10,551

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

perusii fac urina si separat de fecale
?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,552

valibv, de asemenea sa nu faci miscari bruste caci se vor speria si se vor indeparta de mana..

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,553

Nu, nu fac urina separat de fecale.  :floare:

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,554 (edited by Iusty 06-02-2012 16:22)

mereana28 wrote:

perusii fac urina si separat de fecale
?

Daca fecalele sunt lichide inseamna ca au diaree. Ca tratament poti folosi Diropur pe care-l gasesti in general in pet-shop-uri sau la farmacia veterina. Ceva mai rapid in caz ca nu ai Diropur, le poti da putin orez fiert.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

10,555

pai nu au diaree , fecalele sunt solide , dar in timp ce tineam pe mana m-am trezit cu pipi cald pe deget  :wow:

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
*(Stefi)

10,556

si coco papa din manuta :heart: .. :perusi:  :perus:  :succes:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,557

mereana28 wrote:

pai nu au diaree , fecalele sunt solide , dar in timp ce tineam pe mana m-am trezit cu pipi cald pe deget  :wow:

cand se pregatesc sa isi ia zborul se poate sa isi elibereze o cantitate de lichid, care i-ar ingreuna. poate despre asta e vorba

10,558

Foarte frumos., sa-ti traiasca !

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,559

multumesc la feli smile

Am observat ca coco  a inceput sa naparleasca..trebuie sa ai dau vitamine ceva?
:perus:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,560

Exista vitamine in comert speciale pt perioada de naparlire. Eu folosesc din acelea de la Vitakraft cu care le suplimentezi meiul :k:

Iusti

10,561

dany01 wrote:

Perusul e foarte bland, de cand l-am luat in cca 1-2 saptamani s-a familiarizat cu mine implicit cu membrii familiei, doar ca nu a avut curajul sa manance din palma. Vali, incearca sa tii mana intinsa cat mai aproape de el si incet incet o sa vina. Ai nevoie de multa rabdare si afectiune !   :k:  :k:

Doar pe deget vine. sta pe deget nimik mai mult smile)

10,562 (edited by Iusty 06-02-2012 17:29)

Pun si eu cateva poze cu perusii mei :hihi: .
In a 3-a poza e Cipy.
In a 4-a poza e Popica (singura mea perusica)
In a 5-a poza e Piciu (mezinul familiei)
:heart:
Scuzati calitatea pozelor..le-am facut cu telefonul mobil sad .

Iusti

10,563

iusty , aceiasi pozitie pe care o are popica ta in a 6a poza , o are si gogosica mea , asa stau femelele? ma uitam la ea astaza , nu avea stare , a ros perdeaua , zidul , dar apoi lua pozitia aceia , oare de ce?

*(Stefi)

10,564

Stefi, nu stiu ce sa zic..si a mea e la fel smile ..e foarte energica, nu sta locului..dar dupa ce mananca trece la siesta..se infoaie si cron?ane din ciocule?.

Adaugat: 06-02-2012 17:47

Sau te refereai la cel din dreapta, cel cu albastru inchis hmm ?

Iusti

10,565

Iusty wrote:

Exista vitamine in comert speciale pt perioada de naparlire. Eu folosesc din acelea de la Vitakraft cu care le suplimentezi meiul :k:

coco are mancare ola:D si are vitamine in ia dar nu stiu sigur daca sunt de care zici tu:D

10,566

ma refeream la Popica , la femela

*(Stefi)

10,567

Eu folosesc din acestea.

Iusti

10,568

Asa mi-am adus si eu din Romania

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,569

Iusty wrote:

Eu folosesc din acestea.

La mine nu se gaseste mancare deasta:))..la mine nici perusi nu vor sa aduca:)).c fac galagie :hihi:

10,570

eu pentru penaj sunt foarte multumit de asta

http://fl1.shopmania.org/files/p/ro/m/130/jbl-papageno-50-ml~6062130.jpg

si le mai dau si eu din cand in cand seminte vitaminizate pentru penaj de alea de la vitakraft

Inca nu am folosit asa ceva, se observa vre-o schimbare?? Mentionez ca nu am avut probleme cu penajul de cand l-am luat. Ce imi recomandati ?  :perus:

asta vara l-am folosit cu succes pe nimfe. am fost plecat cateva sapt, si cand m-am intors sarcele nici nu mai puteau zbura ca nu mai aveau penele alea lungi de zbor. Nici cele din coada nu le aveau pe toate...

In 2 saptamani zburau fara probleme cu acele picaturi.

10,571

Iusty wrote:

Eu folosesc din acestea.

Si eu sunt foarte bune!!!

10,572

auziti puiutul meu e in perioada de naparlire ,e normal de mai stranute de la puf nu?

10,573

Iusty ne-a fost dor de piticutzi.  :heart:
Da,e normal sa stranute pentru ca se curata si ei au acel praf alb,se observa cand se scutura.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,574

sti vreo crescatorie buna?

10,575

Da,numai ca nu stiu de unde esti.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: