10,576

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Bucuresti

10,577

Prea departe;cei pe care ii stiu eu sunt de langa mine.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,578

misterfoca wrote:

Salut,am si eu o problema cu papagalul.Papagalul meu noapte mai este infundat ceva de genu nu stiu cum sa va explic scoat niste sunete ciudate din nasu(cred),Faza e ca ziua nu are nimic,e voios,canta ,mananca ,se joace nu arata semne ca ar fi bolnad,doar in noapte scoate aceste sunete,ar fi putea fi infundat.
Astept si eu niste pareri

Si acum parca scoate sunete alea dar mai incet,dar totusi tot vioi e

10,579

Daca facea acele zgomote si ziua...puteam spune ca e raceala...dar din moment ce face doar noaptea...su stiu ce sa zic.
Sper sa fie ok bafta! :sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

10,580

Nu cred ca e nimic grav. Urmareste-l si daca apare vreo schimbare sa ne spui. Mult noroc !  :perusi:

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,581

De ieri un nou membru in familia noastra. Inca nu stiu daca voi pastra numele de la cealalta fetita sau i pun altul. Asa aratam noi...e micutza si frumoasa, sa speram ca se va acomoda cu noi si cu Roger. Vroia sa faca nani si i-am facut poze big_smile  big_smile
Si e putzin mov smile  smile
V-am mai pus mai demult cateva poze cu un perus. Va pun si acum altele sa va dati cu parerea deoarece i s-a cam schimbat culoarea si de cateav zile are un nou sau o noua partenera...Asta imi spuneti voi smile  smile
Si bineinteles in ultimele poze vi-l pun pe Roger al meu :heart:  :heart:  :perusi:  :perusi:  :perusi:

10,582

Foarte frumosi ! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei !

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,583

e foarte frumoasa :heart: sa-ti traiasca :hug:  :sanatate:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,584

ancas wrote:

De ieri un nou membru in familia noastra. Inca nu stiu daca voi pastra numele de la cealalta fetita sau i pun altul. Asa aratam noi...e micutza si frumoasa, sa speram ca se va acomoda cu noi si cu Roger. Vroia sa faca nani si i-am facut poze big_smile  big_smile
V-am mai pus mai demult cateva poze cu un perus. Va pun si acum altele sa va dati cu parerea deoarece i s-a cam schimbat culoarea si de cateav zile are un nou sau o noua partenera...Asta imi spuneti voi smile  smile
Si bineinteles in ultimele poze vi-l pun pe Roger al meu :heart:  :heart:  :perusi:  :perusi:  :perusi:

sa iti traiasca, dar cred ca ar fi trebuit sa il tii in carantina vreo 2 saptamani ca nu cumva sa aiba vreo boala si sa il imbolnaveasca si pe celalalt

10,585

Ieri a facut doar o data sunetele alea,poate a mai facut cand am fost eu plecat,nu cred ca e racit, ca e nebun ,se joace toata ziua:Xmananca n-are probleme ,

Chiar acum face acele sunete

10,586

Dar nu sunt femele amandoua?  :wow:

10,587

Te referi la cel albastru si la cel galben?? Nu stiu ce sa zic...de aceea v-am intrebat. Sa va dati cu parerea :perusi:  :perusi:  :perusi:

10,588

eu zic ca ese mascul wink

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,589

nu sunt 3 perusi diferiti in imagini ?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,590

lui coco i-a aparut un fel de crusta alba in jurul narilor ce credeti ca poate fi?

10,591 (edited by Iusty 07-02-2012 15:17)

Femelele, cand sunt pui, au ceromul cu alb si cu albastru, cand sunt adulte, au ceromul roz spre maro. La masculi, cand sunt pui, au ceromul roz cu nuante de mov, cand sunt mari albastru.

Adaugat: 07-02-2012 15:07

mihaela97 wrote:

lui coco i-a aparut un fel de crusta alba in jurul narilor ce credeti ca poate fi?

Nu se vede prea bine in poze ceromul hmm  ..nu-mi dau seama.

Adaugat: 07-02-2012 15:07

ancas wrote:

Dupa parerea mea, in a 5-a si a 6-a poza sunt doi masculi pui. Cel albastru este foarte tanar. In primele 4 poze este o femela.
Sunt tare dragalasi toti, sa-ti traiasca :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,592

misterfoca wrote:

Salut,am si eu o problema cu papagalul.Papagalul meu noapte mai este infundat ceva de genu nu stiu cum sa va explic scoat niste sunete ciudate din nasu(cred),Faza e ca ziua nu are nimic,e voios,canta ,mananca ,se joace nu arata semne ca ar fi bolnad,doar in noapte scoate aceste sunete,ar fi putea fi infundat.
Astept si eu niste pareri

Vad ca mai scoate sunetel alea alea si ziua dar rar

10,593

Iusty wrote:

Femelele, cand sunt pui, au ceromul cu alb si cu albastru, cand sunt adulte, au ceromul roz spre maro. La masculi, cand sunt pui, am ceromul roz cu nuante de mov, cand sunt mari albastru.

Asa este...numai ca eu m-am incurcat  :rusine:  Scuzati wink

Daca ma uit eu mai bine la poze...par a fi 3 perusi...asa cum zice si mereana28  :bravo:

10,594

Da sunt 3 perusi in primele 4 poze e fititza mea cea cu mov pe care o am de ieri in loc la cea verde. Si ceilalti 2 sunt impreuna de cateva zile dar nu stiu ce sunt fiecare, cel cu albastru parea baiat cand a fost luat doar ca i s-a schimbat putzin culoarea si am zis ca sa intreb ce parere aveti despre nasucul lui acuma. Dar cea sau cel galben va las sa va dati cu parerea hmm  hmm  hmm
Voi ce ziceti sa fac cu numele fetitei mele?? Pe cea verde o chema Misha dar pe acesta mov nu stiu daca sa o cheme tot asa sau sa-i schimb numele...habar nu am. Momentan eu i zica pitica big_smile  big_smile
Pitica mea abia a mancat acum de 5 minute :ok:  :ok: . De ieri nu a mancat nimic si m-am speriat sa nu pateasca ceva sad
Trebuia sa va mai pun poze cu Roger baiatul meu dar am uitat de ele.. asa ca ma revansez acuma

10,595

Ce medicament sa-i iau perusului meu ca,cred ca e infundat

10,596

misterfoca wrote:

Ce medicament sa-i iau perusului meu ca,cred ca e infundat

Da-i Bronchipur de la Sera, se gaseste atat in pet-shop cat si in farmaciile veterinare.

Roro esti parte din sufletul meu!

10,597

mihaela97 wrote:

De ce il tii in poze pe coco asa strans in mana ?  sad
Nu se vede ca ar avea ceva la nasuc in poze, dar daca e bolnavior ar sta mai tacut decat inainte si nu ar nici pofta de mancare. Mai bine te duci la veterinar si iti spune concret daca are ceva sau nu wink

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,598

parerea mea e ca cea mov e fetita , iar ceilalti doi baietei  big_smile

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,599

Da..perusul din primele poze e fetita 100%. Are ceromul alb cu albastru si e pui.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,600

mihaela97 wrote:

Nu pare sa fie nimic in neregula cu el.

ancas, puisorul foarte mic si albastru e sigur baietel, de cel galben am oarecare dubii, dar inclin sa cred ca e tot baietel.

Roro esti parte din sufletul meu!