Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
Ramona nu ar fi mai usor daca ai lua o voliera pt toti piticii? Nu sunt pasarii autoritare asa ca s-ar intelege. :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
Ramona nu ar fi mai usor daca ai lua o voliera pt toti piticii? Nu sunt pasarii autoritare asa ca s-ar intelege. :pup:
Nu. :pup: Si stii de ce....Pentru ca fiecare isi cunoaste casutza lui.E obisnuit sa mearga ,,acasa''.Si copacelul lor personal l-am adus cand ne-am mutat,n-am facut unul nou,pentru ca eram sigura ca va prezenta locul sigur unde ei s-au obisnuit.Si asa a fost.Pana au cunoscut camera si locurile unde puteau ateriza,copacelul le-a fost de folos.Si intra fiecare in colivia lui si cu partenerul lui.Imi place mai mult asa,decat voliere care parca sunt mai putin,,personale''.
Cum consideri tu ca e mai bine pt ei, eu te sustin, ma gandeam doar ca e mai putin de munca cu o voliera pt toti. :pup:
foarte frumos D-na Ramona "cartierul" pasarelelor ,ai un adevarat paradis pentru ele!
akapac sper sa nu te superi daca iti spun de ce nu ii lasi pe cei doi kakariki impreuna?Am vazut ca i-ai pus cuib femelei,cum crezi ca o sa ai pui singura???Vorba Ramonei,par foarte triste pasarelele tale.De ce nu au apa,os de sepie si jucarii???
Sa ai o pasare e o responsabilitate,nu inseamna doar sa le arunci intr-o voliera sau colivie si sa nu le oferi conditile necesare...
pe cuib le pun fructe :perusi:
pe cuib le pun fructe :perusi:
Cuibul nu face decat sa le ia din spatiu, un cuib nu se pune in interiorul coliviei la nivelul podelei...
Eu v-as sfatui sa scoateti cuibul deoarece le ocupa mult loc si nici colivia nu e prea mare si daca vreti sa ii puneti fructe puneti-le intr-o farfurioara
va multumesc pt.sfaturi ! :bravo: cam pe aici isi petrec ei ziua ,in colivie intra sa manance si sa doarma noaptea :perusi:
Adaugat: 03-03-2011 18:03
am uitat sa atasez pozele sus :furios: scuze !!
Foarte frumosi perusi aveti :perusi: Sa aveti grija de ei
am uitat sa atasez pozele sus :furios: scuze !!
se vede ca perusii tai sunt de rang inalt :perus:
dana1 wrote:am uitat sa atasez pozele sus :furios: scuze !!
se vede ca perusii tai sunt de rang inalt
:perus:
MULTUMESC pt.afirmatie..ei ne vegheaza de sus..de la tavan.. :perusi:
35/30/30[lungime/latime/inaltime]..isi fac veacul mai mult pe draperie[am pus poze ] portita e mereu deschisa[se vede ].am scos cuibul de ieri.se vor inperechea cand voi lua masculi ..la vremea lor..e bine??p.s. pt. SILVIU :perusi:
daca ar sta numai inchisi ar fi o problema dar ei stau mult afara ..pe colivie .si celelalte locuri prezentate.pot iesi cand au ei chef .MERSI pentru grija,stiu ca vrei binele lor .si apreciez asta :perusi:
Freddie si casuta lui...
http://www.4animale.ro/animalbum/nimfy/2324/7596#nav
Aici e colivia lui !
:grey: Duminica ii iau si pereche . si la vara ii fac voliera :nimfa:
:iubareti:
da bianca nu a pus poza cu noua cusca?k era vorba k ii ia parintii ei o cusca mai mare si facusera oute nimfele ei au iesit pui ceva?
volierele mele
noua casuta a lui Sunny sper sa va placa pentru k pe el il incanta
:bravo: :perus:
http://www.4animale.ro/forum/uploads/2011_08/p8310144_b.jpg
Asta e colivia lui Blu ...
Buna sunt noua pe acest forum de curand am achizitionat o pereche de perusi si nu stiu daca colivia este destul de mare 2 :perusi: :perusi: 1 :tzest: 1 :caine:
E buna.
:perus:
This is my house
Ceva mai simplist, intra de trei ori pe zi, mananca si iese )
colivia papagalilor mei :iubareti:
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre