10,526

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Multumesc. Al meu are ciocul zgariat si ma tem sa nu fie inceput de raie.. o sa-l separ in alta colivie. Se gaseste si la farmaciile pentru oameni? Maine o sa merg sa intreb.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,527 (edited by Iusty 05-02-2012 13:30)

Desigur, eu de la o farmacie umana am luat big_smile . Si ai grija cand il iei pe micut in mana, sa nu-l strangi. Si s-ar putea sa te muste :hihi: ..daca e poti sa folosesti o manusa.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

10,528

eehhh.. eu am mai citit ca pot sa-l dau si cu ulei .. si l-am mai luat in mana big_smile is obisnuita cu ciupitu big_smile app cat ai dat pe medicamnet?

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

10,529 (edited by Iusty 05-02-2012 13:58)

Nu mai stiu exact, dar in orice caz, n-am dat mai mult de 10 lei hmm .
Nu ai o poza cu ciocul perusului tau? Poate asa ne dam seama daca e raie sau o simpla zgarietura.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

10,530

Nu am.. am mai incercat sa-i fac dar nu sta si nici nu se vede bine.. oricum am vazut pe net ca erau poze cum apare la inceput de raie si la cioc si la nasuc are ca in poze..
O sa-i separ maine si ma duc la farmacie ca azi e inchis si nu ma simt chiar bine acum..

-Marina-

10,531

are ceva daca coco papagalul  meu roade galeria?..este facuta din lemn de brad:D..si imi e sa nu fie toxic :perus:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,532

si puii mei rod galeria    neutral  are ceva?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,533

ce e aia galerie ? smile)))

10,534

chestia de lemn sau metal  de care se agata perdeaua  smile

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,535

Pai si ai mei o rod  smile

-Marina-

10,536

draperie smile

10,537

La fel si la mine, nmai aschii pe jos, mai ales femela roade. Sper sa nu apuce sa roada si dulapurile  :hihi:
La mine avantajul e ca nu e lacuita galeria

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

10,538

galeria mea are numai urme de ciocuri pe ia:))

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,539

Si ai mei rod galeria hmm ...dar pana acum nu au patit nimic.

Iusti

10,540

Putin probabil sa se imbolnaveasca de la galerie. Daca este din brad, nu cred ca are rasina pe el pt. ca fost prelucrat.

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,541

Salut,am si eu o problema cu papagalul.Papagalul meu noapte mai este infundat ceva de genu nu stiu cum sa va explic scoat niste sunete ciudate din nasu(cred),Faza e ca ziua nu are nimic,e voios,canta ,mananca ,se joace nu arata semne ca ar fi bolnad,doar in noapte scoate aceste sunete,ar fi putea fi infundat.
Astept si eu niste pareri

10,542

o prietena dea mea are un papagal care sforaie cand doarme//poate ca si al tau sforaie:) :perusi:

10,543

Pasarile cu sigurantza nu sforaie;probabil respira mai greu,posibil sa fie racit si asta e una din cauze.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,544

Verifica-i narile, daca nu are nimic e bine. Perusii fac anumite sunete cand dorm, in plus, daca zici ca ziua nu da semne de boala nu ai de ce sa iti faci griji ! Succes  :perus:  :perus:  :succes:

10,545 (edited by Iusty 06-02-2012 15:58)

Si ai mei fac din cand in cand asa noaptea hmm si ziua nu au nimic. Eu am banuit ca e un fel de sforait :hihi: ...ca de altfel nu sunt raciti..

Iusti

10,546

Inca un pas spre sufletul meu  :perus:

In sfarsit ! L-am convins ! smile

10,547

Asta-i o noutate.Ei pe ai mei nu i-am  auzit deloc zgomotosi la respiratie :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,548

dany01 wrote:

Inca un pas spre sufletul meu  :perus:

In sfarsit ! L-am convins ! smile

cum ai reusit sa inveti papagalu sa mananca din mana? :heart:

10,549 (edited by Iusty 06-02-2012 16:09)

dany01, bravo :bravo: ..asta e un pas inainte. Si eu i-am invatat pe ai mei tot asa..dar am avut nevoie de multa rabdare si timp. Stateam cu palma cu mancare in colivie si o ora, zile la rand, pana au avut curaj sa vina..apoi totul a fost din ce in ce mai usor big_smile .

Iusti

10,550

Perusul e foarte bland, de cand l-am luat in cca 1-2 saptamani s-a familiarizat cu mine implicit cu membrii familiei, doar ca nu a avut curajul sa manance din palma. Vali, incearca sa tii mana intinsa cat mai aproape de el si incet incet o sa vina. Ai nevoie de multa rabdare si afectiune !   :k:  :k: