copacel potrivit,l-am decojit si l-am aranjat in asa fel incat sa le fie la indemana,sa stea comod,nu inclinat si sa nu se loveasca.Nu e mare lucru.Apoi am agatat jucarii si de restul se ocupa papagalii..:)

950

03-02-2009 01:37

* comrace
    * Nou venit
    * Inregistrat: 03-02-2009

Subiect: Papagalul meu mananca scame ......

Nu shtiu daca se pricepe careva , dar daca putetzi sami spunetzi daca ar trebui sa mangrjorez ca el face chestia asta , pt ca o face de cateva zile shi nu shtiu daca e bine sau nu  neutral .......... :wow:
app : este un papagal nimfa

Raspuns de danyto 03-02-2009 09:49

* danyto
    * De-al casei
    * Inregistrat: 08-05-2008

cred ca ai postat topicul gresit..si apropo papagalul e albastru natural?

Aceste mesaje au fost mutate de la un alt topic. Latifa

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!