10,101

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

shadowdinasty chestia asta ramane de vazut ! Nu stii cum poate reactiona , eu zic ca gandeste catusi de putin ca in caz de se vor bate ii va separa. De obicei daca sunt de sexe diferite nu se bat , sa nu fie mascul cu mascul .. atunci nu garantez ca totul o sa fie ok chiar si dupa o saptamana de privit.

10,102

abramburica wrote:

Buna!Am si eu o problema cu fetita mea ....De vreo cateva zile are ceva in nari ..par a fi muci..dar chestia e ca nu sunt albi sau verzi ci sunt maronii....nu are nimic altceva decat mucii aia maro...in rest e vesela ...mananca...ciripeste.Cine ma poate ajuta sa-mi spuna ce are?Si cum o pot trata?Multumesc anticipat

Poate fi o raceala si sa ii curga nasul  big_smile  sau o bacterie..  sad sau pur si simplu e in perioada de imperechere  :k:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,103

shadowdinasty wrote:

Abramburica, poate fi vorba de raie. Ar fi bine sa duci perusul la un medic veterinar sau poti sa pui poze, poate asa ne putem da si noi cu parerea.

Nu cred sa fie raie pt ca se curate destul de repede secretia aia care ii curge din nas...si in plus nu are brobonite sau altceva.O sa incerc sa pun si poze

Iubeste si vei fi iubit!

10,104

Daca e secretie, atunci intr-adevar nu e raie. Pune niste poze daca poti...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

10,105

shadowdinasty wrote:

Daca e secretie, atunci intr-adevar nu e raie. Pune niste poze daca poti...

o sa incerc sa revin cu poze cand ii mai apare secreti aia ca nu e permanenta.

Iubeste si vei fi iubit!

10,106

Nu ai voi taia si fetitei aripoarele:D deoarece coco are incredere n mine acum si daca al vede pe el sgur e va apropia si ia de mine:D...Shi colivie ca a ta am la cinteza:D..La coco am alta colivie mov:D

Animalele sunt lumea mea! :heart:

10,107

mihaela111 wrote:

Nu ai voi taia si fetitei aripoarele:D deoarece coco are incredere n mine acum si daca al vede pe el sgur e va apropia si ia de mine:D...Shi colivie ca a ta am la cinteza:D..La coco am alta colivie mov:D

Faci cum vrei  :merci:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

10,108

mihaela111 Frumoasa colivia e perfecta pentru el mai ales ca-i lasi si usa deschisa. Pare sa fie un baietel sanatos si frumos. Sa-ti triasca si sa ai grija de el.

Astazi micutii mei au mancat pentru prima data kiwi !! Au devorat 2 feliute smile) :aga:

10,109

beginner wrote:

mihaela111
Astazi micutii mei au mancat pentru prima data kiwi !! Au devorat 2 feliute smile) :aga:

Si perusul meu a mancat ieri seara mandarine, banane si piept de pui, pun poze putin mai tarziu. ii place orice ii dau sa pape

10,110

multumesc la feli begginer :heart:  si perusul meu a manacat portocala si mar...si i-a pacut foarte mult :perus:

10,111

Buna!! Am revenit si eu dupa o pauza de pe acest site.
V-am urmarit insa nu prea am mai postat
Vreau sa va felicit pe toti pentru perusi sunt absolutt minunati si sper sa aveti doar bucuri din partea lor!! :perus:  :perus:
:perusi:
Ai mei au mai crescut si Roger ne incanta mereu cu niste vorbe dragalase, a inceput sa zica,,ce faci,, si ,,hai la mami,, si mai zice ,, haida misha,...adica o cheama pe femela:)):))
Cam asa arata acum puiutzii mei
http://img844.imageshack.us/img844/539/img025g.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/7416/img003co.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/3506/img010jx.jpg

Al meu e cam pofticios si ar manca cam tot ce ma vede pe mine ca mananc, e tare curios :perusi:  :perusi:

10,112

Ce frumosi si dragalasi sunt  :heart:  :heart:

10,113

sunt super frumi   :heart:

10,114

Buna seara tuturor ! Ma numesc Daniel, sunt nou-venit pe acest forum. Am un singur perus ( Rico), in varsta de 8 luni, foarte bland, crescut la mana. Problema este urmatoarea, cand sta pe mine, sau oriunde inchide si deschide ciocul des, dar nu tare (cca 1mm), iar asta nu se intampla tot timpul. As vrea sa stiu daca este normal, m-am gandit ca poate fi si de la caldura. Va multumesc !

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

10,115

Bine ai venit! Ai un perusel foarte dragalas.
  Nu cred ca ar fi ceva rau,asa fac si ai mei uneori.(mai ales cand vorbesc inspre ei,parca ar incerca sa ma imite  smile  )

10,116

Bubu al meu s-a obraznicit... imi fugareste si vrea sa-mi bata nimfele yikes... smile)) cand le dau drumul stau ori pe teava de apa calda ori pe dulap ... si azi Bubu mi-a fugarit nimefele cand pe dulap, cand pe teava. Unde se duceau motatii hop si el si-i fugarea.... mic si ra smile))

10,117

Se crede mare smile) in schimb ai mei se sperie si de un melc  :rusine:

10,118

Ce ne-am face fara ei .. ? Sunt doar niste suflete !!

10,119

dany01 wrote:

Problema este urmatoarea, cand sta pe mine, sau oriunde inchide si deschide ciocul des, dar nu tare (cca 1mm), iar asta nu se intampla tot timpul. As vrea sa stiu daca este normal, m-am gandit ca poate fi si de la caldura. Va multumesc !

Si al meu face la fel dupa ce mananca  wink presupun ca ia placut mancarea  hmm

10,120

Buna tuturor si un an nou fericit !
Am o nelamurire cu privire la un aparat cu ultrasunete achizitionat ieri..Asi vrea sa stiu daca le poate dauna papagalilor. De specififcat ca este luat pentru insecte si soareci (obtiunea asta nu o sa o folosim la aparat). Aria este intre 50-80 metri si  frecventa 50HZ-60HZ.
Credeti ca ii afecteaza intr-un fel ? big_smile
PS: Inca nu l-am folosit

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

10,121

Sa stii ca ii afecteaza. Si eu la magazin am mai multe modele, mai mici sau mai mari, dar ii afecteaza. Sunt animale mici care simt undele de ultrasunet. Am avut o clienta care a achizitionat un asemenea produs, si cei doi ciobanesti au luat-o razna, desi scrie ca nu i-ar afecta. Incearca cum functioneaza, daca ii deranjeaza, scoate-l din functiune!

10,122

Multumesc mult de raspuns ! Nici macar nu l-am dezambalat  smile .Am vrut sa fiu sigur inainte sa-l folosesc. Multumesc inca o data pentru raspuns.

10,123

Undele nu merg prin perete. Deci poti sa folosesti intr-o alta camera, daca inchizi usa, pentru ca atunci chiar nu are cum sa ii afecteze. Incearca sa nu folosesti in aceeasi camera si sa inchizi usa.

10,124

Aaa, pai atunci se schimba treaba. Eu in alta camera aveam de gand

10,125

Sunt si cateva poze de la prima lui baitza  :rusine: