10,651

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

ancas wrote:

Hello!! Am fost la veterinar, acum am ajuns acasa...cu vesti nu prea bune :cry:  :cry:  :cry: .
Mi-a dat medicamente pentru ea i le-am preparat si i le-am dat in cioc cu siringa. Mi-a spus ca spera sa isi revina desii nu-mi da serante prea mari daca nu a mancat si nu a baut apa de atat timp :cry:  :cry:  :cry:
A ramas fara codita sad  sad  sad dupa o indelunga incercare de prindere si dupa ce m-am chiunuit sa-i bag in cioc medicamente...II mai creste la loc coditza?? Asta bineinteles daca isi revine din starea in care se afla :cry:  :cry:
Mi-e asa mila de ea sad

saracuta :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: ..sper sa se faca bine ciar daca farmacista a spus ca nu ai mai da sanse :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,652

misterfoca wrote:

Auziti e bine sa-i dau papagalui meu bronchipur de la sera,ca s-ar putea sa fie infundat.Adica sunt aproape sigur,cateodata se mai scarpina l nasuc

Da, poti sa-i dai. Nu poate sa-i faca decat bine.

Roro esti parte din sufletul meu!

10,653

ancas wrote:

Hello!! Am fost la veterinar, acum am ajuns acasa...cu vesti nu prea bune :cry:  :cry:  :cry: .
Mi-a dat medicamente pentru ea i le-am preparat si i le-am dat in cioc cu siringa. Mi-a spus ca spera sa isi revina desii nu-mi da serante prea mari daca nu a mancat si nu a baut apa de atat timp :cry:  :cry:  :cry:
A ramas fara codita sad  sad  sad dupa o indelunga incercare de prindere si dupa ce m-am chiunuit sa-i bag in cioc medicamente...II mai creste la loc coditza?? Asta bineinteles daca isi revine din starea in care se afla :cry:  :cry:
Mi-e asa mila de ea sad

Offf, sper sa fie bine pana la urma si sa se vindece. In privinta coditei, o sa creasca, numai ca poate sa aiba ceva dificultati la zbor hmm .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,654

Ancas, ce mai face movulica ta?   :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,655

anny momentan sta cumintzica, mai devreme i-am facut baitza la funduletz sad  sad
Azi a fost putzin agitata s-a tot catarat prin colivie...
Problema acuma e ca nu mai face caca big_smile Parca tot vrea sa fac si nimic sad
A mancat cateva semintze asa mai de-a fortza. Sper ca medicamentele date de doamna doctor sa-si face efectul sad
Nu am mai lasat-o afara din colivie, mi-e tema cum a ramas fara coditza si e mai sa stea decat sa se forteze sa zboare dupa tot ce i se intampla...
Mai  vedem cum reactioneaza maine
Multumesc pentru interes :hug:  :hug:
Nopate buna va doresc :nb:  :nb:

10,656

Noapte buna si tie si cioculetelor tale  :perusi: . Sigur se va face bine movulica cea mica :heart:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,657

Ancas, las-o la carcera si nu ii da drumu'  pana se rezolva, asigura-i 8 ore de somn si liniste. Nu este timpul sa socializezi cu ea.

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,658

Offf pasaroiu' meu nu stiu ce are azi toata ziua l-am auzit cum respira!!! neutral
stranuta des si am impresia ca e inceput de diaree!!! :cry:  :cry:

10,659 (edited by anny1997 10-02-2012 12:52)

valibv wrote:

Offf pasaroiu' meu nu stiu ce are azi toata ziua l-am auzit cum respira!!! neutral
stranuta des si am impresia ca e inceput de diaree!!! :cry:  :cry:

Incearca sa aerisesti camera unde tii perusul foarte bine, poate stranuta si respira greu din cauza prafului, dezinfecteaza-i cusca si toate accesoriile. :k:

Ancas, ce vesti mai ai ?  :pls:

10,660

vand colivie! latime 30cm lungime 40cm inaltime55-60cm!
Pret 80 de lei! Am dat pe ea 120! acuma 3 saptamani
Sunt din Brasov!
Ma puteti contacta la nr de telefon 0747120231!
Sau pe mess vali1992bv@yahoo.com

10,661

valibv wrote:

Sunt din Brasov!

Si unde o sa tii perusul ? afara?  :idee: sau ai alta colivie?

10,662

anny1997 wrote:
valibv wrote:

Sunt din Brasov!

Am alta colivie!!!
In colivia in care am tinut zebrutele!!
Mi-au murit zebrutele dupa 8 ani!!

10,663

valibv wrote:
anny1997 wrote:
valibv wrote:

Sunt din Brasov!

Am alta colivie!!!
In colivia in care am tinut zebrutele!!
Mi-au murit zebrutele dupa 8 ani!!

Imi pare rau pentru zebrute  sad

10,664

cu ce pot dezinfecta colivia?

10,665

Eu am citit o carte despre papagali si spune ca solutia dezinfectanta trebuie recomandata de veterinar...numele solutiei este sol Vyrcon, veterinarul vă va da detalii in legatura cu dozele si diluatiile respective.

Cartea pe care am citit-o se numeste CRESCATORIA de papagali...este buna si daca ai doar 1-2 papagali...in ea am gasit foarte multe informatii.

:sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

10,666

gilbertmelki wrote:

Eu am citit o carte despre papagali si spune ca solutia dezinfectanta trebuie recomandata de veterinar...numele solutiei este sol Vyrcon, veterinarul vă va da detalii in legatura cu dozele si diluatiile respective.

Cartea pe care am citit-o se numeste CRESCATORIA de papagali...este buna si daca ai doar 1-2 papagali...in ea am gasit foarte multe informatii.

De unde ai luat cartea?

10,667

Eu imi dezinfectez coliviile cu apa clocotita si pe urma cu spirt... le las sa se usuce bine bine si gata .... nu am avut probleme pana acum ....

10,668

valibv imi pare rau pentru zebrutze sad  sad
Azi sunt putzin fericita...fetitza mea desi azi m-am cam chinuit sa-i dau medicamentele a papat cateva boabe si se agita foarte tare prin colivie :perusi:  :perusi: . Inca stam prost la capitolul caca, ca inca nu face sau face verde sa alb cu urina.
Spera  :pls:  :pls: sa-si revina zilele astea sa o pot lasa afara si sa o bag cu Roger in colivie. :heart:  :heart:

10,669

se  va face bine :pup: ai mare grija de ia:x>:d< :perusi:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,670

ancas wrote:

Azi sunt putzin fericita...fetitza mea desi azi m-am cam chinuit sa-i dau medicamentele a papat cateva boabe si se agita foarte tare prin colivie :perusi:  :perusi: . Inca stam prost la capitolul caca, ca inca nu face sau face verde sa alb cu urina.
Spera  :pls:  :pls: sa-si revina zilele astea sa o pot lasa afara si sa o bag cu Roger in colivie. :heart:  :heart:

Multa sanatate!!! :pup:

10,671

ancas wrote:

Pupam fetita si avem mare incredere ca se va face bine! Il pupam si pe Roger, bineinteles!

Roro esti parte din sufletul meu!

10,672

Am fost in 5 pet-shopuri si o farmacie veterinara dar din pacate nu avea nimeni bonchipur de la sera .Ce alt medicament imi recomandati pt perusulmeu,pt ca ,cred ca e infundat,adica sunt mai mult decat sigur,ca l-am vazut ca se mai scarpina la nasuc

10,673

valibv wrote:
gilbertmelki wrote:

Eu am citit o carte despre papagali si spune ca solutia dezinfectanta trebuie recomandata de veterinar...numele solutiei este sol Vyrcon, veterinarul v? va da detalii in legatura cu dozele si diluatiile respective.

De unde ai luat cartea?

Cartea am comandat-o pe net...:D  daca ii scri numele o sa o gasesti ..e foarte ieftina  (10 lei)

Adaugat: 10-02-2012 20:30

aleku wrote:

Eu imi dezinfectez coliviile cu apa clocotita si pe urma cu spirt... le las sa se usuce bine bine si gata .... nu am avut probleme pana acum ....

Si ideea asta e buna, cu apa fiarta wink dar din cand in cand e bine sa folosesi si dezinfectant wink

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

10,674

eu dezinfectez colivia cu apa calda:))..adika numai cu apa calda o spal..k pe iarn asta:)) :perusi:

10,675 (edited by anny1997 10-02-2012 21:15)

valibv wrote:

cu ce pot dezinfecta colivia?

Lui Rocco ii dezinfecteaza colivia mama, cu apa fierbinte si clor ( am cumparat eu clor ca mama nu foloseste la masina de spalat si am dat 5 lei pe el wink ). 3 parti apa si o parte clor, apoi clatesti cusca foarte foarte bine.  :k: Si dupa ii dau eu cu un disc demachiant si spirt pe gratiile coliviei.  smile