Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ok, o sa incerc sa fiu mia rabdator cu ea si sa incerc sa o las un timp mai mult in lumea ei fara sa intervin eu prea mult .... sa vedem ce o iesi....
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
ok, o sa incerc sa fiu mia rabdator cu ea si sa incerc sa o las un timp mai mult in lumea ei fara sa intervin eu prea mult .... sa vedem ce o iesi....
Indragostitii mei ma innebunesc pe zi ce trece :wow: . Se calca de 2-3 ori pe zi, Pufi a devenit mai agresiv, o apara pe Angelina sa nu cumva sa ii fac ceva .
Dimineata pe la ora 10 incep sa faca mare taraboi, dupa masa la fel, nu-i mai inteleg :wow: . Cred ca vor neaparat sa le pun cuib. :blb:
Pune-le cuib ca nu ai ce se le faci au si ei o perioada de iarna asta e.. noi peste 24 zile o sa am puii
Nimfa la 50 de lei, o aduc eu in Bucuresti numai sa se mai linisteasca vremea! teodora_lovin@yahoo.com / 0763.500.742 - s-ar putea sa nu am retea, cautati-ma cu insistenta!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=prgwXGdJVXw[/youtube]
gasca de pasaroi la taclale
http://www.youtube.com/watch?v=prgwXGdJVXw
Superbi !!!
http://www.youtube.com/watch?v=prgwXGdJVXw
:wow: wow ce de gaini
Pune-le cuib ca nu ai ce se le faci au si ei o perioada de iarna asta e.. noi peste 24 zile o sa am puii
Le-am pus azi, cum l-am pus tup si ei la controlat, au stat in el toata dupa amiaza. Dar nu au facut modificari prea multe in el, fata de anu trecut cand l-au facut aproape praf . Succes la puiuti
Multumesc,ai un pic de rabdare o sapt ca o sa inceapa sa depuna primul ou
Silverinii.... :heart:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Silverinii.... :heart:
Foarte frumosi Suana, sa-ti traiasca! Se vede cu cat devotament ii cresti! Iti doresc sa-ti traiasca toate sufletelele pe care le ai, si sa traiesti si tu, sa fii sanatoasa si fericita!
Multumesc. :heart: Toti sunt copilasii mei dragi pe care-i iubesc tare-tare mult.
Alintatii de ei. Morocanosul de Bombonel.
Se putea sa ratez eu pozele astea? Pupam motatii.
La noi totul e liniste. Motatii stau numai afara si canarul face concurenta cu Puf la cantat.
Nimfuta mea a ajuns la Cornhholio, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea! Astept poze aici cu ea!
buna
as vrea sa aflu si eu niste detalii despre nimfe pt ca am mai cautat pe mai multe site.uri dar fiecare are parerea lui ... as vrea sa aflu daca nimfa mea este mascul sau femela
:grey:
ma puteti ajuta?
:rusine:
app deyseby papagalii tai sunt f frumosi :k:
Adaugat: 01-02-2012 10:07
Am adaugat si cateva poze cu el in caz ca vreti sa il vedeti si sa.mi puteti raspunde :grey:
ELENA..deosebirea sexelor la motati se observa mai bine la penajul de sub coada..incearca sa faci o poza a cozii[partea de dedesupt]..si cine cunoaste[eu nu ma pricep] iti va spune ce e motatul tau..care e foarte simpatic... :k:
Este baiat daca nu ma insel
ms pt raspunsuri :* o sa incerc sa ii fac o poza la coada
Nimfuta mea a ajuns la Cornhholio, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea! Astept poze aici cu ea!
Momentan sta la carcera pentru ca fuge si musca.
Ai mei motati cam de o saptamana si-au schimbat domiciliul in ..... cuib. Nu avem oute, dar stau numai in cuib, iesa doar sa manance, sa ia aer, sa se mai plimbe putin prin colivie, eventual noaptea ies si dorm pe bete.. Zuzu a inceput sa manance foarte des din osul de sepie. AU inceput sa se calce zilnic, uneori chiar si de 2-3 ori pe zi i-am vazut calcandu-se. Acum, oare sa ma astept la oute, sau stau asa mult in cuib acolo fiind mai cald pentru ei ?
Un prieten a primit o nimfa si are unghia rupt ii curge sange!
Ce trebuie sa faca?!!!
Ajutati-ma va rog !!!
Tamponata cu putina betadina amestecata cu apa sa nu fie prea concentrata si apoi cu baneocin,care e un praf cu antibiotic.
Tamponata cu putina betadina amestecata cu apa sa nu fie prea concentrata si apoi cu baneocin,care e un praf cu antibiotic.
multumesc !!
stiti cumva cum imi pot da seama de varsta unei nimfe ? :grey:
si va ajuta cu cv dak va dau poze ?
motz wrote:Nimfuta mea a ajuns la Cornhholio, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea! Astept poze aici cu ea!
Momentan sta la carcera pentru ca fuge si musca.
haha, ce creasta de inteligenta are ) cred ca te-a muscat de te-a rupt. Cum a fost calatoria cu ea?:)) cred ca fetele sunt mai agresive decat baietii, dar cu timpul se va obisnui siguuur!
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus