3,601

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

rowena iti multumesc!eu ii dau niste vitamine foarte bune de la veterinar date,se numesc Introvit A+Oral ce contine Vit A,vit D3,Vit E,vit B1,B2,B6,B12,C20,K3,D-panthenol,Nicotin amida,Biotin,acid folic,clorura de colina,alanina,arginina,acid aspartic,cisteina,acid glutamic,glicina,histidina,leucine,lisine,metionina,proline,serina,valine,aminoacizi!
eu sunt multumita de ele deoarece le folosesc si la perus!ideea este ca eu sunt putin speriata cu penajul lui deaorece am vazut alte exemplare pe alb si aveau un penaj foarte alb si parca mai mult!acum poate eu sunt exagerata ca orice mamica cu puiul ei...

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

3,602

andre3e3a wrote:

rowena iti multumesc!eu ii dau niste vitamine foarte bune de la veterinar date,se numesc Introvit A+Oral ce contine Vit A,vit D3,Vit E,vit B1,B2,B6,B12,C20,K3,D-panthenol,Nicotin amida,Biotin,acid folic,clorura de colina,alanina,arginina,acid aspartic,cisteina,acid glutamic,glicina,histidina,leucine,lisine,metionina,proline,serina,valine,aminoacizi!
eu sunt multumita de ele deoarece le folosesc si la perus!ideea este ca eu sunt putin speriata cu penajul lui deaorece am vazut alte exemplare pe alb si aveau un penaj foarte alb si parca mai mult!acum poate eu sunt exagerata ca orice mamica cu puiul ei...

andre3e3a,cred ca asta este, si te inteleg perfect pt ca si eu la fel fac. Sunt atenta la tot ce are legatura cu el ca sa ma asigur ca este bine sanatos si ingrijit corespunzator. Ti-am zis ca mie mi se pare ca e ok cu penajul. Doar codita si-a zburlit-o el de la joaca prin colivie. Stai linistita ca se aseaza. E un frumos!

Roro esti parte din sufletul meu!

3,603

rowena wrote:

Buna seara, ma mai tineti minte? Eu sunt Coco. Mama mea Rowena v-a tot povestit despre mine si acum m-a convins sa nu mai fiu asa timid si sa socializez si eu mai mult cu prietenii de aici. Sa stiti ca nu sunt fitos ci doar putin timid... dar ma tratez, promit! Va pup dulce pe cioculete!

Rowena e un scump foc...si ce daca e timid e mai dulce asa.pupam cioculetele.

Max-aratinga nanday

3,604

Denisa multumim mult, esti o draguta ca intotdeauna! Si Paco e un scump, am prins drag de el de cand v-am gasit pe forum, si asta era inainte sa mi-l iau pe Coco al meu. Ai un baiat frumos, bland, destept pe care il iubesti si care iti arata asa cum stie ca te iubeste si el. Ce ne putem dori mai mult? Fiintele acestea inocente, frumoase si curate ne umplu inima si viata de iubire neconditionata!
Mai vrem poze!
Pupam cioculetele dulci!

3,605

rowena wrote:

Denisa multumim mult, esti o draguta ca intotdeauna! Si Paco e un scump, am prins drag de el de cand v-am gasit pe forum, si asta era inainte sa mi-l iau pe Coco al meu. Ai un baiat frumos, bland, destept pe care il iubesti si care iti arata asa cum stie ca te iubeste si el. Ce ne putem dori mai mult? Fiintele acestea inocente, frumoase si curate ne umplu inima si viata de iubire neconditionata!
Mai vrem poze!
Pupam cioculetele dulci!

promit maine special pentru tine o sesiune foto.te pup

Max-aratinga nanday

3,606

andrusca eu zic sa incerce si sotul tau sa se imprieteneasca... probabil din cauza aceasta te ciupeste ca nu-l poate ciupi pe el si tu esti mai aproape tongue
Eu am avut un perus acum 10 ani care s-a atasat foarte tare de mine ... la inceput ma ciupea intr-una si il loveam pe cioc cu unghia, nu tare doar ca sa-si dea seama ca nu e bine ce face, si s-a dezvatat destul de repede. Alexul meu inca nu m-a muscat dar nu mi-as dori. Ciupitul perusului era dureros dar atunci al Alexului care are un cioc mult mai mare si mai puternic.
:malex:

3,607

andrusca si eu tot asa am procedat cu perusul, ca si Carlo. Si la mine a dat rezultate cu cel mic. Cat priveste pe Micul Alexandru, nu stiu ce sa-ti spun, exista posibilitatea sa functioneze aceeasi metoda dar exista si pericolul sa se enerveze si sa te ciupeasca mai tare. Daca este sub varsta de 2 ani s-ar putea sa fie in perioada de adolescenta (exista si la ei!) cand sunt mai rautaciosi. Dupa ce iese din aceasta perioada se va mai imblanzi si nu va mai musca asa. E bine sa procedezi asa cum ai zis, sa spui "au, o doare pe mama, nu mai face asa" am inteles ca a dat roade la alti posesori de Micul Alexander. Eu din proprie experienta nu stiu sa-ti spun pt ca al meu, din fericire, nu musca.  :malex:

3,608

andrusca si eu am aceiasi problema!uneori musca tot ce prinde cand este liber,si daca vine pe mana sa stea la un moment dat incepe sa ma ciupseasca de piele!eu efectiv il cert,ii zic:nu ai voie sau au ma doare!pare o comada pentru un caine dar de multe ori la mine a functionat la Rio!asea cum a zis si rowena,din cate am mai citit si eu atata Rio al meu cat si Micul Alex al tau se comporta ca un adolescent!al meu sigura face din curiozitate pt ca asea cum am zis se duce si verifica tot ce poate:mouse,zboara cu furculita peirn camera si dupa aia ii da drumul,ciupeste marginea unui pahar si exemple sunt multe!RABDARE este raspunsul meu !

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

3,609

Special pentru rowena sedinta foto paco.te pup

Max-aratinga nanday

3,610

denisa82 wrote:

Special pentru rowena sedinta foto paco.te pup

Paco cat esti tu de dulce si de dragalas! Are mami cu ce sa se mandreasca, te-ai facut asa un barbatel frumos si distins ca o sa faci victime, o sa moara fetitele dupa tine! Te pupam pe cioculetul tau rosu si o pupam si pe mami a ta care te iubeste atat de mult!
Rowena si Coco :malex:

3,611

Multumesc pentru raspuns. Cam ce spuneti voi am incercat deja si nu prea da roade nimic. Am in continuare rabdare cu el pentru ca il iubesc tare mult. Imi pare rau ca nu pot sa-l pup si sa-l mangai, dar probabil vom ajunge si acolo.

3,612

andrusca wrote:

Multumesc pentru raspuns. Cam ce spuneti voi am incercat deja si nu prea da roade nimic. Am in continuare rabdare cu el pentru ca il iubesc tare mult. Imi pare rau ca nu pot sa-l pup si sa-l mangai, dar probabil vom ajunge si acolo.

Daca te ajuta in exercitiul rabdarii, sa stii ca nu esti singura in situatia de a nu-l putea atinge. Si eu imi doresc atat de mult sa il mangai si sa-l pup, dar se pare ca mai avem de depus munca de convingere. Cel putin al tau vine la tine, al meu inca nu are curaj. Se vede ca ar vrea, dar frica nu il lasa. Dar perseveram, nu? Sunt micutii mostri pe care ii iubim, le acceptam felul de a fi si ii asteptam sa progreseze in ritmul lor in relatia cu noi. Trebuie dor sa gasim cheia inimii lor curate si frumoase.
Pupum cioculetele :malex:

3,613

Buna tuturor!am revenit cu noi poze facute in aceasta seara!Dupa ce am facut o baitza pe cinste,ne-am uscat si am stat si la o sedinta foto!suntem putin zgribuliti dar sper sa va placa!acum penajul este mai curat si mai alb!va pup

3,614

Ai o frumusetze,Andreea,sa-ti traiasca.Pupici  :pup:  :malex:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,615

andre3e3a wrote:

Buna tuturor!am revenit cu noi poze facute in aceasta seara!Dupa ce am facut o baitza pe cinste,ne-am uscat si am stat si la o sedinta foto!suntem putin zgribuliti dar sper sa va placa!acum penajul este mai curat si mai alb!va pup

E o frumusete!sa-ti traiasca si sa-l pupi din partea noastra

Max-aratinga nanday

3,616

andre3e3a wrote:

Rio esti o frumusete dulce si imaculata! Pupici de la Coco :pup:  :malex:

3,617

Va multumim tuturor de aprecieri!si noi va pupam :pup:

3,618

fata si profil smile ,pe umarul meu sta galusca ,mai mai sa-mi incerce telefonul cu ciocul.Ne formam un guleras frumos.va pup

Max-aratinga nanday

3,619

foarte frumos

3,620 (edited by Latifa 20-02-2012 21:37)

denisa82 wrote:

fata si profil smile ,pe umarul meu sta galusca ,mai mai sa-mi incerce telefonul cu ciocul.Ne formam un guleras frumos.va pup

Paco te pupam scumpete mica si frumosa! :pup:  :malex:

3,621

rowena wrote:
denisa82 wrote:

Paco te pupam scumpete mica si frumosa! :pup:  :malex:

Multumim.va pupam

Max-aratinga nanday

3,622

Ce bun e ardeiul gras! Si cand ma gandesc cate ocazii am pierdut cand se ruga mama de mine sa gust macar putin si eu nu voiam sa ma ating de el pentru ca nu stiam ce este .....
Va pup pe cioculete!  :malex:

3,623

salut.am si eu nevoie de un sfat din partea voastra...
vreau sa imi iau si eu un micul alex.am fost la piata si am vazut unul albastru(are culoare pe care o vreau eu) vanzatoarea mi-a spus ca il are din luna octombrie - noiembrie(are in jur de 6 luni)mi-a mai spus ca este un baietel(mi-a aratat gulerasul de culoare albastru aprins).eu as fi vrut sa imi cumpar un pui,care sa aibe maxim 2 luni,(am sanse sa gasesc,vanzatoarea mi-a spus ca nu am sanse sa gasesc pentru ca ei nu fac pui in perioada de iarna).daca imi puteti spune unde sa ma duc sa iau un mic alex in bucuresti(undeva unde sa gasesc si seriozitate)
MULTUMESC! :*

3,624

uncens0red wrote:

vreau sa imi iau si eu un micul alex.am fost la piata si am vazut unul albastru(are culoare pe care o vreau eu) vanzatoarea mi-a spus ca il are din luna octombrie - noiembrie(are in jur de 6 luni)mi-a mai spus ca este un baietel(mi-a aratat gulerasul de culoare albastru aprins).eu as fi vrut sa imi cumpar un pui,care sa aibe maxim 2 luni,(am sanse sa gasesc,vanzatoarea mi-a spus ca nu am sanse sa gasesc pentru ca ei nu fac pui in perioada de iarna).daca imi puteti spune unde sa ma duc sa iau un mic alex in bucuresti(undeva unde sa gasesc si seriozitate)

Vanzatoarea cu care ai vorbit ori nu stie, ori pur si simplu voia sa vanda. La Micul Alexander albastru gulerul nu este albastru aprins este tot negru. E posibil ca acel papagal sa fie o fetita, dar asta n-ar trebui sa fie o problema. Si fetitele se pot imblanzi si de asemenea pot vorbi la fel ca si baietii. Nu ai de ce sa fii suparat daca vei avea o fetita si nu un baietel. Cat priveste perioada in care ei fac pui, iar nu e prea bine informata vanzatoarea. Micul Alexander face pui iarna. Cam prin luna mai vei gasi puiuti intarcati. In Bucuresti eu stiu 2 crescatori, pe dl. Balanoiu care sta undeva pe la Carrefour Colentina si inca un baiat din Rahova.

3,625

rowena wrote:
uncens0red wrote:

Vanzatoarea cu care ai vorbit ori nu stie, ori pur si simplu voia sa vanda. La Micul Alexander albastru gulerul nu este albastru aprins este tot negru. E posibil ca acel papagal sa fie o fetita, dar asta n-ar trebui sa fie o problema. Si fetitele se pot imblanzi si de asemenea pot vorbi la fel ca si baietii. Nu ai de ce sa fii suparat daca vei avea o fetita si nu un baietel. Cat priveste perioada in care ei fac pui, iar nu e prea bine informata vanzatoarea. Micul Alexander face pui iarna. Cam prin luna mai vei gasi puiuti intarcati. In Bucuresti eu stiu 2 crescatori, pe dl. Balanoiu care sta undeva pe la Carrefour Colentina si inca un baiat din Rahova.

daca ai putea sa imi spui mai multe despre baiatul din rahova sa vorbesc cu el,poate este mai serios  si imi da ceea ce imi doresc (mai ales ca eu stau in rahova. smile

Adaugat: 23-02-2012 23:36

super tare filmuletil :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0H1zckc9EvM&feature=BFa&list=PL2459894ED28A0C3E&lf=results_main&index=52[/youtube]

apropo rowena  micul alex p care l-am vazut la piata avea cerculetul foarte putin vizibil sub cioc era un albastru putin inchis si in spate era de un albastru aprins...si a spus ca o sa se innegreasca dupa ce se maturizeaza.a spus ca femelele nu au un astfel de cerc in jurul gatului.