mihaela97, cel mai bine si pentru tine, si pentru Coco si pentru cinteza, ar fi sa separi cele 2 pasari si sa-i iei mititelului un alt perus sau perusa. Indiferent daca e fata sau baiat, ei se inteleg foarte bine si daca sunt de acelasi sex, deci nu trebuie sa-ti faci probleme. Daca il iubesti, si eu cred ca da, nu mai vorbi cu el de Cocuta pt ca e o fiinta foarte sensibila care poate chiar muri de tristete. Iti spun asta din proprie experienta. M-am chinut o gramada sa-i redau pofta de viata baietelului meu dupa ce i-a murit perechea. Cateva zile doar manca putin, cat sa nu moara si statea si suferea in tacere, cu capul in pene pe betisorul din colivie, cat era ziua de mare. M-am temut ca-l pierd. Crede-ma ca nu vrei sa stii cum e. Nu te cert, vrea doar sa te ajut. Inteleg ca ti-e dor de Cocuta, dar oricat te-ar durea gandeste-te ca ea are acum alti stapani, care au grija de ea, iar pt voi viata ttebuie sa mearga mai departe. Nu iti spun sa o uiti si sa o inlocuiesti, ea va avea mereu locul ei in sufletul tau, ci doar sa faci ce e mai bine pentru sufletelul baietelului mic. Gandeste-te.
Roro esti parte din sufletul meu!