Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
perusii fac urina si separat de fecale
?
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
?
Nu, nu fac urina separat de fecale. :floare:
?
Daca fecalele sunt lichide inseamna ca au diaree. Ca tratament poti folosi Diropur pe care-l gasesti in general in pet-shop-uri sau la farmacia veterina. Ceva mai rapid in caz ca nu ai Diropur, le poti da putin orez fiert.
pai nu au diaree , fecalele sunt solide , dar in timp ce tineam pe mana m-am trezit cu pipi cald pe deget :wow:
si coco papa din manuta :heart: .. :perusi: :perus: :succes:
pai nu au diaree , fecalele sunt solide , dar in timp ce tineam pe mana m-am trezit cu pipi cald pe deget :wow:
cand se pregatesc sa isi ia zborul se poate sa isi elibereze o cantitate de lichid, care i-ar ingreuna. poate despre asta e vorba
Foarte frumos., sa-ti traiasca !
multumesc la feli
Am observat ca coco a inceput sa naparleasca..trebuie sa ai dau vitamine ceva?
:perus:
Perusul e foarte bland, de cand l-am luat in cca 1-2 saptamani s-a familiarizat cu mine implicit cu membrii familiei, doar ca nu a avut curajul sa manance din palma. Vali, incearca sa tii mana intinsa cat mai aproape de el si incet incet o sa vina. Ai nevoie de multa rabdare si afectiune ! :k: :k:
Doar pe deget vine. sta pe deget nimik mai mult )
Pun si eu cateva poze cu perusii mei :hihi: .
In a 3-a poza e Cipy.
In a 4-a poza e Popica (singura mea perusica)
In a 5-a poza e Piciu (mezinul familiei)
:heart:
Scuzati calitatea pozelor..le-am facut cu telefonul mobil .
iusty , aceiasi pozitie pe care o are popica ta in a 6a poza , o are si gogosica mea , asa stau femelele? ma uitam la ea astaza , nu avea stare , a ros perdeaua , zidul , dar apoi lua pozitia aceia , oare de ce?
Stefi, nu stiu ce sa zic..si a mea e la fel ..e foarte energica, nu sta locului..dar dupa ce mananca trece la siesta..se infoaie si cron?ane din ciocule?.
Adaugat: 06-02-2012 17:47
Sau te refereai la cel din dreapta, cel cu albastru inchis ?
Exista vitamine in comert speciale pt perioada de naparlire. Eu folosesc din acelea de la Vitakraft cu care le suplimentezi meiul :k:
coco are mancare ola:D si are vitamine in ia dar nu stiu sigur daca sunt de care zici tu:D
ma refeream la Popica , la femela
Asa mi-am adus si eu din Romania
Eu folosesc din acestea.
La mine nu se gaseste mancare deasta:))..la mine nici perusi nu vor sa aduca:)).c fac galagie :hihi:
eu pentru penaj sunt foarte multumit de asta
si le mai dau si eu din cand in cand seminte vitaminizate pentru penaj de alea de la vitakraft
Inca nu am folosit asa ceva, se observa vre-o schimbare?? Mentionez ca nu am avut probleme cu penajul de cand l-am luat. Ce imi recomandati ? :perus:
asta vara l-am folosit cu succes pe nimfe. am fost plecat cateva sapt, si cand m-am intors sarcele nici nu mai puteau zbura ca nu mai aveau penele alea lungi de zbor. Nici cele din coada nu le aveau pe toate...
In 2 saptamani zburau fara probleme cu acele picaturi.
Eu folosesc din acestea.
Si eu sunt foarte bune!!!
auziti puiutul meu e in perioada de naparlire ,e normal de mai stranute de la puf nu?
Iusty ne-a fost dor de piticutzi. :heart:
Da,e normal sa stranute pentru ca se curata si ei au acel praf alb,se observa cand se scutura.
sti vreo crescatorie buna?
Da,numai ca nu stiu de unde esti.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus