10,251

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

I-am cumparat Perusului mei Sera Bronchipur ptr raceala sper sa se faca bine!!! :pls:

10,252

el este coco

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,253

mihaela97 wrote:

el este coco

:k: Sa-ti traiasca...pare a fi Coca, fetita .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,254

setris wrote:
mihaela97 wrote:

el este coco

:k: Sa-ti traiasca...pare a fi Coca, fetita .

E baiat :succes:

10,255

Dar..are cercul din jurul narilor alb...pare a fi o papagalita

10,256

Pare sa fie papagalita.!Sa-ti traiasca :floare:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

10,257

e baiat il am de aproape un an:D :perus:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

10,258

E baiat. Asa a fost si masculul meu. E mult prea albastru sa fie fetita.

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

10,259

Daca era baietel, la varsta lui acum avea nasucul complet albastru, iar pozele nu cred ca sunt de cand era pui pentru ca liniutele de pe cap arata altceva. Pare o fetita.  tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

10,260

iloveanimals wrote:

Daca era baietel, la varsta lui acum avea nasucul complet albastru, iar pozele nu cred ca sunt de cand era pui pentru ca liniutele de pe cap arata altceva. Pare o fetita.  tongue

Ce semnifica liniutele de pe cap?

10,261

valibv wrote:
iloveanimals wrote:

Liniutele de pe cap pana la nasuc arata ca este un perus tanar  :k:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,262

anny1997 wrote:
valibv wrote:
iloveanimals wrote:

Liniutele de pe cap pana la nasuc arata ca este un perus tanar  :k:

Aha multumesc big_smile :k:

10,263

smile) este baietel sigur.. :perus: al am de aproape un an..:P iar perechea lui acum 4 luni cand a zburat  avea nasucul  maroniu:D...si erau pereche..ptc petshopul de unde i-am luat aduc la magazin decat o pereche...pana se vand big_smile :perus:  :perus:  :succes:

10,264

mihaela97 wrote:

smile) este baietel sigur.. :perus: al am de aproape un an..:P iar perechea lui acum 4 luni cand a zburat  avea nasucul  maroniu:D...si erau pereche..ptc petshopul de unde i-am luat aduc la magazin decat o pereche...pana se vand big_smile :perus:  :perus:  :succes:

Aaa da uitasem cat de profesionisti sunt cei din magazin...oricum tu sti cel mai bine, pt. ca pozele sunt destul de neclare si sterse...dar presupun ca avand aproape un an albastru de pe nari este la fel de intes ( poate mai intens, avand in vedere ca are culoarea perusilor salbatici ) ca albastrul de pe narile lui Kimmy.

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,265

Setris, ti-as da un dublu like dar nu pot.  smile mi-a placut tare mult ce ai spus!  wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

10,266

Da...Like!Frumoase cuvinte setris,foarte frumoase! smile

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

10,267

am fost azi la un hipermarket din zona , care la intrare era gen mall , si am dat de un petshop , si am vazut niste puiuti, bietii de ei , erau mai multi sus pe bare , dar erau trei cuibariti in coltul coliviei jos , mi se rupea inima , vazandu-i cum tremurau , si aveau murdar pe la fundulet , si nu cred ca cei de la petshop au atata grija incat sa aduca numai perechi , pentru ca sunt niste oameni ca si noi , poate chiar mai nespecializati , care isi ia doi perusi si ii inmultesc , au o suma de bani la indemana , se duc in piata si ii vand , sau isi deschid petshop , nu contest ca unii au experienta , dar mai rar...

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,268

nu stiu  ce sa zic eu il am de apoape un an..;;) si prima data a avut narile cu o crusta roz..:D..dara acum nhu mai are acea crusta..si acum este albastru tot....o vecina are un  baiat perus cu nasucul la feli ca al  lui setris;;)(la prins pe afara")dar daca era fata de ce nu i sa  facut nasucul crem pana acum?..pozele sunt facute cand avea crusta:D

10,269

Si eu sunt de parere ca ar fi fata.....  :wis:

10,270

pozele astea sunt facute acum 2 min:D ...am poze si cu cinteza..:D

Adaugat: 21-01-2012 21:34

sad eu vreu sa ai cumpar pereche...:((((((( ce sa ai cumpar fata sau baiat?

10,271

mihaela97 nu se loveste la picioruse cand sta pe oglinda aia? scz ca ma bag  smile

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,272

mihaela97 wrote:

pozele astea sunt facute acum 2 min:D ...am poze si cu cinteza..:D

incearca sa faci pozele la lumina zilei, vor iesi muuult mai clare si cu un aparat foto daca ai  :k:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,273

ehh...pana la urma de ce conteaza atat de mult ce este ? asta doar daca vrei sa ii reproduci si aveai doi , pare a fi fetita , dar cine stie... sa lasam timpul sa hotarasca

care e treaba cu perusii albino , si lutino? am rasfoit forumul si am citit ca perusilor normali li se schimba ceroma la albastru dupa prima naparlire , adica pe la 6,7 luni e adevarat? si ca numai celor lutino/albino ceroma li se face albastra pe la 9 luni , sau ramane roz nu prea am inteles , cert e ca am puii de 4 luni , iar cel de la care i-am luat a zis ca aveau 3 luni , deci ar avea cam 7 luni , si nu li s-au definitivat culorile la ceroma , explicati-mi si mie cum sta treaba ca am intrat in ceata totala

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,274

zucchina: nu se loveste la picioruse.. :perus:

wink eu vreu sa ai i-au pereche.. smile ..ce ai iau fata sau baiat?

10,275

mihaela97 wrote:

zucchina: nu se loveste la picioruse.. :perus:

Oglinda aia e taiata si e foarte periculoasa pt piciorusele lui finute si sensibile, dar, faci cum stii  :sol: