2,751

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

anamarialaura wrote:

suana ,alexii a ta a facut vreodata ca polii al meu ,adica isi baga capul intre picioare si se intoarce invers ,stii cum ne intorceau pe noi parintii ne bagam capul intre picioare la ei,departam piciorusele ,bagam mainile si hopa sus, nu stiu daca m.am facut inteleasa, oricum am ramas praf cand l.am vazut  smile si tot drumul inapoi asa a facut va pupam cioculetele  :sanatate:  :pup:

eu am un perus care facea asa ceva, dar acum a uitat de figura asta smile

2,752

Si eu am perusica albastra,cara face din astea.Alexi inca nu s-a dat peste cap.Ea doar danseaza.  :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,753

Eu si THEO va salutam pe toti, Anamaria, sunt un pic nelamurita. POLLY are aripioara taiata? cum ai reusit sa mergi atata drum cu el? In cabana a stat liber? As vrea sa stiu mai multe detalii. Poate incerc si eu cu THEO ( un C.O.mai scurt). Te pupicim dulce

2,754

VERONICA1 polii nu are aripioara taiata,i.am cumparat o colivie mica de drum, cea mare am avuto in porbagaj pana acolo , acolo l.am bagat in a lui, a stat cu noi in camera , a fost foarte cuminte , avea programul lui de zbor la fel ca acasa, adica o ora dimineata si o ora seara , il plimbam prin cabana in cap ca acolo este locul lui preferat , a fost indragit de toti de acolo, nu a facut prostii deloc , si in masina a fost tare linistit la intoarcere, cand m.am dus a fost un pic agitat dar apoi sa intunecat afara ca am plecat tarziu , l.am acoperit si totul a fost ok probabil ca am fost noi cu el ,oricum ia placut , facea ochii mari cand vedea zapada de radeai sa mori de el.eu zic ca totul va fii ok daca plecati cu el, numai sa,i luati jucarii si lucruri de ale lui, polii avea cate o jucarie noua pe zii sa nu se plictiseasca cand nu eram in camera si ii lasam tv deschis , pop wink  :pup:

2,755

Te salutam Anamaria si iti multumim pentru detalii. Nu cred ca THEO va fi cuminte precum POLLY (ea nu este obisnuita sa stea singura nici macar o clipa, este o rasfatata si este libera, in casa, tot timpul), dar merita sa incerc (mi-ar placea foarte mult sa o iau cu mine). Te pupicim dulce

2,756

Ce sa iti zic si eu prima data l.am lasat pe polii liber toata ziua pana m.au invatat ce.i de pe forum si vreau sa le multumesc la toti in special suanei,ca trebuie sa ii fac un program de zbor ,pt ca deja el era stapanul si eu papagaalul  smile a fost greu dar a mers, acum nu are decat 1 ora dim si una seara si este ok, vb singur in colivie adica gungureste intruna si nu mai tipa decat daca ma vede , si  atunci ii dauceva de ros si gata  smile este ocupat omuletul ,eu zic sa incerci numai trebuie sa stai dupa ea\el ,sa nu distruga mobilierul  tongue ca polii a ros doar in baie ceva de plastic la cabina de dus dar nu se vede  smile asta este ce sa facem cu copiii trebuie sa ii luam cu noi peste tot va popik

2,757

Anamaria iti multumesc foarte mult pentru sfaturi. Eu o am pe THEO de 1 an si 3 luni (ea are 2 ani in aprilie) si de la inceput a fost libera. M-a cucerit foarte mult si o tratez ca pe cea de a treia fiica a mea (mai mica, si, de regula, cei mici sunt cei mai rasfatati - fetele mele fiind mari) si nu pot sa o tin in colivie. Stiu ca gresesc, dar o iubesc. Toata ziua este pe mine, iar cand vede usa de la bucatarie nu ne mai intelegem pana nu o duc acolo (stie ca acolo este papa si ceai). De ros, nu roade prin casa ca are jucarioarele ei, numai ca este dezordonata (cand se apuca sotul sa ii faca curat, o apuca si pe ea foamea - seara). SI nu te mai plictisesc, ca as vorbi despre ea mult timp. Te pupicim dulce

2,758

Cine isi face de cap? smile

@suana, am pierdut nr tau. Mi-am resoftat iphone-ul si tot ce era pe tel, nu pe cartela, s-a dus...
Te si Va Poopam!

2,759

Salut!!! Sa va traiasca frumusetile!!!! Sunt scumpi rau de tot!!! Mi-a facut mare placere sa va citesc discutiile si mai invatza si eu cate ceva din experientele altora. al meu este seful in casa in general eu sunt papagalul si el stapanul dar oricum imi place asa cum este.
imi pare rau pentru prima poza am puso din greseala dar totusi sper sa fii petru placerea ochilor si a doua este tako cu tzitzi. pare rau ca nu am mai  multe poze dar leam pierdut. promit sa fac altele cat de curand. il am cam de un an an aprope il am de puiut de la nici 3 luni.

aaa si apropo magda sa stii ca si le are curontaitul urechilor si cu statul in cap. odata dormeam si mam trezit cu el pe mine mancadumi urechile. este cam creapydar ce sai fac suport si cu gherutele la fel ma sgaraie de ma facut praf pe gatnu mia dngulite rosii am

2,760

smile Eu sunt (pe partea stanga), numai urme de gheare...de pe umar pana la cot:)) Ma escaladeaza:)) Are niste apucaturi...

Bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca!
Cainele nu e stresat de tipetele verzaciunii?
E fata sau baiat? Apropos smile

2,761

Ola tuturor, ajutatima va rog  si raspundetimi cat de repede puteti, cei care ati avut verzisoarele racite ,eu azi am fost cu polii la doctor ca mi s.a parut un pic ca faraie pe nas ca si cum ar avea polipi, la consultat medicul si mi.a zis ca.i putin racit,mi.a dat tratament pt 5 zile jumatate de pastiluta nu stiu cum se cheama, cand am ajuns cu el acasa i.am pregatit pastiluta si i.am dato cu siringa dupa 5 min polii respira mai greu decat cand l.am dus se infoiase tot si se vedea clar la pieptul lui ca respira greu.Ma gandesc ca poate i.am dizolvat pastila in prea putina apa?sau o fii reactia la medicament,acum vad ca parca nu mai este asa ,ma speriat rau reactia lui o trebuii sa.i dizolv in mai multa apa , eu i.am dizolvato pana la prima liniuta de la siringa de 5 adica un strop de apa, va rog sa imi raspundeti va multumesc

2,762

anamarialaura wrote:

Ola tuturor, ajutatima va rog  si raspundetimi cat de repede puteti, cei care ati avut verzisoarele racite ,eu azi am fost cu polii la doctor ca mi s.a parut un pic ca faraie pe nas ca si cum ar avea polipi, la consultat medicul si mi.a zis ca.i putin racit,mi.a dat tratament pt 5 zile jumatate de pastiluta nu stiu cum se cheama, cand am ajuns cu el acasa i.am pregatit pastiluta si i.am dato cu siringa dupa 5 min polii respira mai greu decat cand l.am dus se infoiase tot si se vedea clar la pieptul lui ca respira greu.Ma gandesc ca poate i.am dizolvat pastila in prea putina apa?sau o fii reactia la medicament,acum vad ca parca nu mai este asa ,ma speriat rau reactia lui o trebuii sa.i dizolv in mai multa apa , eu i.am dizolvato pana la prima liniuta de la siringa de 5 adica un strop de apa, va rog sa imi raspundeti va multumesc

Asa am patit eu azi cu perusul meu. E racit. Am fost cu el la veterinar si mi-a zis sa ii cumpar Bronchipur Sera  sa-i pun in apa si o data pe zi sa ii pun o picatura in cioc. Dupa ce i-am pus picatura a incept sa respire greu si sa stranute:| mai tare!

2,763

deci sa nu ma sperii nu multumesc valivb sad

2,764

anamarialaura wrote:

deci sa nu ma sperii nu multumesc valivb sad

Sper sa se faca bine!! Multa sanatate

2,765

pai doctorul imi zise ca nu este foarte racit ,ci doar un pic mersi mult sanatate si voua

2,766

doar el  :dans:

Adaugat: 21-01-2012 00:20

suparat ca n a mers la salon... s a hotarat sa se coafeze singurel acasa  :dans:

Adaugat: 21-01-2012 02:46

aici privea nedumerit la cei 2 nazdravani :dans: 
de ce oare ei nu au cioc???

Adaugat: 21-01-2012 02:50

..mi am facut si o prietna in Italia...ehhh desi ii e cam frica de mine  :dans:

Adaugat: 21-01-2012 02:52

vedeti ce mic eram? aveam doar 3 luni..abia ajuns acasa
si d aici a inceput adevarata viata  :dans:
destul de indraznet dar..din prima zi ma urcam pe degetel
app. observati vre o schimbare?

Adaugat: 21-01-2012 02:58

mi e dor de prietenii mei din Romania  :dans:

Adaugat: 21-01-2012 03:08

eu in prim plan ... doar sunt vedeta  :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

2,767

kriss, poti sa pui toate pozele intr-un singur mesaj, nu e nevoie sa scrii un mesaj nou pentru fiecare poza.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

2,768

anamarialaura wrote:

cand koku-tu meu a fost racit,cum se spune stranuta cu muci, noaptea am lasat caloriferul electric langa colivie, a 2-zi s-a ameliorat,urmatoarea zi nu mai avea nimic. plus joaca usoara pe zi si multa dragoste mangaieri, pupici de care oricum nu scapapam, cate-o data este asa agasant, chiar exagerat
Sanatate

koko cu k

2,769

Latifa,stiu asta...multumesc oricum,dar n as mai fi putut comenta pt fiecare foto in parte.
Plus de asta n am mai postat de ceva vreme,am fost putin ocupati-am plecat din nou din tara-
anamarialaura  sanatate multa,sper ca acum e bine,noi pana acum n am avut probleme si sper sa nu avem
Un pupic pt toti cocutii de la Coco  :dans:
Cum fac sa postez un video cu Co?

2,770

kriss poti comenta fiecare fotografie daca o incarci cu alt link.Eu folosesc ,,imageshack'' pentru a pune foto aici.Copiezi codul pt.forumuri dupa ce ai incarcat acolo foto si-l postezi aici.Pt.video incarci cu youtube si dai click pe butonul de aici ,,youtube''.Apar 2 paranteze intre care trebuie postat linkul luat de pe youtube.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,771

multumesc pentru sfaturi acum nu mai face ca in prima zii , sta frumos la tratament , nu ciupe, nu prea ii place dar nu are ce face mai are 2 zile de pastilute  sad  oricum polii este vesel , mananca si se joaca merge la control peste 3 zile sper sa se fii facut bine parca nu mai haraie cand il ascult la cioculet wink va pupik si multa sanatate

Adaugat: 22-01-2012 17:12

stiti cumva de ce are polii asa cioculetul?o fii de la pastile?sau so fii ars pe la bec ca sta pe lustra cand este becul aprins, hmm

Adaugat: 22-01-2012 17:55

sau pentru ca este in crestere?

2,772

Multumesc pentru sfaturi Suana
Sanatate multa tuturor si pupici  :dans:

Adaugat: 22-01-2012 18:16

Desi m a ajutat doar tinandu mi companie,dl inspector facea verificarea finala  :dans:

2,773

Salutam pe toata lumea. Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati. De cca 10 zile THEO este agitata (tipa foarte mult - in special dimineata cam 3-4 ore). Oare sa aiba probleme de sanatate? Am uitat sa va spun, eu stau tot timpul cu ea. Multimim si multi pupici

2,774

veronica1 polii al meu tipa dimineata adica gungureste si tipetele incep atunci cand il vede pe sotul meu dispera dupa el daca nu ii dau drumul trebuie sa fie neaparat liber ca daca nu este jale mare nu te mai intelegi cu el, si asa mai gungureste toata ziua si daca ma vede prin casa tipa dar vb cu el  si ii dau tot timpul de munca cate ceva  tongue nu are cum sa fie bolnav , daca ar fii ar avea penele infoiate , iar curge nasucul ar fii el altfel,vezi poate ii lipseste ceva,al meu tipa si daca nu mai are mancare adica daca vrea sa io schimb pupici si multa sanatate

suana sunteti bine ca nu v.am mai vazut de mult on line va pupik si sanatate multa  :sanatate:  :pup:

2,775

Multumesc Anamaria. Astazi a fost foarte rea si am recurs la o metoda mai dura. Am inchis-o in colivie (ea fiind libera tot timpul) si sa sti ca a dat rezultate bunicele (nu a mai tipat tot timpul). Incepand de astazi am sa ii fac program. Si mai avem o problema. Nu prea mananca ce ar trebui (am incercat sa nu ii mai dau ousor, branzica dulce etc. in ideea de a manca seminte, mar, caju, cum de altfel manca pana nu demult, dar este in zadar) cred ca este prea incapatanata. Sper sa o scot la cap cu ea. Va pupicim