10,201

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Poate tanti de la pet shoip nu a stiut, iar oricum, daca sunt puiuti, nu poti sa spui 100% ce sex au. In septembrie poate ca a parut sa fie fetita  :hihi:

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

10,202

V-am spus eu ca e mascul. Si VALIBV,cred ca noi ti-am zis de 3 ori inainte  smile

10,203

ddana wrote:

V-am spus eu ca e mascul. Si VALIBV,cred ca noi ti-am zis de 3 ori inainte  smile

mda neutral sincer nu imi vine sa cred sunt sad
Maine merg la veterinar neutral

dak e mascul ii tin pe amandoi !! si le iau pereche

ori renunt la asta galben ptr ca cel albatru l-am dresat !:X

10,204

Si eu am unul galben exact ca al tau,si mie mi s-a zis ca e fata,desi nu eram convinsa,dar neavand alta optiune am luat-o.pana la urma am ajuns sa au doi baietei dar evident tot ii iubesc :heart:

10,205

carmeryne wrote:

Si eu am unul galben exact ca al tau,si mie mi s-a zis ca e fata,desi nu eram convinsa,dar neavand alta optiune am luat-o.pana la urma am ajuns sa au doi baietei dar evident tot ii iubesc :heart:

nu le-ai luat 2 fetite?

10,206

Nu inca,as vrea sa le iau de la o crescatorie sa fiu sigura..(acum cateva zile am aflat 100% ca sunt baieti amandoi)

10,207

carmeryne wrote:

Nu inca,as vrea sa le iau de la o crescatorie sa fiu sigura..(acum cateva zile am aflat 100% ca sunt baieti amandoi)

la veterinar ai fost ?

10,208

valibv wrote:
carmeryne wrote:

la veterinar ai fost ?

Unii veterinari nici macar nu stiu sa recunoasca daca este femela sau mascul,mai ales daca sunt pui.

10,209

imi puteti pune si mie niste poze va rog cu baieteii vostrii de cand erau mai micuti cam pana in 6 luni , va rog mult , daca pana acum am avut dubii in privinta fetitei , acum m-am convins ca e femela , dar am intrat la banuieli cu  baietelul , mi se pare ca vad eu niste alb in jurul narilor , desi in rest e rozaliu , daca il pun la lumina din camera mi se pare ca vad alb , la lumina de afara e intr-adevar rozaliu , si as vrea sa ma conving in legatura cu ata , merci anticipat :hug:

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,210

Nu stiu daca te ajuta cu ceva,dar asta e fetita mea.

10,211

ddana wrote:
valibv wrote:
carmeryne wrote:

la veterinar ai fost ?

Unii veterinari nici macar nu stiu sa recunoasca daca este femela sau mascul,mai ales daca sunt pui.

stiu neutral eu nu prea mai am incredere in ei,mi-am dus odata un papagal (ca nu se simtea prea bine) nici macar nu s-a uitat la el,i-a dat niste vitamine si gata neutral

10,212

mereana28 wrote:

imi puteti pune si mie niste poze va rog cu baieteii vostrii de cand erau mai micuti cam pana in 6 luni , va rog mult , daca pana acum am avut dubii in privinta fetitei , acum m-am convins ca e femela , dar am intrat la banuieli cu  baietelul , mi se pare ca vad eu niste alb in jurul narilor , desi in rest e rozaliu , daca il pun la lumina din camera mi se pare ca vad alb , la lumina de afara e intr-adevar rozaliu , si as vrea sa ma conving in legatura cu ata , merci anticipat :hug:

Ai aici poze cu Kimmy la 4 luni si doi fratiori de-ai lui la cca 4. saptamani si la 2 luni .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

10,213

Uneori cei de la petshop spun minciuni pentru a-i vinde... :bleah:  :furios:

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

10,214

valibv wrote:
ddana wrote:

Dragilor am fost cu "perusul" ala galben la doi veterinari si in 3 magazine din brasov !!! VReau sa va anunt ca e fetita !!! deci tongue

10,215

Valibv,fa ce doresti.Noi doar te-am sustinut si te-am ajutat! tongue

10,216

valibv wrote:
valibv wrote:
ddana wrote:

Dragilor am fost cu "perusul" ala galben la doi veterinari si in 3 magazine din brasov !!! VReau sa va anunt ca e fetita !!! deci tongue

Vali si eu sunt tot din Brasov si stiu foarte bine cat de "experti " sunt cei din magazine si veterinarii de cartier care nu stiu sa trateze decat caini si pisici...asa ca nu te-asi sfatui sa te bati cu cei de pe forum...citeste si pe alte site-uri despre culoarea ceromului la masculii recesiv pied...vino cu argumente, cu poze mai clare, si convinge-i pe cei ce-ti spun ca ai doi masculi.

Ai aici o poza cu o fetita (Piscotel)...cca 4-5 saptamani.

10,217

setris , m-ai mai linistit , baietelul meu are ceromul ca si kimi in prima poza , o sa pun asta seara , sau maine niste poze recente cu ei , sa va mai dati cu parerea , si as vrea sa va mai intreb : cum se manifesta oboseala la perusi?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

10,218

Ia sa vede, ca vad atatea contraziceri.... dati-va cu parerea....

10,219

:wis:  Aleku, tu ai pereche, femela este matura si este in calduri ( vorbesc de cea galben pal )...ce mi se pare mie ciudat sunt ochisorii, a fost racita? sau este racita? pt, ca are penajul din jurul lor cazut .  sad

10,220

nu a dat nici un semn de boala. nah ea e mai cuminte de cand am luato. mai linistita. si chiar mi parea mai puiut decat mascul.ea nici de zburat nu zboara bine. zboara mai greoi. la aterizare, aterizeaza cam fortat. chiar nu am observat cu ochisorii. dar am vazut puf prin casa de la amandoi si ma gandeam ca naparlesc .... in rest e iubesc mult... se pupacesc.. se hranesc.... se scarpina... se fugaresc... se ciupesc smile)) de mancat mananca normal ....

10,221

Sunt asa de bucuroasa  :heart:  :heart: Ai mei au intrat pentru prima oara in cusca singuri fara sa-i mai alerg eu  big_smile  :heart:  :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,222

zucchina wrote:

Sunt asa de bucuroasa  :heart:  :heart: Ai mei au intrat pentru prima oara in cusca singuri fara sa-i mai alerg eu  big_smile  :heart:  :heart:

smile) :perusi:

10,223 (edited by fetitsakuokikaprui 16-01-2012 19:59)

Felicitari,Marina! smile Aleku,fetita ta e in calduri 100%, cum a spus si setris sunt pereche :heart:

10,224

Da multumesc Adely  big_smile i-am lasat liberi de la ora 2 pana la 6 si sigur li s-a facut foame si au inceput sa zboare prin casa pana au prins curaj sa se puna pe colivie  :hihi:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

10,225

valibv,o sa vezi singur cand o sa se faca mai mare cel galben ca am avut dreptate smile unii veterinari nu stiu sa identifice sexul la pasari wink

- Bianca