10,176

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

iloveanimals wrote:
valibv wrote:

Aia galbena e femela ala albastru e mascul !!:X
E prima data cand le-am cumparat batoane!!! multumesc de sfat !!!

Cu o mare bucurie iti spun sa-ti traiasca cei doi BAIETEI!  :sanatate:  smile

Da,asta am vazut si eu prima data,de aceea am intrebat care ce e. Se vede ca 'femela' are ceromul mov. VALIBV,poti sa mai pui niste poze in care sa se vada mai bine ceromul lor?  :bang:

10,177

Degeaba mai pune, oricum eu sunt sigura ca e baiatel cel alb-galben-bleu , ca nici macar nu stiu cum l-as putea numii, aa da... Curcubeu! :heart: Seamana un pic cu un perus de al meu, Snowy! :floare:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

10,178

iloveanimals wrote:

Degeaba mai pune, oricum eu sunt sigura ca e baiatel cel alb-galben-bleu , ca nici macar nu stiu cum l-as putea numii, aa da... Curcubeu! :heart: Seamana un pic cu un perus de al meu, Snowy! :floare:

Snowy al tau e leit cu perusa mea Kiri!  :hihi:

10,179

Cand l-am luat eu nu gaseam pe nicaieri la fel, pentru ca dupa ce a plecat am mai vrut unul la fel, dar nu am gasit.  sad Oricum, fara emoticoane din astea suparate, avem alte animalute care traiesc si pe care le iubim. :angel: Sa-ti traiasca kiki, e o mutatie foarte frumoasa. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

10,180

ddana wrote:
iloveanimals wrote:
valibv wrote:

Aia galbena e femela ala albastru e mascul !!:X
E prima data cand le-am cumparat batoane!!! multumesc de sfat !!!

Cu o mare bucurie iti spun sa-ti traiasca cei doi BAIETEI!  :sanatate:  smile

Da,asta am vazut si eu prima data,de aceea am intrebat care ce e. Se vede ca 'femela' are ceromul mov. VALIBV,poti sa mai pui niste poze in care sa se vada mai bine ceromul lor?  :bang:

da  :perus:

10,181

Deci acum mai ai alt perus, iloveanimals?

10,182

asa?:D se vede?

10,183

Da,deci e foarte clar,doar ca cel galben e mai tanar. Nu se bat?  hmm  Oricum,sa-ti traiasca!  :bravo:

10,184

:heart:  :heart:  :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,185

valibv wrote:

nu pot sa imi dau seama dak sunt maturi !!
ce ziceti?  :sol:

10,186

valibv wrote:
valibv wrote:

Pai cel galben sigur nu e matur. Cel albastru are ochii complet negri? Daca are cerculete albe in jurul ochilor inseamna ca e matur.

10,187

ddana wrote:
valibv wrote:
valibv wrote:

Pai cel galben sigur nu e matur. Cel albastru are ochii complet negri? Daca are cerculete albe in jurul ochilor inseamna ca e matur.

Da are ochii complet negru dar nu are alb !!!

Adaugat: 15-01-2012 12:53

valibv wrote:
ddana wrote:
valibv wrote:

Da are ochii complet negru dar nu are alb !!!

Am intrebat dak sunt maturi ptr ca vreau sa le pun cuib ! :ou:

10,188

Inseamna ca amandoi sunt tineri. Ar trebui sa le cumperi perechi pt ca mai tarziu se vor bate.

10,189

ddana wrote:

Inseamna ca amandoi sunt tineri. Ar trebui sa le cumperi perechi pt ca mai tarziu se vor bate.

pai sunt pereche !!!

Adaugat: 15-01-2012 13:27

valibv wrote:
ddana wrote:

pai sunt pereche !!!

de ce sa le mai cumpar perechi ? neutral

@ddana se inteleg ff bine smile

10,190

Pentru ca amandoi sunt baieti->nu sunt pereche->nu vor face pui. Deci,daca nu vrei sa se bata mai tarziu trebuie sa le cumperi doua fete.  smile

10,191

ddana wrote:

Pentru ca amandoi sunt baieti->nu sunt pereche->nu vor face pui. Deci,daca nu vrei sa se bata mai tarziu trebuie sa le cumperi doua fete.  smile

hey nu sunt baieti amandoi !! smile) aia galbena e fetita si ala albastru e baiat big_smile

10,192

Valibv,Dana...pot sa fie pereche.Lasa-i o jumatate de an ca sa  cat sa va schimba ceromul celui galben.Apoi sa pui poze aici.Acel galben poate fi  fetita. wink

Nu e grav cand vorbesti cu peretii,e mai grav cand peretii vorbesc cu tine=)

10,193

"Aia" galbena e un mascul destul de tanar wink iar cel albastru e tot mascul wink

- Bianca

10,194

fetitsakuokikaprui wrote:

Valibv,Dana...pot sa fie pereche.Lasa-i o jumatate de an ca sa  cat sa va schimba ceromul celui galben.Apoi sa pui poze aici.Acel galben poate fi  fetita. wink

pai este fetita smile)) si ii am din septembrie !!!

10,195

Fiecare are parerea sa! smile

10,196

cum ar trebui sa aibe ceromul peste 5 luni dak e fetita?

10,197

alb sau maroniu hmm

10,198

valibv, cand ti-am zis prima data ca sunt baieti amandoi nu ai spus nimic, sau poate nu ai inteles ce am zis?  smile SUnt doi baieti frumosi si sunt tineri, nu pot face pui daca nu sunt pereche, pentru a avea pui iti trebuie fetita iar daca nu vrei 4 perusi fa schimb cu cineva cu unul din baieti sau vinde unul din ei si cumperi fetita, te descurci tu. Baietii nu se vor bate mai tarziu, ba din contra, chiar vor ajunge se sa iubeasca ca pe o perche, in general femela e mai agresiva, baietii sunt pasnici.  wink Poti sa ii tii pe amandoi dar fii sigur ca nu vei avea puisori de la ei.

10,199

iloveanimals wrote:

valibv, cand ti-am zis prima data ca sunt baieti amandoi nu ai spus nimic, sau poate nu ai inteles ce am zis?  smile SUnt doi baieti frumosi si sunt tineri, nu pot face pui daca nu sunt pereche, pentru a avea pui iti trebuie fetita iar daca nu vrei 4 perusi fa schimb cu cineva cu unul din baieti sau vinde unul din ei si cumperi fetita, te descurci tu. Baietii nu se vor bate mai tarziu, ba din contra, chiar vor ajunge se sa iubeasca ca pe o perche, in general femela e mai agresiva, baietii sunt pasnici.  wink Poti sa ii tii pe amandoi dar fii sigur ca nu vei avea puisori de la ei.

Pffff nush ca sa mai cred X( pentru ca aia de la magazin mi-a zis ca e femela  :cry:

maine merg le veterinar sa vad neutral
asta albatru stiu sigur ca e mascul e fff  cuminte, "femela" e fff rea dar daca voi ziceti ca e mascul pfff nasol trebuie sa imi iau doua femele!
Multumesc de sfat!!
Sunt incepator nu prea stiu, scuzati ca pun atatea intrebari !! neutral

10,200

Asa mi-a zis si mie tanti de la petshop ca e fata,( am pus o poza su snowy cred ca cu o pagina in urma) dar nu intotdeauna cei de la petshop stiu totul despre animale. :ironic: