10,351

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

setris wrote:
georgy_mary wrote:

ei sunt puii mei  Twety si Blue

hmm  Twety pare a fi baietel...tanar, puiut, cam 5-6 luni.

setris, daca ma uit cu atentie, cred ca ai dreptate. Are ceromul movuliu, cioculet mic, tine piciorusele apropiate si stranse spre spate, specific baieteilor.

Roro esti parte din sufletul meu!

10,352

rowena wrote:
setris wrote:
georgy_mary wrote:

ei sunt puii mei  Twety si Blue

hmm  Twety pare a fi baietel...tanar, puiut, cam 5-6 luni.

setris, daca ma uit cu atentie, cred ca ai dreptate. Are ceromul movuliu, cioculet mic, tine piciorusele apropiate si stranse spre spate, specific baieteilor.

A pus o poza si la boli si se vede si mai bine ca este baietel...oricum e bine ca se inteleg...

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,353

Daca nu e nici unul violent, nu e problema. Si eu am avut 2 baietei si tineau foarte mult unul la celalalt. Cel mai mare l-a crescut si l-a ingrijit pe puisor de parca era copilul lui

10,354

fata sau baiat?   Ms!

10,355

georgy_mary wrote:

fata sau baiat?   Ms!

De cat timp il ai? Te intreb ca sa-mi fac o parere despre varsta si caracteristici, pt ca asa cum se prezinta de aproape, e important cam cat are.

10,356

de 2 luni si atunci a zis ca este fata . este puiut.  Abia de ieri a inceput sa se schimbe ceromul  , pana acum era roz.  In poza este mai strident decat in realitate. Ms!

10,357

georgy_mary wrote:

de 2 luni si atunci a zis ca este fata . este puiut.  Abia de ieri a inceput sa se schimbe ceromul  , pana acum era roz.  In poza este mai strident decat in realitate. Ms!

Ceromul era roz mat (opac) sau translucid cu reflexii de movuliu? De cantat canta la fel de mult ca Blue, sau mai mult ciripeste din cand in cand?

10,358

georgy_mary wrote:

fata sau baiat?   Ms!

Eu sustin in continuare ca este baiat...ai aici niste poze cropuite cu nasul lui Kimmy, dupa prima naparlire (cca 5-6 luni ).

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,359

setris, sa-ti traiasca Kimmy, e minunat!

10,360

cum imi invat perusii sa manace fructe ? le pun fructe nici nu se ating de ele!! :cry:

10,361

pai sa iti zic cum am facut eu: nici alor mei nu prea le placeau pentru ca eu le puneam in recipientul de manare , si ei mancau ceea ce stiau adica mei , dar intr-o zi m-am hotarat sa il imblanzesc si pe baietel , si in fiecare seara luam masa din mana , la inceput le dau mei , iar mai apoi fructe , sau legume , trebuie sa le guste mai intai si apoi o sa vezi ca le va placea , cu siguranta , alor mei le plac tare mult vegetalele

Adaugat: 27-01-2012 16:48

sunt in culmea fericirii , aseara s-a intamplat o minune: baietelul meu mi s-a urcat pe mana fara sa am mancare in ea , si a inceput sa se joace cu inelul , mi-a aratat ca ma iubeste in felul lui , chiar daca e umpic sperios , iar eu am simtit asta , si m-a bucurat enorm de mulr  :bravo:   :pup:

(scuze de duble post)

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,362

mereana28 wrote:

sunt in culmea fericirii , aseara s-a intamplat o minune: baietelul meu mi s-a urcat pe mana fara sa am mancare in ea , si a inceput sa se joace cu inelul , mi-a aratat ca ma iubeste in felul lui , chiar daca e umpic sperios , iar eu am simtit asta , si m-a bucurat enorm de mulr  :bravo:   :pup:

(scuze de duble post)

Ma bucur pt tine, inseamna ca deja sunteti pe drumul cel bun! Daca a spart gheata, cum se spune, inseamna ca te iubeste si a prins incredere in tine! Coco al meu tot circumspect este, nu ma lasa sa apropi mana de el nici cu mancare nici fara. Asta este, pesseverez, ce sa fac! Inca o data, ma bucur pt fericirea ta si te inteleg perfect, stiu cum este!

10,363

da , a indraznit , mai ales ca el se uita luuung la mine si la fetita cum ne jucam , si parca cerea si el , dar ii era cam frica , ideea e ca mi-a bucurat ziua , am mai incercat si azi , de dimineata nu a vrut sa se urce , acum pe la 4 le-am mai dat ceva sa pape , si iar a inceput sa se joace cu inelul , il las incet , vreau sa ii castig increderea treptat , dar apoi sa devenim buni prieteni , acum l-am adus in stadiul in care era fetita de la inceput , sa se urce pe deget , ea mi-a aratat ce inseamna sa ai un prieten , iar de acum inainte mi-o va arata si el , sunt incantata si am vrut sa impartasesc asta cu voi , si sunt sigura ca si coco al tau se va apropa de tine  :hug:

maine mai revin cu poze , sa va mai dati cu parerea despre cerom , oricum , pot sa fie si fete si baieti , si pereche , eu oricum ii iubesc enorm de mult

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
*(Stefi)

10,364

Este bun ceaiul de musetel pentru perusi ? (nu dauneaza?)

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

10,365

ionutzzz wrote:

Este bun ceaiul de musetel pentru perusi ? (nu dauneaza?)

De ce vrei sa-i dai ceai de musetel, ti se pare ca are ceva?

10,366

Da mi se pare ca femela este racita (canta ragusit/infundat), saptamana trecuta am ami avut probleme cu ea pentru ca statea doar in cusca si era apatica, umflata in pene , dadea pe afara ce mananca insa si-a revenit dupa semintele cu propolis.(acum de 2 zile scoate sunetele ragusite si se forteaza.)

10,367

ionutzzz wrote:

Da mi se pare ca femela este racita (canta ragusit/infundat), saptamana trecuta am ami avut probleme cu ea pentru ca statea doar in cusca si era apatica, umflata in pene , dadea pe afara ce mananca insa si-a revenit dupa semintele cu propolis.(acum de 2 zile scoate sunetele ragusite si se forteaza.)

Da-i mai bine Bronchipur de la Sera. Se pun picaturi in apa de baut, se schimba apa de 2 ori pe zi. Nu are nimic daca bea si baietelul pt ca sunt din plante si nu fac rau. Si poti sa-i mai pui si Multivitaminico (tot din plante) pt ca ii fortifica organismul. Se gasesc la magazin de cumparat. Ceaiul de musetel, din cate mi s-a spus si mie, chiar de catre doctor, mai bine nu.

Adaugat: 28-01-2012 10:31

rowena wrote:
ionutzzz wrote:

Da-i mai bine Bronchipur de la Sera. Se pun picaturi in apa de baut, se schimba apa de 2 ori pe zi. Nu are nimic daca bea si baietelul pt ca sunt din plante si nu fac rau. Si poti sa-i mai pui si Multivitaminico (tot din plante) pt ca ii fortifica organismul. Se gasesc la magazin de cumparat. Ceaiul de musetel, din cate mi s-a spus si mie, chiar de catre doctor, mai bine nu.

De unde ai luat seminte cu propolis, cum se numesc?
Multa sanatate la fetita! Asteptam vesti

10,368

rowena sincer am aruncat pachetul(in care se afla seminte doar pentru 2-3 zile insa eu am pus peste cele normale) si nu stiu sa iti spun numele. Insa cu siguranta gasesti la petshop (eu de acolo le am luat)

10,369

iloveanimals wrote:

Perusii tai, amandoi sunt puiuti, maxim, spun MAXIM 5 luni, cel cu galben pe langa gat e si mai micut. Iar in legatuta cu sexul, nu stiu ce sa-ti raspund, pari baieti, dra lumina aia ma fura rau. Daca ai putea face mai multe poze, mai clare, ti-as putea spune.  smile

stiu ca pozele nu sunt foarte clare , dar mi s-a busit aparatul si o sa cumpar unul nou , dar mai in primavara  , sper ca va puteti face o idee

*(Stefi)

10,370

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jLHDc_Qp3o0[/youtube]

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

10,371

Mereana ce scumpici sunt ingerasii tai  :heart:  :heart:
:caine:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,372

mereana28 wrote:
iloveanimals wrote:

Perusii tai, amandoi sunt puiuti, maxim, spun MAXIM 5 luni, cel cu galben pe langa gat e si mai micut. Iar in legatuta cu sexul, nu stiu ce sa-ti raspund, pari baieti, dra lumina aia ma fura rau. Daca ai putea face mai multe poze, mai clare, ti-as putea spune.  smile

stiu ca pozele nu sunt foarte clare , dar mi s-a busit aparatul si o sa cumpar unul nou , dar mai in primavara  , sper ca va puteti face o idee

Copilasul din ultima poza e baietel

10,373

rowena=> Perusilor mei le-a trecut raceala :X:X:X numai stranuta de ieri big_smile!!!!!!!! :heart:  :heart:  :heart:

10,374

valibv wrote:

rowena=> Perusilor mei le-a trecut raceala :X:X:X numai stranuta de ieri big_smile!!!!!!!! :heart:  :heart:  :heart:

Ma bucur foarte mult pentru vestea asta buna! Pupam cioculetele mici si vorbarete!

10,375

rowena wrote:

Copilasul din ultima poza e baietel

si cealalta e fetita? :pls: cea din a doua poza  :pls:

*(Stefi)