10,476

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Eu cred ca face asa pentru ca vede tot ce e afara :-??  si vrea sa zboare sa fie liber...asta in caz ca face doar cand il pui tu al geam si nu tot timpu... parerea mea.
Pai din prostie l-am scapat  :cry: am vrut sa-l iau in mana cand era afara si mi-a scapat pe sub mana...... ufff :cry: ce rau imi pare  :cry:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,477 (edited by Latifa 02-02-2012 22:39)

sad( asha sa intamplat si cu cocuta :cry:

nhu...daca al las singur la geam nu face nimic..dar daca al tin si ai zis cocuta zbiara si o chiama:(( :cry:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,478

pai nu-l mai chinui si tu zicand "cocuta"

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

10,479

:cry: da dar eu nu vreu sa al chinui zicandui cocuta :perusi:  dar ami place sa vad ca o mai tine minte

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,480

adica iti place sa il chinui smile si tu cred ca esti trista cand iti aduci aminte de o persoana draga cara nu mai e langa tine

-Marina-

10,481

:cry: nhu imi place sal chinui dar asha mai uita de cinteza pe care o bate mereu.. mad  :perus:

10,482

mihaela97 wrote:

:cry: nhu imi place sal chinui dar asha mai uita de cinteza pe care o bate mereu.. mad  :perus:

si desi esti constienta ca o bate pe cinteza ii lasi impreuna ?!?!?! :furios:

10,483

mihaela97 wrote:

daca al dau afara la vara credeti ca o sa incerce sa plece dupa cocuta? :pup:

:wow: cum adica sa il dai afara ?nici acum nici la vara , nu e papagal care daca il dai afara sa nu zboare unde vedecu ochii ,  normal ca daca il dai afara ramai si fara el   :ironic: , ai putea sa il ajuti cumparadu-i  o  prietena , in nici un caz sa ii amintesti de cocuta, dar cred ca iti lipste si tie ... e tare dureros sa pierzi un papagal , eu as muri sa mi se intample asta

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,484

de ce nu-i separi?... sau eu stiu..

-Marina-

10,485

al dau afara in colivie:))

mereana28 wrote:
mihaela97 wrote:

daca al dau afara la vara credeti ca o sa incerce sa plece dupa cocuta? :pup:

:wow: cum adica sa il dai afara ?nici acum nici la vara , nu e papagal care daca il dai afara sa nu zboare unde vedecu ochii ,  normal ca daca il dai afara ramai si fara el   :ironic: , ai putea sa il ajuti cumparadu-i  o  prietena , in nici un caz sa ii amintesti de cocuta, dar cred ca iti lipste si tie ... e tare dureros sa pierzi un papagal , eu as muri sa mi se intample asta

normal ca imi lipseste :cry:  am plans dupa ia o sapt si ceva :cry: mai ales ca dupa plecarea ei coco nu mai era asha vioi..Mia fost teama ca o sa se inbolnaveasca si o sal pierd si pe el  :cry:

Adaugat: 02-02-2012 20:27

zucchina wrote:

de ce nu-i separi?... sau eu stiu..

..Am incercat dar chiraie si plange dupa ia.. :cry:  shi imi pare rau de el

10,486

Bettylici si Bubulici smile))

10,487

:pup: ce scumpi sunt :heart:

10,488

Multumesc. La cuib acolo se gigiuleau mariile lor, dar au facut un flash-mob pt poza smile)))=)))

10,489

aleku wrote:

Buna! In locul unde este montat cuibul ai taiat din gratii? :perusi:

10,490

nu nu smile asa e colivia, prevazuta cu portita acolo smile

10,491

mihaela97, cel mai bine si pentru tine, si pentru Coco si pentru cinteza, ar fi sa separi cele 2 pasari si sa-i iei mititelului un alt perus sau perusa. Indiferent daca e fata sau baiat, ei se inteleg foarte bine si daca sunt de acelasi sex, deci nu trebuie sa-ti faci probleme. Daca il iubesti, si eu cred ca da, nu mai vorbi cu el de Cocuta pt ca e o fiinta foarte sensibila care poate chiar muri de tristete. Iti spun asta din proprie experienta. M-am chinut o gramada sa-i redau pofta de viata baietelului meu dupa ce i-a murit perechea. Cateva zile doar manca putin, cat sa nu moara si statea si suferea in tacere, cu capul in pene pe betisorul din colivie, cat era ziua de mare. M-am temut ca-l pierd. Crede-ma ca nu vrei sa stii cum e. Nu te cert, vrea doar sa te ajut. Inteleg ca ti-e dor de Cocuta, dar oricat te-ar durea gandeste-te ca ea are acum alti stapani, care au grija de ea, iar pt voi viata ttebuie sa mearga mai departe. Nu iti spun sa o uiti si sa o inlocuiesti, ea va avea mereu locul ei in sufletul tau, ci doar sa faci ce e mai bine pentru sufletelul baietelului mic. Gandeste-te.

Roro esti parte din sufletul meu!

10,492

Asa cred si eu despre micutul meu sad ca l-a gasit cineva si are grija de el :-<

-Marina-

10,493

zucchina wrote:

Asa cred si eu despre micutul meu sad ca l-a gasit cineva si are grija de el :-<

Cu siguranta a intrat pe geam la cineva care l-a indragit si are grija de el, Marina!

Roro esti parte din sufletul meu!

10,494

mihaela97 te rog sa nu mai scrii mesaje aiurea unul dupa altul si te rog sa ai grija si cum scrii.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

10,495

Asa sper si eu sad mititelu de el sad Asa ne-am invatat unul cu altu.. statea pe degetu meu ... statea sa-l mangai sad numai ca din prostie :-<...

-Marina-

10,496

k latifa;)

Adaugat: 03-02-2012 09:29

rowena wrote:

mihaela97, cel mai bine si pentru tine, si pentru Coco si pentru cinteza, ar fi sa separi cele 2 pasari si sa-i iei mititelului un alt perus sau perusa. Indiferent daca e fata sau baiat, ei se inteleg foarte bine si daca sunt de acelasi sex, deci nu trebuie sa-ti faci probleme. Daca il iubesti, si eu cred ca da, nu mai vorbi cu el de Cocuta pt ca e o fiinta foarte sensibila care poate chiar muri de tristete. Iti spun asta din proprie experienta. M-am chinut o gramada sa-i redau pofta de viata baietelului meu dupa ce i-a murit perechea. Cateva zile doar manca putin, cat sa nu moara si statea si suferea in tacere, cu capul in pene pe betisorul din colivie, cat era ziua de mare. M-am temut ca-l pierd. Crede-ma ca nu vrei sa stii cum e. Nu te cert, vrea doar sa te ajut. Inteleg ca ti-e dor de Cocuta, dar oricat te-ar durea gandeste-te ca ea are acum alti stapani, care au grija de ea, iar pt voi viata ttebuie sa mearga mai departe. Nu iti spun sa o uiti si sa o inlocuiesti, ea va avea mereu locul ei in sufletul tau, ci doar sa faci ce e mai bine pentru sufletelul baietelului mic. Gandeste-te.

.. :cry: am incercat sa ai i-au un perus din petshop dar nhu mai aduc :cry: c nu se vand

10,497

aleku wrote:

Ce ochiosi suuunt!:))=)) ce imi place de eii!!

Adaugat: 03-02-2012 14:58

PAsaroiul meu a suferit inca o "taiere de cioc":))=))e atat de amuzant!!Acum se prinde de buze si nu mai sta pe deget,isi da drumul si se tine doar cu ciocul de buze!E haios rau dar pentru mine e dureros:))=))s-a invatat sa bea apa din cana,cand nu are apitsa acolo,sta pe marginea canei si incepe sa ciripeasca pana o umplu cu apa,+ca acolo se mai si "scalda"!:))=)):*

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

10,498

de ce i-ai taiat ciocul;;)?

10,499

:hihi:  vreau si eu umpic de creativitate , ce jucarii le pot confectiona boboceilor mei , ca am vazut ca se cam plictisesc , lor le place tare mult sa roada , si nu stiu ce sa le pun ca sa nu le fac rau , daca hartie nu e bine , o sa le pun crengute , dar cand ajung pe la tara , sa fiu sigura ca pomii nu sunt tratati , dar alte jucarii? pentru exteriorul coliviei as vrea  ,  :merci:  :pup: daca stiti v-as fi profund recunoscatoare

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,500

mai degaraba crengile copacilor de la oras din gradinele de bloc, sau cei care cresc salbateci nu sunt tratate. mai degraba cei de la tara sunt tratati wink